Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Baterie pentru aspirator Samsung

Staugsauger-Akku DJ96-00113A Samsung Navibot SR9630
Green Cell ® (3Ah 14,4V) pentru Samsung NaviBot SR8930 SR8940 SR8950 SR8980 SR8981 SR8987 SR8988
capacitate: 3.5Ah
tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT25
263,95 LEI
210,95 LEI
capacitate: 3.5Ah
tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT26
281,95 LEI
224,95 LEI
capacitate: 3Ah
tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT163
244,95 LEI
195,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Bateriile pentru aspiratoarele fără fir trebuie înlocuite ocazional. În caz contrar, eficiența energetică și, astfel, eficiența sistemelor vor scădea de la o zi la alta. După un an cu aspiratorul fără fir, veți descoperi că nu durează atât de mult ca înainte, și că duratele de încărcare la stația de andocare sau prin cablu sunt mult mai lungi. Înlocuirea ocazională a bateriei pentru un aspirator fără fir oferă echipamentelor dvs. o nouă durată de viață și vă menține confortul zilnic la nivelul obișnuit. Samsung este un brand global care oferă utilizatorilor moderni, conștienți de tehnologie, unele dintre cele mai bune soluții tehnologice disponibile. Chiar și Samsung nu sunt imune la trecerea timpului și la utilizarea zilnică. Samsung trebuie uneori înlocuite pentru a beneficia la maximum de echipamentul dvs. Magazinul nostru Battery Empire oferă acces la o gamă largă de

Baterii pentru Samsung

Aspiratoare fără fir, adaptate rapid nevoilor individuale ale proprietarului și ale dispozitivelor. Fiecare baterie din Samsung are o garanție de 12 luni. Acest lucru oferă clienților noștri certitudinea că cumpără echipamente dovedite de calitate și durabile.

Baterii potrivite pentru aspiratoarele Samsung

Veți găsi rapid bateria potrivită pentru Samsung în gama noastră special selectată și actualizată constant. Componentele prezentate corespund cerințelor tehnologice ale sistemului dvs. și îi oferă o durată de viață nouă și mai lungă. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK