Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Baterie AGM 6V 

tensiune
  • Afișați mai multe
cerere
  • Afișați mai multe
Dimensiune (lungime x lățime x înălțime)
  • Afișați mai multe
Gama de capacitate
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol

Bateriile sunt aditivi de pornire, dar nu numai asta. Acest tip de dispozitiv este utilizat în fiecare zi în multe camere - în birou, în companie și în viața de zi cu zi. O baterie de 6V gel sau AGM 6V este o soluție mai eficientă decât echivalenții tradiționali ai electroliților. Electrolitul din bateriile cu gel a fost înlocuit cu un gel special. Bateriile cu gel pot fi plasate în orice poziție, sunt rezistente la înclinarea profundă, pot funcționa chiar și în poziție opusă. Electrolitul conținut în gel nu se evaporă, astfel încât gelul nu trebuie să fie reumplut, ceea ce reduce costurile de funcționare și reduce riscul scurgerii la minimum. O baterie cu gel sau AGM 6V este mai rezistentă la deteriorări mecanice, vibrații și șocuri. Ca unități de pornire, acestea sunt utilizate în principal în șenile mono, mașinile pentru copii, sistemele fotovoltaice și ca surse de alimentare de urgență în tablouri de distribuție. Bateria cu gel sau REUNIUNEA GENERALĂ ANUALĂ 6V este o investiție multidimensională care aduce numeroase beneficii. Înlocuirea lor ocazională este capabilă să respire o nouă viață energetică într-un număr mare de dispozitive și să le extindă considerabil durata de viață.

Baterii cu gel AGM 6V potrivite

În magazinul nostru Battery World veți găsi rapid o selecție largă de baterii cu gel AGM 6V care răspund nevoilor dvs. prioritare, instalațiilor existente și bugetului dvs. Fiecare baterie este de o calitate dovedită, care va servi ca o completare eficientă la diferitele instalații pentru o lungă perioadă de timp. Cu siguranță, cumpărarea unei baterii AGM de 6V se va dovedi rapid a fi o investiție care va da roade atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant. Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.

Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK