Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Încărcătoare de baterii 6V și 12V

Green Cell Intelligente Batterieladegeräte tester für Auto Motorrad AGM 6/12V
Încărcător pentru baterii LiFePO4 14.6V 10A
Încărcător pentru LiFePO4 14.6V 4A
128,95 LEI
102,95 LEI
274,95 LEI
219,95 LEI
152,95 LEI
121,95 LEI
323,95 LEI
258,95 LEI
141,95 LEI
112,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Bateria este un instrument indispensabil, a cărui neglijare provoacă multe probleme nedorite și ușor de evitat. Încărcătoarele pentru bateriile de 6V și 12V incluse în oferta noastră pot fi utilizate pentru toate tipurile de baterii obișnuite, cum ar fi AGM, gel, plumb-acid, MF, EFB, LiFePO4 și altele. Încărcătoarele prezentate pentru bateriile de 6V și 12V nu numai că încarcă rapid bateria. Acestea sunt echipate cu o serie de funcționalități secundare, cum ar fi: funcția de recuperare, încărcarea la rece / AGM sau diagnosticarea bateriei. Încărcătoarele inteligente vă oferă mult mai multă libertate în a vă îngriji echipamentul. Bateria este adesea acționată singură, ceea ce duce la descărcarea bateriei în cel mai nepotrivit moment. Un încărcător inteligent eficient este capabil să elimine multe probleme de pe umerii utilizatorului. Magazinul nostru Battery Empire oferă o selecție largă

Încărcătoare pentru baterii de 6V și 12V

. Toate încărcătoarele de mai jos sunt susținute de o garanție de 12 luni, astfel încât clienții noștri pot fi siguri că primesc soluții de înaltă calitate care le vor servi eficient pe o perioadă lungă de timp.

Încărcătoare de baterii de înaltă calitate

Încărcătoarele prezentate pentru bateriile de 6V și 12V sunt compacte și ușor de utilizat datorită dimensiunii lor. Designul ergonomic permite o manevrare mai eficientă, iar funcțiile inovatoare accelerează timpul de încărcare a bateriei . Încărcătoarele sunt echipate cu multe funcții laterale. Nu numai că se încarcă, ci și diagnosticează bateria în timp real. Acest lucru vă permite să rămâneți pe impulsul pulsului proverbial și să vă planificați mai bine achizițiile viitoare dacă echipamentul dvs. nu reușește și este timpul să îl înlocuiți. Încărcătoarele noastre vă oferă asigurarea că vă vor servi eficient și vă vor ajuta să rezolvați problema descărcării bateriei. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant . Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK