Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Încărcător pentru șurubelnițe fără fir Metabo

122,95 LEI
97,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Șurubelnițele sunt unul dintre cele mai utilizate instrumente electrice, fără de care multe lucrări de renovare și construcție pur și simplu nu pot fi realizate. O șurubelniță vă permite să efectuați reparații minore sau upgrade-uri rapid - dacă funcționează. Șurubelnițele fără fir sunt echipamente standard în atelier și în fabricarea de scule pentru profesioniști și mâini aurii auto-desenate. Cu timpul, însă, șurubelnițele pot refuza să se supună și nu ca urmare a eșecului. O șurubelniță este atât de eficientă atât timp cât bateria funcționează. La rândul său, aceasta trebuie să fie capabilă să se încarce eficient. Un încărcător cu șurubelniță este un articol care nu primește prea multă atenție până când nu începe să cedeze. Un încărcător defect împiedică imediat utilizarea în continuare a dispozitivului. Cumpărarea unui încărcător singur este mult mai economică decât cumpărarea unei șurubelnițe noi. Mai jos vă prezentăm o gamă largă de opțiuni pentru încărcătoare pentru Metabo care pot fi adaptate rapid nevoilor individuale, bugetului și cerințelor tehnice ale dispozitivelor dvs. Magazinul nostru Battery Empire oferă încărcătoare eficiente și de înaltă calitate pentru șurubelnițe Metabo Green Cell . Acestea combină calitatea, performanța, potrivirea și valoarea pentru a aduce energie nouă echipamentelor dvs. Toate încărcătoarele noastre sunt echipate cu protecție la supraîncălzire, precum și protecție la suprasarcină și descărcare profundă. În plus, toată lumea are

Încărcătoare pentru scule electrice Metabo

o garanție de 12 luni.

Șurubelnițe pe care te poți baza

Metabo este un brand bine-cunoscut de încredere de mii de consumatori din întreaga lume și, ca rezultat, instrumentele sale electrice continuă să se bucure de o mare popularitate. Clienții care caută o combinație de calitate, performanță, fiabilitate și valoare pentru bani nu vor fi dezamăgiți de Metabo La urma urmei, Metabo nu este indestructibil. Green Cell oferă încărcătoare eficiente pentru Metabo pentru a vă menține dispozitivele la nivelul de energie și la viteza potrivită. Toate încărcătoarele prezentate în această categorie au fost selectate special și sunt compatibile cu diferite modele de șurubelnițe Metabo Acest lucru oferă clienților noștri siguranța că fac o investiție care va da roade rapid pe termen scurt și lung.

Încărcătorul este un accesoriu indispensabil

Un încărcător defect este o șurubelniță defectă. Prin urmare, întreruperile ciclului de încărcare pot duce la perioade de nefuncționare severe și costisitoare. Green Cell Metabo sunt o calitate pe care o puteți simți rapid. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant . Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK