Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:
Operăm din 2008, când Paweł Ochyński, fondatorul afacerii noastre, a deschis o companie care se ocupa cu consilierea clienților cu privire la alegerea laptopurilor și la întreținerea echipamentelor informatice. Datorită cererii pieței, la începutul anului 2010 ne-am specializat în distribuția tehnologiei litiu-ion, adică baterii pentru laptopuri, camere, telefoane mobile, inclusiv cunoștințele noastre despre construcția laptopurilor și dispozitivelor electronice. Afacerea batteryempire.de există din 2013.Efectul acestei transformări este Battery Empire , care are un scop clar definit încă de la început.
Satisfacția dvs. cu cumpărăturile cu noi .
În fiecare zi lucrăm la dezvoltarea ofertei noastre, care include în prezent sute de produse din următoarele game de produse:


Lucrăm constant pentru a îmbunătăți eficiența și competitivitatea. Vrem să fim cel mai bun partener pentru clienții noștri, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. În fiecare zi lucrăm la pregătirea de noi promoții, datorită cărora puteți profita de oportunitățile unice de stabilire a prețurilor. Urmăriți-ne pe Facebook pentru a fi la curent. În plus față de promoțiile și competițiile actuale, aveți acces și la o mulțime de informații interesante pe blogul nostru Battery Empire .

De ce noi?

De la începutul activității noastre, am câștigat încrederea a sute de mii de clienți, al căror număr crește în fiecare zi. Aflați de ce ați ales produsele disponibile Battery Empire
Satisfacție cu achiziția


De la înființarea magazinului nostru, ne-am concentrat pe satisfacția clienților noștri cu achizițiile făcute cu noi. Această abordare a dus la recenzii excelente și la o reputație impecabilă care ne diferențiază de concurenții noștri. Ne putem mândri cu sute de comentarii pozitive, premii și numeroase premii pe care le-am primit datorită clienților noștri mulțumiți.

Prețuri atractive


Atunci când stabilim prețuri pentru produsele din gama noastră, ne străduim întotdeauna să selectăm cele mai bune posibile în timp ce ne pasă de satisfacția dvs. de cumpărături. Pregătim în mod regulat diverse promoții, datorită cărora produsele disponibile pot fi cumpărate la prețuri foarte atractive. Oferim sfaturi profesionale

Vă sfătuim profesional


Membrii echipei noastre sunt tineri ambițioși, care sunt foarte familiarizați cu echipamentele pe care le vindem și vor fi bucuroși să vă ajute să faceți alegerea corectă. Dacă aveți întrebări sau îndoieli, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail. Reprezentanții noștri de vânzări vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit pentru a vă satisface nevoile și așteptările. Suntem foarte încântați de sugestii pentru îmbunătățirea funcționării magazinului nostru - fiecare comentariu, oricât de mic ar fi, va fi extrem de valoros pentru noi.

Lucrați pentru oameni cu pasiune


Pe lângă clienții noștri, avem grijă și de angajații noștri. Fiecare angajat din compania noastră aduce o mulțime de idei și energie în munca lor. Dacă doriți să ne împărtășiți pasiunile, abilitățile și interesele cu noi, adresați-vă echipei noastre! Căutăm oameni care sunt gata să facă față noilor provocări și cărora nu le este frică să-și prezinte propriile idei și soluții.

Vedeți pe cine căutăm în prezent pentru a vă alătura echipei noastre