Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

USV (9)

USV

Filtrează după:

Zona de ajutor

Ce UPS să alegi pentru computer?

Unul dintre cele mai importante puncte de luat în considerare atunci când alegeți un UPS este evaluarea puterii echipamentului conectat. În majoritatea cazurilor, computerele desktop consumă între 100 și 150 W, iar dispozitivele de jocuri între 250 și 350 W. Aceste informații vă pot ajuta să determinați care UPS este potrivit pentru dvs. Din fericire, în magazinul nostru veți găsi UPS Green Cell, care este perfect pentru a vă menține computerul să funcționeze normal. Dacă vă întrebați cât timp uneltele alese vă vor menține dispozitivul în funcțiune, utilizați calculatorul de pe site-ul nostru! Tot ce trebuie să faceți este să selectați orice UPS, să bifați căsuța „Select UPS”, să introduceți puterea dispozitivelor și gata - știți deja la ce să vă așteptați de la dispozitivele noastre!


Unul dintre cele mai importante puncte de luat în considerare atunci când alegeți un UPS este...

Ce UPS să alegi pentru o sobă?

Alegerea unui invertor pentru o sobă cu gaz sau electrică poate fi problematică. Cu toate acestea, există câteva reguli simple de reținut. În primul rând, nu uitați să alegeți unități cu undă sinusoidală pură atunci când alegeți un UPS. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că UPS-ul are o putere adecvată - în acest caz ar trebui să alegeți un dispozitiv cu o putere nominală mai mare de 500W. Oferim mai multe UPS-uri Green Cell care îndeplinesc criteriile de mai sus. Vă garantăm că veți găsi UPS-ul potrivit la noi!


Alegerea unui invertor pentru o sobă cu gaz sau electrică poate fi problematică. Cu toate...

Ce UPS să alegi pentru un server?

Serverele computerelor sunt dispozitive cu consum mare, motiv pentru care au nevoie de UPS-uri selectate corespunzător. Cea mai bună soluție pentru camerele de server este utilizarea UPS-ului Green Cell pentru dulapuri de server. Au mult mai multă putere decât UPS-urile convenționale și, prin urmare, sunt perfecte pentru alimentarea de rezervă a serverelor de computer.


Serverele computerelor sunt dispozitive cu consum mare, motiv pentru care au nevoie de UPS-uri...

Ce UPS să alegeți pentru sistemul de supraveghere?

Dacă intenționați să cumpărați un UPS pentru sistemul dumneavoastră de supraveghere, ar trebui să acordați o atenție deosebită surselor de alimentare cu o capacitate mai mare de 100W. Astfel veți asigura un suport eficient pentru sistemul dumneavoastră de supraveghere. Cu toate acestea, merită să ne amintim că dispozitivele nu sunt aceleași și în funcție de camerele utilizate, consumul lor de energie poate varia semnificativ. Prin urmare, înainte de a cumpăra un UPS, este necesar să se estimeze consumul aproximativ de energie. Dacă o faci, vei fi făcut cea mai mare parte a muncii. Singurul lucru care mai rămâne de făcut este să verificați cât timp o anumită sursă de alimentare poate suporta dispozitivul dvs. Și nu este deloc dificil - doar selectează dispozitivul din oferta noastră, selectează câmpul „Select UPS”. Introduceți consumul de energie al dispozitivelor conectate și știți deja cât timp UPS-ul nostru vă va menține sistemul de supraveghere în funcțiune!


Dacă intenționați să cumpărați un UPS pentru sistemul dumneavoastră de supraveghere, ar trebui să...
Green Cell ® UPS Micropower 600VA mit LCD Bildschirm
Green Cell ® UPS Micropower 800VA
Green Cell Sursa Neîntreruptibilă UPS 1000VA 600W cu Display LCD + Noua Aplicație
Green Cell ® UPS Micropower 1500VA
Green Cell ® UPS Micropower 2000VA
Green Cell ® UPS AiO 600VA LCD
Green Cell Sursa Neîntreruptibilă UPS AiO 800VA 480W cu Display LCD + Noua Aplicație
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole

Ce este un UPS?

O unitate de alimentare neîntreruptibilă (UPS) este un dispozitiv conceput pentru a menține alimentarea cu energie a dispozitivelor pe care le conectăm la acesta în caz de pană de curent. Sursele de alimentare UPS sunt cel mai des folosite în camere de servere și birouri , dar și acasă, unde sunt conectate la: monitorizare, TV, laptop, router, computer, aragaz, cazan, pompă CO, alarmă, porți, monitor, consolă de jocuri, imprimantă și chiar acvariu. Acestea asigură, de asemenea, continuitatea muncii în menținerea sursei de alimentare la casa de marcat și terminalul de plăți. În funcție de nevoile și scopurile dvs., avem o selecție de diferite tipuri de UPS pentru computerul dvs. Linia AVR interactivă este o versiune îmbunătățită a sursei de alimentare offline, care este în prezent cea mai bună topologie disponibilă pentru dispozitivele mai puțin avansate. Dispozitivele care utilizează această tehnologie sunt sigure și de încredere, dar sunt totuși ieftine. UPS-ul interactiv la rețea nu numai că reacționează în caz de pană de curent , dar monitorizează și stabilitatea sursei de alimentare și corectează continuu căderile și vârfurile de tensiune. Dacă trebuie să conectăm echipamente mai sofisticate și mai avansate, ar trebui să fim atenți la UPS, care are o undă sinusoidală pură (completă). Această soluție este recomandată pentru sobele de încălzire centrală și unele computere, de exemplu.

UPS online

este conceput pentru dispozitive foarte sensibile. Cu acest tip de tehnologie, dispozitivele noastre sunt complet deconectate de la rețeaua de alimentare și se bazează doar pe un curent stabil care este furnizat de sursa de alimentare neîntreruptibilă. Prețul lor este mai mare, dar alegerea unui UPS online este de departe cea mai sigură topologie disponibilă . Cu toate acestea, dacă avem nevoie de un model de alimentare neîntreruptibil pentru un rack IT, server sau rack server, ar trebui să alegem un UPS specific pentru rack 19.

UPS cu Green Cell

Green Cell Power Proof sunt garanția dvs. de securitate în birou și acasă. Acest brand de UPS neîntreruptibil este testat cu atenție de către specialiștii în electricitate în condiții de laborator pentru a asigura calitatea și fiabilitatea ridicate a produsului . Datorită bateriilor încorporate,

Alimentare UPS

capabil să preia rolul prizei și să mențină sursa de alimentare chiar și cu fluctuații de tensiune mari și de lungă durată. Green Cell AGM din UPS-urile noastre au o tensiune de 12V și o capacitate de 7Ah și 9Ah. Aceste baterii au o durată de viață de până la 5 ani. UPS-urile Micropower și Microsine cu afișaj LCD sunt dispozitive care nu pot da greș - de aceea controlul calității este atât de important aici. Puteți contacta oricând experții noștri care vă vor sfătui care UPS este potrivit pentru aplicația dvs. În oferta noastră veți găsi surse de alimentare cu 600VA, 800VA, 1000VA, 1500VA, 2000VA, 3000VA - ambele surse de alimentare sinusoidale pure (pline) și modificate (simulate) . Tensiunea de ieșire a surselor noastre de alimentare este de 220V / 230V / 240V. Au porturi USB / RJ11 / RJ45 încorporate, software dedicat Upsilon 2000 și prize Schuko și IEC.