Găsiți ceva pentru dvs.

Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Baterii AA și AAA

Green Cell 2x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 2x AA HR6 2000mAh Akku
Green Cell 2x AAA HR03 800mAh Akku
Setați încărcătorul Green Cell GC VitalCharger și bateriile reîncărcabile 4x AA Ni-MH 2000mAh
Setați încărcătorul Green Cell GC VitalCharger și bateriile reîncărcabile 4x AAA Ni-MH 800mAh
Green Cell 2x AAA HR03 950mAh Akku
87,95 LEI
68,95 LEI
63,95 LEI
53,95 LEI
capacitate: 2000 mAh
tensiune: 1.5V
Codul produsului: GRSETGC01
107,95 LEI
capacitate: 800 mAh
tensiune: 1.5V
Codul produsului: GRSETGC02
107,95 LEI
58,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole

Green Cell AA și AAA sunt o sursă de energie pe care o putem folosi la fel de ușor ca și bateriile tradiționale. Avantajul lor incontestabil este posibilitatea reîncărcării, datorită căreia nu numai că obțineți o sursă fiabilă de energie, ci și ajutați la protejarea mediului.

Baterii cu celule verzi

Utilizarea Green Cell ajută la protejarea mediului. Acestea pot fi reîncărcate de până la 1.000 de ori, ceea ce reduce consumul de baterii convenționale de unică folosință. Acesta nu este singurul argument în favoarea cumpărării Green Cell - datorită costurilor minime de reîncărcare, acestea se plătesc de multe ori pe parcursul duratei de viață! Bateriile reîncărcabile AA și AAA sunt mai convenabile și economisesc atât timp, cât și bani.

Baterii reîncărcabile

Bateriile reîncărcabile AA și AAA reutilizabile sunt o comoditate cu care te obișnuiești rapid. Nu trebuie să cumpărați seturi noi de stick-uri obișnuite pentru a înlocui bateriile, care își pierd rapid consumul de energie. Calitatea înaltă a manoperei și utilizarea soluțiilor inovatoare fac bateriile AA și AAA eficiente pentru o lungă perioadă de timp (chiar și ani) și permit accesul la energie pentru dispozitivele dvs. Bateriile reîncărcabile AA se folosesc foarte practic în diferite jucării electronice pentru copii, cum ar fi mașinile controlate. Produsele noastre provin de la furnizori și producători de încredere. În acest fel, clienții noștri pot fi siguri că achiziționează o calitate reală care aduce schimbări vizibile, pozitive. Toate bateriile AA sau AAA au o perioadă de garanție. Aceasta va fi o investiție care va da roade rapid atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Bateriile AA și AAA oferă energie proaspătă multor dispozitive și vă economisesc atât banii, cât și timpul de care aveți nevoie pentru a cumpăra în mod constant baterii noi. Bateriile reîncărcabile AA și AAA cu celule verzi reprezintă un pas către o mai mare mobilitate și independență energetică. Utilizarea bateriilor reîncărcabile AA sau AAA are un efect pozitiv asupra mediului și ajută la evitarea multor efecte secundare (de exemplu, eliminarea bateriilor vechi). Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.

Încărcător pentru baterii AA și AAA

Atunci când cumpărați baterii reîncărcabile AA sau AAA, nu uitați de un încărcător puternic care vă va suplini rapid lipsa de energie. Magazinul nostru oferă multe opțiuni pentru a vă încărca degetele rapid și în siguranță. Încărcătorul de baterii reîncărcabile AA și AAA GC de la VitalCharger vă permite să încărcați bateriile rapid și oriunde prin USB. Nu trebuie neapărat să îl conectați la o priză electrică. Încărcătorul poate fi conectat la un laptop, hub pentru angajați (adaptor), computer desktop sau un adaptor de alimentare. Datorită sistemului independent de alimentare cu 4 canale, nu trebuie să umpleți întregul încărcător cu baterii - puteți încărca cu ușurință 1 până la 4 baterii. LED-urile atașate indică în mod clar starea și starea bateriei, astfel încât să fiți mereu la curent și să vedeți cu ușurință câtă energie aveți nevoie. Încărcătorul VitalCharger este compatibil cu toate bateriile reîncărcabile AA și AAA (NI-MH), deci nu trebuie să cumpărați încărcătoare speciale pentru marca dvs. de stick-uri. Acest dispozitiv garantează siguranță și încărcare rapidă. Aceasta este una dintre multele opțiuni pe care Battery World le-a pregătit pentru dvs. În oferta noastră veți găsi totul pentru a ridica alimentarea zilnică a dispozitivelor dvs. la un nivel complet nou de confort și siguranță. Bateriile AA și AAA sunt o soluție care se va potrivi rapid oricărui utilizator care folosește pe scară largă diferite dispozitive.

Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează nicio informație automat, cu excepția datelor conținute în aceste fișiere (așa-numitele „cookie-uri”).
OK