Găsiți ceva pentru dvs.

Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Intrebari si raspunsuri

Cum vă putem ajuta?

Cel mai frecvent întrebat Cel mai frecvent întrebat
Cel mai frecvent întrebat Cel mai frecvent întrebat
La ce se utilizează stocarea energiei?
Stocarea energiei poate fi comparată cu o baterie puternică pentru întreaga casă, care stochează electricitatea produsă de energia fotovoltaică atunci când este prea multă și o returnează atunci când avem nevoie de ea.
Care sunt modalitățile de stocare a energiei?
În prezent, există cinci modalități de stocare a energiei electrice:
mecanică (folosind stocarea aerului comprimat)
electromecanică (baterii și acumulatori)
chimic (crearea de hidrogen sau metan)
electrică (supercondensatoare)
termic (acumularea de căldură sensibilă sau latentă)
Cele mai frecvente mijloace de stocare a energiei sunt soluțiile electromecanice, cum ar fi bateriile/baterii. GC PowerNest este tocmai o astfel de soluție. În centrul dispozitivului se află celule LiFePO4 (fosfat de fier și litiu, sau LFP), care au o durată de viață de peste 10 ori mai mare și o adâncime de descărcare (100% - 0%) de două ori mai mare decât cele ale bateriilor cu acid populare, fiind în același timp mult mai sigure și mai durabile decât celulele litiu-ion populare.
Cu stabilitatea și siguranța de utilizare pe care le oferă sistemul de stocare a energiei GC PowerNest, garanția este de până la 10 ani sau 15.000.000.000 Wh de energie lucrată."
Cum funcționează stocarea energiei?
Stocarea energiei funcționează pe principiul stocării energiei atunci când este prea multă și returnării acesteia atunci când este nevoie, care poate fi comparată cu bateria unui powerbank sau a unui smartphone, dar suficient de mare și mai avansată pentru a putea fi utilizată în siguranță acasă.
Dispozitivele de stocare a bateriei funcționează, de obicei, cu un sistem fotovoltaic prin intermediul unui invertor, care controlează întregul proces de extragere a energiei de la energia fotovoltaică, de stocare și de returnare a acesteia.
GC PowerNest este un dispozitiv de stocare a energiei monofazat, de 48V, cu o capacitate de 5 kWh și o eficiență de peste 98%, ceea ce înseamnă că, pentru fiecare 100 de unități de energie furnizate bateriei, veți putea reutiliza 98 de unități. Cu o astfel de eficiență ridicată, sunteți asigurat că stocarea energiei este mult mai benefică decât alimentarea energiei direct în rețea, care implică adesea o pierdere de peste 20% față de energia generată sau tarife neatractive pentru vânzarea energiei în momentele de producție ridicată de energie pe parcursul zilei.
Ce oportunități oferă stocarea energiei?
Stocarea energiei reprezintă, în esență, posibilitatea de a stoca surplusul de energie produsă fără a fi nevoit să o revândă la un preț nefavorabil. Acest lucru este nu numai viabil și profitabil din punct de vedere economic, ci și bun pentru mediu, deoarece stocăm energia produsă de panourile fotovoltaice într-un mod ecologic, astfel încât să o putem utiliza la nivel local atunci când este necesar.
Este rentabilă stocarea energiei?
Categoric da! O instalație fotovoltaică combinată cu o instalație de stocare a energiei permite o rentabilitate mai rapidă a investiției și face posibilă independența în mare măsură de modificările prețului energiei electrice, ceea ce duce la facturi lunare de energie electrică mai mici și stabile.
Cheia este selectarea puterii instalației astfel încât să se maximizeze autoconsumul de energie (utilizarea energiei electrice produse la locul de generare) fără a genera surplusuri semnificative. Stocarea energiei acționează ca un tampon energetic într-o astfel de instalație, transportând energia de la vârful de producție (în jurul prânzului) și permițând utilizarea ei mai târziu, când soarele apune sau când acesta a apus complet.
Cât timp îmi pot alimenta dispozitivele cu energie stocată?
Totul depinde de cererea de energie electrică a echipamentului și de capacitatea de stocare a energiei în sine.
Consumul mediu de energie electrică în Polonia, pe gospodărie de trei persoane, este de 5,47 kWh, astfel încât se poate presupune că o baterie care acționează ca supliment la o instalație fotovoltaică, cu o capacitate de 4,5 până la 6 kWh, este propunerea optimă pentru majoritatea utilizatorilor.
Este dispozitivul sigur?
GC PowerNest dispune de certificările necesare pentru utilizarea sa și merge mai departe cu sisteme de autodiagnosticare care monitorizează sănătatea continuă a unității. Datorită testelor suplimentare efectuate la nivel intern de către departamentul de cercetare și dezvoltare al Green Cell, știm că unitatea este pregătită pentru o funcționare neîntreruptă pe termen lung, pe toată durata sa de viață.
Trebuie să am o instalație fotovoltaică pentru a folosi stocarea energiei?
Deși o instalație fotovoltaică este adesea o parte indispensabilă a unei bănci de energie, nu este necesară pentru utilizarea acesteia. O astfel de bancă de energie, cu ajutorul unui invertor adecvat, poate fi utilizată ca o baterie care va stoca energie, permițând locuinței sau micii afaceri să funcționeze fără întrerupere în timpul întreruperilor de curent.
Este stocarea energiei potrivită pentru instalația mea fotovoltaică?
GC PowerNest este o unitate monofazată de stocare a energiei cu o capacitate de 5 kW și 5 kWh. În prezent, instalațiile fotovoltaice sub 3,68 kW sunt monofazate (cu excepția cazului în care clientul solicită altfel). Acest lucru înseamnă că, într-o zi însorită, puteți încărca bateria în mai puțin de 2 ore.
Pot conecta invertorul meu la un sistem de stocare a energiei?
GC PowerNest dispune de o listă extinsă de invertoare (invertoare) compatibile cu care dispozitivul comunică. Puteți vizualiza lista de dispozitive compatibile aici::
https://greencell.global/img/cms/ESGC01/GreenCell%20PowerNest%20_%20ESGC01%20-%20compatibility%20list%20-%20ESGC01.pdf
Facem în mod constant eforturi pentru a dezvolta compatibilitatea GC PowerNest cu mai multe dispozitive, așa că, chiar dacă nu găsiți invertorul dvs. actual, nu înseamnă că o astfel de funcționalitate nu va apărea în viitor.
Am nevoie de un spațiu special pentru stocarea energiei?
Categoric nu! Sistemul de stocare a energiei GC PowerNest poate fi utilizat în locuința dvs., oriunde doriți. Carcasa sa complet metalică, cu un design universal, poate deveni un element de design interesant al casei sau biroului dumneavoastră. Singura condiție este ca acesta să fie instalat în conformitate cu instrucțiunile din manualul de utilizare și ca cablurile să fie trase în mod corespunzător de către o persoană autorizată.
Este complicată instalarea?
Asamblarea este simplă și rapidă. Puteți vedea procedura de asamblare în videoclipul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=acx-NAFGHKA&feature=youtu.be
Nu uitați că GC PowerNest este o unitate de stocare a energiei electrice de 5 kW, iar instalarea unității trebuie făcută de o persoană autorizată.
Este stocarea energiei prietenoasă cu mediul?
Categoric da! Producerea și consumul de energie electrică din surse regenerabile la punctul de generare este cel mai benefic pentru mediu model de utilizare a energiei electrice, datorită pierderilor minime de energie.
Banca de energie GC PowerNest este un dispozitiv care are o perioadă de garanție de până la 10 ani și o durată de viață utilă care depășește cu mult această perioadă, astfel încât beneficiile pentru mediu se extind dincolo de povara pe care o reprezintă doar producerea băncii de energie.

Combinația dintre aceste două caracteristici poate face ca locuința dumneavoastră să apară ca un punct verde pe hartă, contribuind astfel la o dezvoltare mai durabilă.
Care este durata de viață a unui acumulator de energie?
Sistemul de stocare a energiei GC PowerNest vine cu o garanție lungă, de 10 ani (inclusiv bateriile, care ar trebui să aibă încă mai mult de 60% din capacitatea lor după ce au funcționat 15.000.000 Wh).
Stocarea energiei pentru o casă unifamilială
Utilizarea stocării de energie combinată cu o instalație fotovoltaică într-o casă unifamilială aduce o serie de beneficii imediate. precum și cele care vor apărea în viitorul apropiat din cauza creșterii rapide a prețului energiei electrice.

ECONOMII - reducerea semnificativă a facturilor de energie electrică (în unele cazuri chiar la 0) datorită unui model eficient de generare și utilizare a energiei.
CONTINUITATE ENERGETICĂ - insensibilitate la congestia rețelei, posibilitatea de a introduce energie în rețea în afara orelor de vârf, în funcție de cererea proprie.
SIGURANȚĂ - bateria este realizată din celule LiFePO4 durabile și sigure, cu sisteme de monitorizare continuă a funcționării dispozitivului, ceea ce asigură funcționarea neîntreruptă a instalației dumneavoastră fotovoltaice.
TEHNOLOGIE - PowerNest are un randament de peste 98%, astfel încât veți utiliza aproape toată energia electrică produsă de panourile solare la un moment ulterior, ceea ce permite o perioadă de recuperare mai scurtă.
ECOLOGIE - consumul insular de energie verde de la o instalație fotovoltaică este cea mai bună modalitate de a reduce amprenta de carbon, contribuind astfel la o dezvoltare mai durabilă a gospodăriei dumneavoastră.
CONFORT - datorită utilizării unui invertor adecvat sau a unui dispozitiv extern, este posibil să vă protejați locuința de întreruperile de curent, astfel încât să vă puteți bucura de viață fără întreruperi - indiferent dacă vă dedicați muzicii, citiți o carte sau vă distrați cu prietenii.
EXTENSIBILITATE - vă puteți completa investiția cu o singură unitate de stocare a energiei PowerNest, iar atunci când decideți că aveți nevoie de o bancă de energie mai mare, nu trebuie decât să achiziționați o altă baterie. În acest fel, puteți conecta până la 8 dispozitive care ating o capacitate de până la 40 kWh."
Stocarea energiei pentru companii
Utilizarea stocării de energie combinată cu energia fotovoltaică vă oferă posibilitatea de a vă proteja afacerea împotriva evenimentelor neașteptate care pot afecta profitabilitatea (cum ar fi, de exemplu, întreruperile de energie electrică), astfel încât, indiferent de profilul afacerii dumneavoastră, veți putea menține continuitatea producției sau a furnizării de servicii.
Combinația dintre panourile solare și baterie contribuie, de asemenea, la o îmbunătățire reală a stării companiei dumneavoastră, datorită reducerii costurilor fixe, vizând o stare de export zero al energiei produse, ceea ce duce la o reducere reală a costurilor lunare suportate pentru energie electrică, iar fondurile astfel economisite le veți putea reinvesti în noi proiecte vizionare.

Pe lângă beneficiile materiale ale unei instalații fotovoltaice combinate cu stocarea energiei, este de remarcat faptul că firmele care aleg să investească în surse de energie regenerabilă sunt considerate mai moderne și mai responsabile în ochii clienților, care acordă din ce în ce mai multă atenție acestor aspecte în deciziile de cumpărare.
Stocarea energiei pentru fermieri
Menținând independența energetică care rezultă din combinarea stocării energiei cu o instalație fotovoltaică, fermierii pot asigura siguranța animalelor sau condiții adecvate de depozitare a culturilor. Acest lucru merită să fie luat în considerare, mai ales că fermele sunt de obicei situate la distanță mai mare de infrastructura cheie și, în caz de urgență, daunele cauzate pot dura de la câteva ore la câteva zile pentru a fi reparate. În plus, o fermă modernă și ecologică care urmărește să își reducă amprenta de carbon este o tendință de viitor pe care consumatorii sunt din ce în ce mai dornici să o adopte.
Produse Produse
Facturi Facturi
Livrare Livrare
Comenzi Comenzi
Se intoarce Se intoarce

Aveți alte întrebări? Scrie-ne!