Găsiți ceva pentru dvs.

Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Bateria camerei Olympus

Green Cell ® Akku BLH-1 für Olympus OM-D E-M1 Mark 2 7.4V 1900mAh
Green Cell ® Akku BLH-1 für Olympus OM-D E-M1 Mark 2 7.4V 1900mAh
Green Cell ® Akku Li-50B und Ladegerät Li-50C für Olympus SZ-15, SZ-16, Tough 6000, 8000, TG-820, TG-830, TG-850
capacitate: 770mAh
tensiune: 3.7V
Codul produsului: CB32
82,95 LEI
capacitate: 900mAh
tensiune: 7.4V
Codul produsului: CB47
87,95 LEI
capacitate: 1100mAh
tensiune: 7.4V
Codul produsului: CB53
102,95 LEI
capacitate: 1050 mAh
tensiune: 3.7V
Codul produsului: CB43
82,95 LEI
capacitate: 1900mAh
tensiune: 7.4V
Codul produsului: CB72
136,95 LEI
capacitate: 1900 mAh
tensiune: 7.4V
Codul produsului: CB72+ADCB26
197,95 LEI
capacitate: 1100 mAh
tensiune: 3.7V
Codul produsului: CB82
73,95 LEI
capacitate: 1600 mAh
tensiune: 7.4V
Codul produsului: CB83
82,95 LEI
capacitate: 770mAh
tensiune: 3.7V
Codul produsului: CB32+ADCB16
133,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Bateriile camerei foto devin din ce în ce mai redundante în timp. Datorită degradării performanțelor, bateria va petrece mai mult timp conectat la încărcător și mai puțin timp când îl repuneți în cameră. Schimbările ocazionale ale bateriei în cameră sunt obligatorii dacă doriți să mențineți funcționalitatea completă și să vă asigurați că nimic nu scapă de obiectiv și camera în sine nu întâmpină utilizatorul cu un ecran întunecat. Creșterea frecvenței de utilizare este de înțeles. Astăzi există mai multe modalități de a surprinde experiențe unice și fiecare pasionat de fotografii vrea să facă amintirile capturate cât mai clare posibil. Olympus este unul dintre cele mai des alese dispozitive de către utilizatorii moderni și cunoscuți, care caută o combinație de calitate, performanță și raport calitate / preț. La urma urmei, nici Olympus nu suportă timpul și, la fel ca bateriile oricărei alte companii, bateriile lor vor rezista în timp. Dacă înlocuiți bateria Olympus , puteți respira rapid noua viață echipamentului și vă puteți bucura de funcționalitate completă pentru mai mult timp. Magazinul nostru Battery Empire oferă o gamă largă de opțiuni de baterii pentru Olympus care pot fi adaptate rapid nevoilor dumneavoastră individuale. În orice

Bateria camerei Olympus

În magazinul nostru beneficiați de o garanție de 12 luni. Acest lucru oferă clienților noștri încrederea că primesc unele dintre cele mai bune soluții de pe piață pentru a prelungi durata de viață a echipamentelor lor.

Baterii puternice pentru camera Olympus

Olympus și camerele sale formează o categorie de produse extrem de extinsă. Mai jos veți găsi o selecție de baterii special selectate, de înaltă calitate, care pot fi adaptate la cerințele tehnologice ale modelului dumneavoastră. Performanța ridicată și prețul scăzut fac din Olympus o investiție care se plătește rapid pentru sine atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Schimbând bateria, puteți fi sigur că echipamentul dvs. nu va defecta la un moment nepotrivit și că puteți capta amintiri în obiectiv fără întrerupere. În Battery Empire veți găsi o varietate de baterii pentru diferite modele de camere Olympus . Oferta noastră a fost selectată special și este actualizată constant, astfel încât să ne putem adapta mai bine la nevoile individuale ale clienților noștri. Toate bateriile prezentate în această categorie sunt caracterizate de performanțe ridicate, care prelungesc efectiv durata de viață a camerei. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează nicio informație automat, cu excepția datelor conținute în aceste fișiere (așa-numitele „cookie-uri”).
OK