Găsiți ceva pentru dvs.

Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Samsung (2)

Baterie pentru aspirator Samsung

capacitate: 3.5Ah
tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT25
187,89 LEI
capacitate: 3.5Ah
tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT26
224,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Bateriile pentru aspiratoarele fără fir trebuie înlocuite ocazional. În caz contrar, eficiența energetică și, astfel, eficiența sistemelor vor scădea de la o zi la alta. După un an cu aspiratorul fără fir, veți descoperi că nu durează atât de mult ca înainte, și că duratele de încărcare la stația de andocare sau prin cablu sunt mult mai lungi. Înlocuirea ocazională a bateriei pentru un aspirator fără fir oferă echipamentelor dvs. o nouă durată de viață și vă menține confortul zilnic la nivelul obișnuit. Samsung este un brand global care oferă utilizatorilor moderni, conștienți de tehnologie, unele dintre cele mai bune soluții tehnologice disponibile. Chiar și Samsung nu sunt imune la trecerea timpului și la utilizarea zilnică. Samsung trebuie uneori înlocuite pentru a beneficia la maximum de echipamentul dvs. Magazinul nostru Battery Empire oferă acces la o gamă largă de

Baterii pentru Samsung

Aspiratoare fără fir, adaptate rapid nevoilor individuale ale proprietarului și ale dispozitivelor. Fiecare baterie din Samsung are o garanție de 12 luni. Acest lucru oferă clienților noștri certitudinea că cumpără echipamente dovedite de calitate și durabile.

Baterii potrivite pentru aspiratoarele Samsung

Veți găsi rapid bateria potrivită pentru Samsung în gama noastră special selectată și actualizată constant. Componentele prezentate corespund cerințelor tehnologice ale sistemului dvs. și îi oferă o durată de viață nouă și mai lungă. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.