Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Ryobi (1)

Baterii pentru șurubelnițe fără fir Ryobi

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Dacă am o baterie Ni-Cd (Nichel Cadmiu), pot folosi celule Ni-Mh (Nichel Metal Hidrură)?

În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule Ni-Mh care sunt mai puțin dăunătoare mediului. Aceste celule pot fi folosite interschimbabil, astfel încât putem folosi bateria Ni-Mh în schimbul bateriei Ni-Cd.


În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule...

Dacă am un încărcător vechi, îl va încărca pe cel nou?

În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să cumpărați o baterie Li-Ion (Litiu Ion) și ați folosit anterior o baterie cu celule Ni-Mh (nichel metil hidrură) sau Ni-Cd (nichel cadmiu), noua baterie nu va fi a noastră Încărcătorul încărcat și trebuie să cumpărați un încărcător potrivit.


În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să...

Cât durează o baterie pentru o șurubelniță?

Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona” până la 1000 de cicluri de încărcare, ceea ce asigură un timp lung de funcționare a dispozitivului dumneavoastră.


Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona”...
capacitate: 5Ah
Tensiune: 18V
Codul produsului: PT62
259,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Instrumentele electrice reprezintă o gamă largă de dispozitive care facilitează viața în timpul lucrărilor de renovare și construcție. Șurubelnițele sunt unul dintre cele mai utilizate dispozitive care vă permit să faceți lucrurile rapid și să mențineți un ritm de lucru dinamic. Când o șurubelniță începe să cedeze, crește riscul unor perioade de nefuncționare (minore sau majore). Drept urmare, munca nu se poate dezvolta liber și dinamic. Dacă o șurubelniță cauzează probleme, este timpul să aruncăm o privire mai atentă asupra bateriei și bateriilor. Este necesară o schimbare ocazională a bateriei la șurubelniță. Dacă marginalizați această schimbare importantă mai devreme decât mai târziu, veți avea un instrument defect și o sarcină de muncă nesfârșită.

Baterii pentru Ryobi

Ryobi sunt una dintre cele mai alese instrumente electrice de pe piața internă. Consumatorii apelează la Ryobi pentru o combinație de manoperă de înaltă calitate, performanță și valoare pentru bani. Dar nici măcar instrumente atât de puternice precum Ryobi nu sunt indestructibile. Din

Baterie pentru o șurubelniță Ryobi

merită dacă dispozitivul prezintă în mod clar semne de eșec și nu așteaptă să vă înghețe în mâini.

Calitate de la Green Cell

Green Cell Ryobi combină calitatea, performanța și durabilitatea cu o șurubelniță Green Cell Acestea vă ajută dispozitivele să-și restabilească rapid eficiența energetică și să depășească provocările. Green Cell este o calitate în care mulți consumatori moderni au încredere. Gama Battery Empire include o gamă largă de produse care se potrivesc perfect echipamentelor existente Ryobi Acestea asigură o durată lungă de viață simultan. Bateriile eficiente și bateriile reîncărcabile de la Ryobi Battery Empire sunt protejate împotriva descărcărilor profunde și a supraîncărcării, ceea ce extinde semnificativ durata de viață a dispozitivelor dvs.

Saltul pe care îl veți simți.

Bateriile Ryobi Green Cell asigură un salt vizibil de energie. Echipamentul dvs. își recapătă rapid funcționalitatea completă, iar lucrările de reparații și construcții își pot menține ritmul dinamic. În gama noastră actualizată în mod constant și selectată special, veți găsi o gamă largă de baterii și acumulatori Ryobi , care sunt adaptate rapid nevoilor individuale ale dispozitivului și ale operatorului (de exemplu, opțiuni bugetare). Green Cell vor fi o investiție care se plătește rapid pe termen scurt și lung. Oferim o garanție de 12 luni pentru fiecare baterie pentru Ryobi și alte baterii. Credem în calitatea înaltă a produselor noastre , dar dacă produsul nu îndeplinește așteptările dvs., îl puteți returna în termen de 30 de zile.