Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Încărcătoare QI (inductive) (3)

Încărcător cu inducție

Filtrează după:
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole

Tehnologia de inducție devine din ce în ce mai populară. Încărcătoarele fără fir QI cresc în popularitate, iar modul în care se încarcă devine standard pe modelele mai noi de smartphone-uri. Încărcarea inductivă a telefonului / a altor dispozitive este în primul rând o comoditate mai mare în viața de zi cu zi și deconectarea cablurilor. Când puneți telefonul pe încărcător, îl puteți încărca sau reîncărca rapid, totul fără a căuta un adaptor de alimentare, cablu și un accesoriu de vârf micro-USB - încărcătorul se ocupă de toate. Încărcătoarele cu inducție sunt, de asemenea, accesorii elegante pentru spații moderne, care vă permit să exprimați mai mult din preferințele unice ale rezidentului și să vă clarificați orientarea către ultimele tendințe în tehnologie și design.

Încărcătoare wireless

În magazinul nostru Battery World oferim o gamă largă de opțiuni pentru încărcătoare wireless cu tehnologie QI (inductivă), care sporesc confortul zilnic la încărcarea telefonului. Datorită acestor încărcătoare, utilizarea zilnică a smartphone-ului dvs. va fi și mai convenabilă. Încărcătoarele prezentate în această categorie sunt compatibile cu fiecare smartphone care acceptă tehnologia QI (încărcare inductivă). Încărcătorul fără fir inductiv nu reprezintă o cheltuială uriașă, vă oferă mai mult spațiu de mișcare în fiecare zi, astfel încât să puteți încărca sau reîncărca convenabil telefonul ori de câte ori aveți nevoie de el.

Încărcătorul de inducție potrivit

Încărcătorul wireless poate schimba modul în care telefonul trebuie încărcat. Nu trebuie neapărat să fiți legat de o priză electrică. Telefonul poate fi îndepărtat și pus în orice moment fără a căuta sursa de alimentare sau cablul. Un încărcător amplasat strategic cu funcție QI în casa sau apartamentul dvs. poate avea un efect pozitiv asupra confortului zilnic și poate crește eficiența telefonului. Cu QI, nu trebuie să faceți pauze lungi atunci când utilizați smartphone-ul sau alte dispozitive inductive - deoarece nu trebuie să legați dispozitivele cu un cablu. Încărcătoarele fără fir sunt accesorii care au un efect pozitiv rapid asupra casei sau apartamentului dvs. și vă permit să economisiți timp și, de exemplu, să vă distrageți atenția în timp ce lucrați, conectându-vă telefonul, găsind un cablu și creând un spațiu liber la priză.

Încărcătoare cu inducție de înaltă calitate

Magazinul nostru Battery World oferă o selecție largă de încărcătoare dedicate și universale cu funcție QI, care vă ajută să vă mențineți dispozitivele eficiente din punct de vedere energetic și confortabile. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant. Încărcarea fără fir este mai convenabilă în viața de zi cu zi, deoarece încărcați telefonul rapid și nu mai trebuie să atașați cabluri - mai ales dacă telefonul dvs. trebuie conectat la o bandă de alimentare înfundată. Este un nou standard care cu siguranță va atrage rapid utilizatorii care caută o combinație de modernitate, eficiență și securitate. Suntem siguri că veți găsi rapid o variantă care să răspundă nevoilor și așteptărilor dvs. individuale.