Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Amenda 

Green Cell ® Akku für Werkzeug FEIN ABLK ABLS 1.3 1.6 ABS ABSS AFMM ASB ASCM ASCS ASCT ASM ASW 14
Green Cell ® Akku für Werkzeug FEIN ABOP AWBP 10 ABS AFMM AFSC ASB ASCD ASCM ASCT ASW 18
capacitate: 3Ah
tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT202
263,95 LEI
210,95 LEI
capacitate: 3Ah
tensiune: 18V
Codul produsului: PT203
291,95 LEI
232,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole

Uneltele mecanice de precizie sunt extrem de eficiente și economisesc energie. Cu toate acestea, în timp, și ei vor suferi uzura bateriei. O baterie slabă este ceea ce face util un instrument electric. Petrece mai mult timp conectat la cablul de încărcare și mai puțin timp lucrând eficient. Schimbarea bateriei în instrumentele electrice Fein este cea mai simplă și mai bună modalitate de a da viață nouă chiar și celor mai frecvent utilizate dispozitive. Acest lucru vă va ajuta să vă readuceți echipamentul pe drum și să îl faceți mai mobil. Acest lucru vă va oferi un nou impuls pentru lucrările de renovare și construcție și vă va permite să reveniți la normalitatea efectivă. Magazinul nostru mondial de baterii oferă acces la o gamă largă de opțiuni de baterii pentru unelte electrice Fein. Se adaptează rapid la nevoile individuale atât ale utilizatorului, cât și ale echipamentelor. Toate produsele au o perioadă de garanție, astfel încât clienții noștri să poată fi siguri că achiziționează o calitate care dă roade atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

O investiție în calitate cu amendă

Celulele de baterie de înaltă calitate ale bateriilor cu instrumente electrice Fein asigură o durată lungă de viață a bateriei și o funcționare sigură și fiabilă. Facem tot posibilul pentru a ne menține oferta actualizată pentru a satisface mai bine nevoile clienților noștri. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată, suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.

Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK