Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Încărcător pentru șurubelnițe fără fir Makita

141,95 LEI
112,95 LEI
141,95 LEI
112,95 LEI
238,95 LEI
190,95 LEI
141,95 LEI
112,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Șurubelnițele sunt una dintre cele mai utilizate scule electrice atât de către profesioniști, cât și de mâinile cultivate cu aur. O șurubelniță puternică vă permite să înțelegeți rapid multe sarcini de construcție și reparații, accelerând astfel întregul flux de lucru. O șurubelniță este la fel de eficientă ca și bateria sa . La rândul său, acest lucru trebuie să aibă ceva de reîncărcat. Încărcătoarele cu șurubelniță sunt un accesoriu standard care va fi inclus în fiecare cutie. Cu toate acestea, încărcătoarele suferă cel mai mult în timp, în mare parte din neglijență. Deteriorări minore, căderi, înfășurare sau rupere a cablului - toate acestea duc la posibilitatea reîncărcării și reîncărcării dispozitivului ulterior. Atingerea unei situații în care șurubelnița se încarcă într-o singură poziție este o perspectivă slabă de a finaliza lucrări prioritare urgente. Magazinul nostru Battery Empire oferă încărcătoare de înaltă calitate pentru o Green Cell Makita , care poate fi adaptată rapid nevoilor dvs. tehnice și posibilităților financiare. Un încărcător este un element care face dispozitivele inutile și scumpe fără el. Toate încărcătoarele au protecție la supraîncălzire, precum și protecție la suprasarcină și descărcare profundă. În plus, au

toate încărcătoarele pentru unelte electrice Makita

o garanție de 12 luni.

Produse selectate frecvent

Makita este unul dintre producătorii populari cu o gamă largă de consumatori din întreaga lume. Produsele marcate cu marca comercială a acestui brand se caracterizează prin eficiență, calitate ridicată a procesării, rezistență la exploatare și preț accesibil. Acest lucru îl face o investiție care se plătește rapid pe sine pe termen scurt și lung. În ciuda dezvoltării sale ulterioare, Makita nu este indestructibil. Un încărcător defect anulează funcționalitatea unei șurubelnițe, iar cumpărarea unei piese originale este adesea imposibilă sau prea problematică (timp lung de așteptare). Green Cell este o calitate adaptată Makita Încărcătorul cu șurubelniță Green Cell Makita este o imitație perfectă a originalului și vă permite să mențineți rapid dispozitivul la un nivel rezonabil de energie. Încărcătoarele cu șurubelnițe enumerate mai jos au fost selectate special pentru a se potrivi diferitelor modele de marcă Makita Drept urmare, clienții noștri pot fi siguri că cumpără dispozitive pe deplin compatibile care să răspundă așteptărilor și nevoilor lor.

Performanță restabilită

Lipsa unui încărcător corespunde lipsei capacității de a încărca bateria șurubelniței, în urma căreia lucrarea se oprește brusc și nu mai așteaptă să se dezvolte situația. Încărcătoarele pentru Green Cell Makita sunt o calitate care se simte rapid. Încărcătorul GC se caracterizează printr-o rezistență foarte bună la deteriorarea mecanică, eficiență și un preț scăzut. Echipamentele oferite în această categorie se vor adapta rapid nevoilor individuale ale specialiștilor și ale mâinilor de aur. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant . Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK