Găsiți ceva pentru dvs.

Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Asus (2)

Tastatura Asus

Green Cell ® Tastaturen für Laptop Asus A52, F50, F55, F70, F75, X54C, X54H
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Asus A52 K52 K72 N50 N52 N53 N71 X52 X53 X54
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Tastatura unui laptop / notebook este cel mai vulnerabil element la deteriorare și exploatare rapidă. Se pare că, făcând clic pe butoane, nu se vor întâmpla multe lucruri rele. Cu toate acestea, dispozitivele sunt utilizate zilnic cu intensitate crescândă, ceea ce permite o reflectare rapidă a funcționalității. În plus, există situații bruște care nu pot fi prezise. Un accident minor îl poate scoate rapid din circulație. De multe ori după un astfel de accident te panichezi și vrei să cumperi imediat echipamente noi. Nu este întotdeauna necesar. Uneori este suficient să înlocuiți tastatura unui laptop / notebook, astfel încât dispozitivul să-și recapete funcționalitatea completă. Tastatura este un element relativ durabil, dar nu înseamnă că trebuie conectată la dispozitiv pentru întreaga sa durată de viață utilă. Tastatura trebuie înlocuită ocazional. Datorită acestei proceduri simple, puteți obține rapid un confort mai mare atunci când reutilizați dispozitivele și puteți oferi laptopului / notebookului o notă de noutate. Schimbul este o modalitate de a vă îmbunătăți aspectul. Veți găsi o selecție largă de Green Cell Battery Empire

Tastaturi Asus laptop / notebook

care răspund rapid la nevoile individuale ale dispozitivului și ale utilizatorului. Green Cell sunt o imitație excelentă a originalului, sunt perfect coordonate și realizate din materiale de înaltă calitate. Datorită acestui fapt, tastarea pe Asus devine din nou silențioasă și confortabilă.

Calitatea pe care o poți simți

Tastaturile special dezvoltate pentru Asus se caracterizează printr- o calitate ridicată a procesării, rate de eșec reduse și un preț scăzut . Este o achiziție alternativă care se plătește rapid atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Asus este o calitate de care sunt convinși mii de utilizatori din întreaga lume. La urma urmei, dispozitivele cu numele mărcii nu sunt indestructibile. Tastaturile din laptopuri / notebook-uri sunt inevitabil folosite. Ritmul zilnic al vieții tinde să împiedice utilizarea dispozitivelor să fie mai puțin frecventă. Asus notebook Green Cell Asus sunt un plus pentru dispozitivele private și de afaceri care trebuie să reziste mult în fiecare zi și să funcționeze eficient în orice situație. Înlocuirea independentă a tastaturii este o chestiune de câteva până la aproximativ o duzină de minute. Tehnicienii de service nu trebuie să se obosească aici.

Adaptarea înlocuitorului la Asus

Magazinul nostru Battery Empire oferă o gamă largă de înlocuiri Green Cell pentru diferite modele de laptop / notebook Asus . În gama noastră special selectată și actualizată în mod constant, veți găsi rapid o tastatură adaptată nevoilor tehnologice ale echipamentului și bugetului dvs. Înlocuirea Green Cell este o investiție care aduce avantaje multidimensionale: Toate Green Cell au o garanție de 24 de luni. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi ceva pentru dvs.