Găsiți ceva pentru dvs.

Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Porter-Cable (1)

capacitate: 3Ah
tensiune: 18V
Codul produsului: PT205
182,90 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol

Instrumentele electrice sunt elementele care completează lucrările zilnice de construcție și reparațiile minore. Fiecare companie de mâner și construcții de aur este dotată cu diferite tipuri de scule electrice. Ca urmare a intensității crescute a utilizării, primul element care suferă este bateria. Bateriile din Porter-Cable se caracterizează prin eficiență ridicată, dar nici măcar nu sunt capabile să reziste la utilizarea intensivă zilnică pe termen lung. În cele ce urmează, vă prezentăm bateriile pentru Porter-Cable care vor da viață rapidă dispozitivelor dvs. Înlocuind bateriile din sculele electrice, le puteți face să funcționeze din nou la un cost mai mic, ceea ce duce la o muncă mai rapidă și mai eficientă.

Opțiuni special adaptate

Magazinul nostru Battery World oferă acces la o gamă largă de opțiuni de baterii pentru instrumente electrice care se potrivesc rapid atât dvs., cât și echipamentelor dvs. Toate bateriile au o perioadă de garanție, astfel încât clienții noștri știu că cumpără soluții de înaltă calitate, care vor funcționa eficient pe o perioadă lungă de timp.

Cele mai bune opțiuni

Magazinul nostru Battery World oferă acces la o mare varietate de Porter-Cable , care vor satisface rapid nevoile, preferințele și bugetul dvs. Calitatea înaltă a celulelor este o garanție că bateriile pe care le-ați achiziționat vă vor servi eficient pentru o lungă perioadă de timp, asigurând confortul și calitatea muncii potrivite. Oferta noastră include numai baterii special selectate pentru Porter-Cable care îndeplinesc cerințele consumatorilor moderni. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid o variantă de baterie adaptată nevoilor dumneavoastră.