Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Porter-Cable 

Green Cell ® Akku PC18B für Werkzeug Porter-Cable PC1800D PC180DK PC18AG PC18JR PC18JS PC18RS PC18SS
Green Cell ® Akku PCL12BLX für Werkzeug Porter-Cable PCL120CR PCL120DD PCL120ID PCL212IDC PCL120MTC Stanley FMC010 FMC040
capacitate: 2Ah
tensiune: 12V (10.8V)
Codul produsului: PT206
193,95 LEI
154,95 LEI
capacitate: 3Ah
tensiune: 18V
Codul produsului: PT205
257,95 LEI
205,95 LEI
capacitate: 2Ah
tensiune: 12V (10.8V)
Codul produsului: PT206
193,95 LEI
154,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole

Instrumentele electrice sunt elementele care completează lucrările zilnice de construcție și reparațiile minore. Fiecare companie de mâner și construcții de aur este dotată cu diferite tipuri de scule electrice. Ca urmare a intensității crescute a utilizării, primul element care suferă este bateria. Bateriile din Porter-Cable se caracterizează prin eficiență ridicată, dar nici măcar nu sunt capabile să reziste la utilizarea intensivă zilnică pe termen lung. În cele ce urmează, vă prezentăm bateriile pentru Porter-Cable care vor da viață rapidă dispozitivelor dvs. Înlocuind bateriile din sculele electrice, le puteți face să funcționeze din nou la un cost mai mic, ceea ce duce la o muncă mai rapidă și mai eficientă.

Opțiuni special adaptate

Magazinul nostru Battery World oferă acces la o gamă largă de opțiuni de baterii pentru instrumente electrice care se potrivesc rapid atât dvs., cât și echipamentelor dvs. Toate bateriile au o perioadă de garanție, astfel încât clienții noștri știu că cumpără soluții de înaltă calitate, care vor funcționa eficient pe o perioadă lungă de timp.

Cele mai bune opțiuni

Magazinul nostru Battery World oferă acces la o mare varietate de Porter-Cable , care vor satisface rapid nevoile, preferințele și bugetul dvs. Calitatea înaltă a celulelor este o garanție că bateriile pe care le-ați achiziționat vă vor servi eficient pentru o lungă perioadă de timp, asigurând confortul și calitatea muncii potrivite. Oferta noastră include numai baterii special selectate pentru Porter-Cable care îndeplinesc cerințele consumatorilor moderni. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid o variantă de baterie adaptată nevoilor dumneavoastră.

Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK