Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Microsoft (1)

Sursa de alimentare Microsoft

Filtrează după:
Green Cell ® Netzteil / Ladegerät für Tablette Microsoft Surface Pro 3 i Pro 4
119,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Datorită particularității sale, un încărcător special pentru tablete este unul dintre cele mai frecvent înlocuite dispozitive electronice. Datorită utilizării pe teren și a stresului ridicat cauzat de deteriorarea mecanică, suntem foarte des obligați să cumpărăm o unitate de alimentare nouă. Sursa de Green Cell este un dispozitiv de înaltă calitate, ideal pentru tablete și cu o garanție de 2 ani.

Alimentare cu tabletă Microsoft

Încărcătoarele speciale Microsoft tablete Microsoft sunt susceptibile de mișcare constantă. Se întâmplă adesea ca cablul să fie deteriorat sau pur și simplu sursa de alimentare pentru Microsoft eșuează. Ce trebuie să faceți în acest caz, ce sursă de alimentare să cumpărați? Avem opțiunea de a Microsoft de la producător, dar va fi scump. De asemenea, puteți utiliza un

sursă de alimentare de înaltă calitate pentru tableta Microsoft

a cumpara. Green Cell ® asigură compatibilitatea deplină cu producătorul și modelul tabletei. Parametrii de performanță sunt identici cu cei ai sursei de alimentare originale. Datorită designului inteligent, încărcătorul Green Cell ® asigură o funcționare sigură și stabilă timp de mulți ani.