Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Samsung (1)

Baterie pentru aspirator Samsung

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Cum să alegi o baterie pentru un aspirator?

Puteți găsi bateria potrivită introducând în motorul nostru de căutare modelul aspiratorului sau numele bateriei originale. Este foarte important să comparați tensiunea bateriei noi cu bateria originală - dacă acești parametri se potrivesc, puteți cumpăra o baterie.


Puteți găsi bateria potrivită introducând în motorul nostru de căutare modelul aspiratorului sau...

Cum se verifică capacitatea bateriei într-un aspirator?

Capacitatea bateriei este dată în miliamperi ore (MaH). Informațiile despre capacitatea bateriei sunt ușor de găsit - pot fi găsite atât pe baterie în sine, cât și în specificațiile dispozitivului. Aceste informații vă vor ajuta să alegeți bateria potrivită - dacă doriți ca aspiratorul să dureze mai mult, alegeți un dispozitiv cu o capacitate mai mare!


Capacitatea bateriei este dată în miliamperi ore (MaH). Informațiile despre capacitatea bateriei...

Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?

Atunci când alegeți o baterie nouă, nu este nevoie să luați în considerare capacitatea modelului original. Nu există contraindicații dacă noua baterie este mai mare decât bateria din fabrică. Cu cât bateria este mai mare, cu atât timpul de funcționare al dispozitivului este mai lung.


Atunci când alegeți o baterie nouă, nu este nevoie să luați în considerare capacitatea modelului...

Înlocuirea bateriei în aspirator

Poziția și instalarea bateriilor pot fi foarte diferite pentru diferitele modele de aspiratoare. Pentru a înlocui bateria fără probleme, vă recomandăm să mergeți la un centru de service autorizat. Când înlocuiți o baterie, instrucțiunile de utilizare incluse cu fiecare aspirator vă pot ajuta, de asemenea, datorită acestui lucru, puteți efectua singur înlocuirea.


Poziția și instalarea bateriilor pot fi foarte diferite pentru diferitele modele de aspiratoare....
Staugsauger-Akku für Samsung Navibot SR8845 SR8855
capacitate: 3.5Ah
Tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT25
241,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Bateriile pentru aspiratoarele fără fir trebuie înlocuite ocazional. În caz contrar, eficiența energetică și, astfel, eficiența sistemelor vor scădea de la o zi la alta. După un an cu aspiratorul fără fir, veți descoperi că nu durează atât de mult ca înainte, și că duratele de încărcare la stația de andocare sau prin cablu sunt mult mai lungi. Înlocuirea ocazională a bateriei pentru un aspirator fără fir oferă echipamentelor dvs. o nouă durată de viață și vă menține confortul zilnic la nivelul obișnuit. Samsung este un brand global care oferă utilizatorilor moderni, conștienți de tehnologie, unele dintre cele mai bune soluții tehnologice disponibile. Chiar și Samsung nu sunt imune la trecerea timpului și la utilizarea zilnică. Samsung trebuie uneori înlocuite pentru a beneficia la maximum de echipamentul dvs. Magazinul nostru Battery Empire oferă acces la o gamă largă de

Baterii pentru Samsung

Aspiratoare fără fir, adaptate rapid nevoilor individuale ale proprietarului și ale dispozitivelor. Fiecare baterie din Samsung are o garanție de 12 luni. Acest lucru oferă clienților noștri certitudinea că cumpără echipamente dovedite de calitate și durabile.

Baterii potrivite pentru aspiratoarele Samsung

Veți găsi rapid bateria potrivită pentru Samsung în gama noastră special selectată și actualizată constant. Componentele prezentate corespund cerințelor tehnologice ale sistemului dvs. și îi oferă o durată de viață nouă și mai lungă. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.