MARCH
Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Panasonic (1)

Încărcător pentru șurubelnițe fără fir Panasonic

Filtrează după:

Zona de ajutor

Adaptor pentru scule electrice - ce tensiune?

Atunci când alegeți o nouă sursă de alimentare, acordați atenție tensiunii originalei. Puteți citi aceste informații pe sursa de alimentare originală – astfel încât să fiți sigur că produsul pe care l-ați ales își va face treaba corect.


Atunci când alegeți o nouă sursă de alimentare, acordați atenție tensiunii originalei. Puteți...

Cum să alegi un încărcător pentru o șurubelniță?

Alegerea încărcătorului potrivit este foarte ușoară - trebuie doar să introduceți un model exact de burghiu în motorul nostru de căutare. Doar asigurați-vă că bateriile dvs. au celulele suportate de încărcător. Multe scule electrice mai vechi au o baterie cu celule nichel-cadmiu (NI-Cd). Astăzi, bateriile cu hidrură de nichel-metal (NI-MH) sunt utilizate mai frecvent, iar încărcătoarele compatibile cu aceste baterii pot funcționa corect dispozitivele mai vechi. Oferim, de asemenea, încărcătoare de celule Litiu Ion (LI-ON) - acestea sunt potrivite doar pentru acest tip de celule și nu trebuie folosite pentru a încărca baterii NI-MH sau NI-CD.


Alegerea încărcătorului potrivit este foarte ușoară - trebuie doar să introduceți un model exact...
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Șurubelnițele sunt unul dintre cele mai utilizate instrumente electrice de pe agendă, care sunt utilizate pentru a efectua o mare varietate de lucrări de renovare și construcție. O șurubelniță este la fel de eficientă ca și bateria sa, care la rândul ei are nevoie de ceva de încărcat. Încărcătoarele cu șurubelniță sunt adesea tratate ca fiind ceva specific care este la fața locului. Situația se schimbă atunci când încărcătoarele refuză de obicei să funcționeze din cauza manipulării necorespunzătoare. Apoi echipamentul, care este adesea necesar pentru a finaliza lucrarea, stă și crește cu praf, iar utilizatorul încearcă să organizeze rapid, cel puțin o clipă, să înlocuiască și să reîncarce șurubelnița. În Battery Empire oferim o gamă largă de opțiuni pentru încărcătoare pentru șurubelnițe Panasonic Green Cell . Green Cell este o replică perfectă a accesoriului original care este capabil să injecteze rapid energie nouă în dispozitivele dvs. Toate încărcătoarele au protecție la supraîncălzire, precum și protecție la suprasarcină și descărcare profundă. În plus, toate au

Încărcătoare pentru unelte electrice Panasonic

o garanție de 12 luni. Rezultatul este o investiție care se plătește rapid atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Calitatea înaltă a produselor

Panasonic este un brand global care oferă clienților săi produse adaptate nevoilor lor în creștere și reale de ani de zile. Când Panasonic , puteți fi sigur că dispozitivele dvs. vor funcționa eficient pentru o lungă perioadă de timp. În ciuda performanței și durabilității sale, accesoriile precum încărcătoarele nu sunt indestructibile. Ca urmare a manipulării necorespunzătoare a dispozitivului, această componentă eșuează cel mai adesea, ceea ce face ca dispozitivul să nu poată fi utilizat în scopul propus. Încărcătorul cu șurubelniță Panasonic Green Cell combină calitate, performanță, durabilitate și valoare pentru bani . Drept urmare, încărcătoarele GC se adaptează rapid nevoilor individuale ale dispozitivelor și posibilităților financiare ale consumatorului. Încărcătoarele enumerate mai jos au fost selectate special și se încadrează perfect în diferitele modele de șurubelnițe Panasonic Drept urmare, clienții noștri pot fi siguri că cumpără dispozitive compatibile care să răspundă așteptărilor și nevoilor lor.

Restaurarea rapidă a performanței complete

Încărcătoarele Panasonic Green Cell reiau rapid ciclurile normale și eficiente de încărcare. Ca urmare, dispozitivul nu își pierde funcționalitatea și nu așteaptă întreținerea unei piese noi. Încărcătoarele GC compatibile sunt o investiție care aduce beneficii multidimensionale. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant. Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.