Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Încărcătoare pentru tabletă (1)

Încărcător pentru tabletă

Filtrează după:
Green Cell ® Netzteil / Ladegerät für Tablette Microsoft Surface Pro 3 i Pro 4
82,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Încărcătorul pentru tablete este un element care este deosebit de susceptibil la deteriorări mecanice. Cele mai multe dintre ele sunt cauzate de o manipulare necorespunzătoare. Încărcătorul este ceva care este acolo și atâta timp cât funcționează, nu există probleme. Cu toate acestea, dacă încărcătorul eșuează, de exemplu, se încarcă numai într-o poziție „specială”, este timpul să îl înlocuiți. Tableta este un dispozitiv mobil care este utilizat atât pentru divertisment, cât și pentru muncă. Este un complement perfect pentru a călători mai aproape și mai departe, astfel încât să vă puteți lua mâinile și să vă concentrați asupra altceva decât kilometrii care clipesc în afara ferestrei. În ciuda îngrijirii tabletei în sine, accesoriile laterale sunt adesea uitate, drept urmare suferă încărcătorul tabletei. Cumpărarea unui nou încărcător de tabletă nu este o investiție uriașă . Vă permite să mențineți dispozitivul într-o stare energetică adecvată, fără manevre inutile de cablu și aruncări constante la tabletă pentru a vă asigura că se încarcă. Cel mai important lucru atunci când alegeți un încărcător de tabletă este alegerea unei unități de alimentare cu parametrii de tensiune și curent corespunzători. Doar un încărcător complet compatibil oferă dispozitivului o sursă de alimentare stabilă și are o influență bună asupra duratei de viață a bateriei. Pe

toate încărcătoarele pentru tablete

Oferim o garanție de 24 de luni în oferta noastră. Drept urmare, clienții noștri pot fi siguri că cumpără soluții de înaltă calitate care să le servească eficient pe o perioadă lungă de timp. Pentru a găsi o variantă de încărcător adecvată, pur și simplu introduceți modelul dispozitivului în motorul de căutare din partea de sus a paginii sau selectați dintre modelele disponibile mai jos.

Adaptarea încărcătoarelor la tabletă

Cumpărarea unui nou încărcător de tabletă este o investiție care se amortizează rapid pe termen scurt și lung. O sursă de alimentare adecvată pentru tablete poate prelungi durata de viață a bateriei și poate întârzia înlocuirea altor componente din hardware. Mai jos vă prezentăm o gamă largă de încărcătoare pentru tablete care răspund rapid nevoilor individuale ale utilizatorilor și dispozitivelor. Incapacitatea de a încărca dispozitivul îl face inutil. Mulți oameni nu își pot imagina viața de zi cu zi fără o tabletă. Dezactivarea acestei posibilități duce la o dezorganizare a zilei și afectează confortul zilnic. Noul încărcător de tabletă nu va fi foarte scump, astfel încât să vă puteți încărca dispozitivele eficient fără efecte secundare. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant. Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.