Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Încărcător pentru șurubelnițe fără fir DeWalt

141,95 LEI
112,95 LEI
202,95 LEI
161,95 LEI
202,95 LEI
161,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Șurubelnițele sunt unul dintre cele mai comune instrumente utilizate în diferite lucrări de reparații și construcții. Cu acest tip de instrument, puteți gestiona modernizări minore și majore atât pe șantierele de construcții, cât și acasă. Șurubelnițele Dewalt de înaltă performanță sunt utilizate din ce în ce mai mult ca produse pentru scule electrice de către clienții moderni. Dewalt se caracterizează prin calitate ridicată a procesării, eficiență și rezistență . Aceasta înseamnă că sistemul funcționează eficient și fără întreruperi, astfel încât să vă puteți concentra asupra muncii. Cu toate acestea, dispozitivele și accesoriile pentru dispozitivele Dewalt nu sunt indestructibile. Șurubelnițele nu pot funcționa fără baterii în timp ce cel fără încărcător. Cel din urmă este cel mai probabil vinovat pentru manipularea deficitară a dispozitivelor. Cabluri sau căderi rupte sau fără contact - toate acestea pot afecta rapid buna funcționare a încărcătorului și, astfel, durata de viață a șurubelniței. Încărcătoarele cu șurubelniță Dewalt nu sunt întotdeauna capabile să reziste ritmului de lucru. Cu toate acestea, fără acest element vital, lucrarea nu poate merge mai departe. Soluția este să schimbați încărcătorul Dewalt de îndată ce nu reușește să mențină dispozitivul în stare bună de energie. Magazinul nostru Battery Empire oferă o selecție largă

Încărcătoare pentru șurubelnițe Green Cell

. Acestea se caracterizează prin calitate ridicată a procesării, eficiență și adaptare perfectă la cerințele tehnologice ale sistemului. Toate încărcătoarele sunt echipate cu protecție la supraîncălzire, precum și protecție la suprasarcină și descărcare profundă. În plus, toate DeWalt au o garanție de 12 luni.

Investiție dovedită

Green Cell Dewalt reprezintă o investiție care se plătește pe termen scurt și lung. Calitatea înaltă a manoperei ne face să fim conștienți de faptul că dispozitivele sunt eficiente pentru o lungă perioadă de timp și oferă întotdeauna posibilitatea de a reîncărca dispozitivele utilizate (și dispozitivele prioritare). Încărcătoarele enumerate mai jos au fost selectate special și se potrivesc perfect pentru diferitele modele de șurubelnițe Dewalt . În acest fel, clienții noștri pot fi siguri că cumpără dispozitive compatibile care să răspundă așteptărilor și nevoilor lor.

O creștere notabilă a productivității

Un încărcător defect echivalează cu o șurubelniță defectă și timp de nefuncționare. Green Cell Dewalt sunt o calitate care se apără. Acesta va fi un instrument puternic pentru piața de valori, care vă va permite să țineți pasul cu ritmul muncii dvs. și să furnizați energie echipamentelor dvs. ori de câte ori este nevoie. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK