Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Bosch (2)

Baterii pentru șurubelnițe fără fir Bosch

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Dacă am o baterie Ni-Cd (Nichel Cadmiu), pot folosi celule Ni-Mh (Nichel Metal Hidrură)?

În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule Ni-Mh care sunt mai puțin dăunătoare mediului. Aceste celule pot fi folosite interschimbabil, astfel încât putem folosi bateria Ni-Mh în schimbul bateriei Ni-Cd.


În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule...

Dacă am un încărcător vechi, îl va încărca pe cel nou?

În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să cumpărați o baterie Li-Ion (Litiu Ion) și ați folosit anterior o baterie cu celule Ni-Mh (nichel metil hidrură) sau Ni-Cd (nichel cadmiu), noua baterie nu va fi a noastră Încărcătorul încărcat și trebuie să cumpărați un încărcător potrivit.


În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să...

Cât durează o baterie pentru o șurubelniță?

Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona” până la 1000 de cicluri de încărcare, ceea ce asigură un timp lung de funcționare a dispozitivului dumneavoastră.


Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona”...
Werkzeug Akku BTP1005 BAT031 für Bosch 1645 GKG 24V
capacitate: 3Ah
Tensiune: 24V
Codul produsului: PT42
299,95 LEI
capacitate: 1.5Ah
Tensiune: 18V
Codul produsului: PT41
178,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Șurubelnițele sunt unul dintre instrumentele de bază utilizate pentru a efectua reparații și modificări minore în casă sau în zona de lucru. Cu o șurubelniță, puteți face mai mult decât să acționați un burghiu care nu va funcționa peste tot (în ciuda muncii grele). O baterie puternică dintr-o șurubelniță este capabilă să servească mult timp și să ofere funcționalitatea unui instrument electric la nivelul potrivit. Bateriile pentru Bosch se caracterizează printr-o durată de viață lungă, rate scăzute de eșec și soluții inovatoare. Bosch sunt echipate cu protecție împotriva descărcării profunde și la suprasarcină. Bosch oferă o gamă largă de instrumente electrice pentru a vă ajuta să vă duceți rapid la case sau proiecte rezidențiale. De ani de zile, Bosch clienților săi o gamă largă de produse care răspund nevoilor, preferințelor și bugetelor lor individuale. Bateriile și Bosch sunt o calitate pe care vă puteți baza. Bosch reprezintă o investiție care se plătește rapid pe termen scurt și lung. Battery Empire oferă o gamă largă de Bosch pentru scule electrice care se potrivesc diferitelor modele de scule. O baterie reîncărcabilă este una dintre componentele de bază pe care trebuie să le înlocuiți ocazional pentru a reveni la starea de lucru.

Bosch au dovedit calitatea cu experiență.

Bosch este pe piață de mulți ani și produsele sale au câștigat o multimilionară de clienți mulțumiți din întreaga lume. Această încredere în produsele acestui brand este o obligație a consumatorilor moderni la cele mai înalte standarde de producție și calitate . În ciuda performanțelor ridicate ale Bosch , munca grea și utilizarea frecventă a componentelor individuale, cum ar fi pachetele de baterii, se pot uza. Lucrările de reparații asigură adesea că șurubelnița nu este în repaus, ci în utilizare constantă. Bateriile pentru șurubelnițe Bosch sunt utilizate ca orice alt dispozitiv. Înlocuirea acestei componente importante cu una nouă care îndeplinește cerințele tehnice ale diferitelor modele va îmbunătăți rapid performanța sculei dvs. electrice și vă va permite să finalizați rapid lucrările planificate.

Marca care determină calitatea

Bosch sunt de calitate în sine. De ani de zile, marca nu numai că a urmat tendințele tehnologice actuale, ci și le stabilește. Bosch reprezintă o investiție care aduce avantaje multidimensionale. Bosch înaltă performanță și bateriile reîncărcabile asigură o durată de viață lungă și o durabilitate eficientă, chiar și în cazul utilizării intensive. O investiție pe care oricine caută o combinație de calitate și raport calitate / preț se poate felicita rapid. Pentru fiecare produs se aplică o perioadă de garanție de 12 luni și o perioadă de returnare de 30 de zile. Gama noastră de produse special selectată și în continuă extindere își propune să ofere clienților noștri doar cele mai bune soluții care combină perfect performanța, durabilitatea și raportul calitate-preț.