Găsiți ceva pentru dvs.

Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

USV (9)

USV

Green Cell ® UPS Micropower 600VA mit LCD Bildschirm
Green Cell ® UPS Micropower 800VA
Green Cell ® UPS Micropower 2000VA
Green Cell ® UPS / USV 2000VA 1400W Alimentare neîntreruptibilă cu protecție la supratensiune 230V
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole

Ce este un UPS?

O unitate de alimentare neîntreruptibilă (UPS) este un dispozitiv conceput pentru a menține alimentarea cu energie a dispozitivelor pe care le conectăm la acesta în caz de pană de curent. Sursele de alimentare UPS sunt cel mai des folosite în camere de servere și birouri , dar și acasă, unde sunt conectate la: monitorizare, TV, laptop, router, computer, aragaz, cazan, pompă CO, alarmă, porți, monitor, consolă de jocuri, imprimantă și chiar acvariu. Acestea asigură, de asemenea, continuitatea muncii în menținerea sursei de alimentare la casa de marcat și terminalul de plăți. În funcție de nevoile și scopurile dvs., avem o selecție de diferite tipuri de UPS pentru computerul dvs. Linia AVR interactivă este o versiune îmbunătățită a sursei de alimentare offline, care este în prezent cea mai bună topologie disponibilă pentru dispozitivele mai puțin avansate. Dispozitivele care utilizează această tehnologie sunt sigure și de încredere, dar sunt totuși ieftine. UPS-ul interactiv la rețea nu numai că reacționează în caz de pană de curent , dar monitorizează și stabilitatea sursei de alimentare și corectează continuu căderile și vârfurile de tensiune. Dacă trebuie să conectăm echipamente mai sofisticate și mai avansate, ar trebui să fim atenți la UPS, care are o undă sinusoidală pură (completă). Această soluție este recomandată pentru sobele de încălzire centrală și unele computere, de exemplu.

UPS online

este conceput pentru dispozitive foarte sensibile. Cu acest tip de tehnologie, dispozitivele noastre sunt complet deconectate de la rețeaua de alimentare și se bazează doar pe un curent stabil care este furnizat de sursa de alimentare neîntreruptibilă. Prețul lor este mai mare, dar alegerea unui UPS online este de departe cea mai sigură topologie disponibilă . Cu toate acestea, dacă avem nevoie de un model de alimentare neîntreruptibil pentru un rack IT, server sau rack server, ar trebui să alegem un UPS specific pentru rack 19.

UPS cu Green Cell

Green Cell Power Proof sunt garanția dvs. de securitate în birou și acasă. Acest brand de UPS neîntreruptibil este testat cu atenție de către specialiștii în electricitate în condiții de laborator pentru a asigura calitatea și fiabilitatea ridicate a produsului . Datorită bateriilor încorporate,

Alimentare UPS

capabil să preia rolul prizei și să mențină sursa de alimentare chiar și cu fluctuații de tensiune mari și de lungă durată. Green Cell AGM din UPS-urile noastre au o tensiune de 12V și o capacitate de 7Ah și 9Ah. Aceste baterii au o durată de viață de până la 5 ani. UPS-urile Micropower și Microsine cu afișaj LCD sunt dispozitive care nu pot da greș - de aceea controlul calității este atât de important aici. Puteți contacta oricând experții noștri care vă vor sfătui care UPS este potrivit pentru aplicația dvs. În oferta noastră veți găsi surse de alimentare cu 600VA, 800VA, 1000VA, 1500VA, 2000VA, 3000VA - ambele surse de alimentare sinusoidale pure (pline) și modificate (simulate) . Tensiunea de ieșire a surselor noastre de alimentare este de 220V / 230V / 240V. Au porturi USB / RJ11 / RJ45 încorporate, software dedicat Upsilon 2000 și prize Schuko și IEC.