Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Încărcător pentru șurubelnițe fără fir Bosch

141,95 LEI
112,95 LEI
202,95 LEI
161,95 LEI
208,95 LEI
166,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Șurubelnițele sunt una dintre cele mai utilizate instrumente electrice pentru o varietate de lucrări de întreținere minore și majore. Fiecare mâner de aur auto-desenat are acest tip de echipament în magazinul de scule. Șurubelnițele puternice sunt capabile să funcționeze mulți ani și să ajute la lucru și la progresul eficient. Cu toate acestea, acest tip de echipament trebuie încărcat ocazional. Bateria eficientă dintr-o șurubelniță vă permite să mențineți puterea maximă pentru o perioadă lungă de timp, dar în mod inevitabil se va auto-descărca în timp. Uneori nu este necesară o încărcare completă, dar este necesară o încărcare rapidă pentru ca echipamentul să funcționeze bine și să servească în lucrările în curs. Încărcătoarele cu șurubelnițe sunt un element pe care rareori îl acordați atenție până când devine nesănătos. Rupturile cablurilor, deteriorările mecanice și neglijența simplă fac posibilă încărcăturii să refuze respectarea. Ca urmare, șurubelnița este nefolosită și lucrarea se oprește. Magazinul nostru Battery Empire oferă o selecție largă de încărcătoare pentru Bosch care conectează rapid dispozitivul la linia de alimentare corectă. Asigurați o înaltă calitate și performanță

Încărcătoare cu șurubelniță Bosch

o investiție care se plătește rapid pe termen scurt și lung.

Calitate de la Green Cell

Bosch este un brand recunoscut la nivel mondial care oferă o gamă largă de bunuri de consum avansate . Bosch sunt de mare interes pentru consumatorii care caută o combinație de performanță, durabilitate, fiabilitate și raport calitate / preț. Dar chiar și cu Bosch , accesorii precum B. Încărcătoarele sunt înlocuite din când în când. Aceste părți sunt supuse diverselor tipuri de daune și memorie anormală. Pierderea bruscă sau defectarea încărcătorului va face ca dispozitivele să fie inutilizabile și să conducă la nefuncționări costisitoare. Încărcătoarele Green Cell pentru șurubelnițe Bosch sunt completarea perfectă a originalului și vă oferă siguranța de a fi Bosch modele Bosch. Toate încărcătoarele au protecție la supraîncălzire, precum și protecție la suprasarcină și descărcare profundă. În plus, toate Bosch au o garanție de 12 luni.

Performanța pe care o poți simți

Bosch Green Cell oferă un salt vizibil de energie cu ajutorul căruia vă puteți încărca instrumentul electric mai rapid și mai eficient. Drept urmare, sistemul dvs. recâștigă rapid funcționalitatea completă și munca dvs. poate ține pasul . În gama noastră special selectată și actualizată constant, veți găsi rapid o gamă largă de încărcătoare pentru Bosch , care pot fi adaptate rapid la nevoile individuale ale dispozitivului și ale operatorului (de exemplu, opțiuni bugetare).
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK