Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Bateriile telefonului mobil HTC

Akku B0PGE100 für HTC One M9 S9
Akku B0PF6100 für HTC Desire 820 826
capacitate: 2840mAh
tensiune: 3.8V
Codul produsului: BP108
116,95 LEI
92,95 LEI
capacitate: 2600 mAh
tensiune: 3.8V
Codul produsului: BP102
109,95 LEI
87,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
În zilele noastre, părăsirea casei fără telefon mobil este o perspectivă nerealistă pentru un utilizator modern. Smartphone-ul completează viața de zi cu zi a practic tuturor și face posibilă menținerea contactului cu întreaga lume , perpetuarea și schimbul de experiențe și vorbirea peste tot. Utilizarea dinamică a unui smartphone în timp afectează capacitatea acestuia de a stoca energie. Bateria funcționează din ce în ce mai repede, iar dispozitivul în sine trebuie să stea tot mai des pe cablul de încărcare. Pe măsură ce bateria se descarcă, smartphone-ul își pierde mobilitatea și gândul principal al utilizatorului devine problema dacă poate reuși să încarce telefonul la timp sau dacă există o priză gratuită (și ușor accesibilă) unde merge. HTC sunt o alegere din ce în ce mai populară în rândul utilizatorilor care caută performanțe și calitate ridicate. Cu toate acestea, la fel ca toate celelalte telefoane de marcă la nivel mondial, HTC nu poate evita durata de viață a bateriei. Bateria telefonului poate dura câteva zile la încărcare maximă chiar de la început. Cu toate acestea, după doar o jumătate de an sau un an, acest timp este redus semnificativ. Soluția este să înlocuiți singur bateria cu una nouă. Magazinul nostru Battery Empire Green Cell

Baterii HTC

care vă va aduce rapid telefonul înapoi în sectorul energetic. Este o investiție în calitate și mobilitate care se plătește rapid pe termen scurt și lung.

Calitate care atrage utilizatorul

HTC au depășit rapid concurenții. Așadar, nu este de mirare că telefoanele acestui brand sunt din ce în ce mai alese de utilizatori cu gânduri moderne. Contrar aparențelor, este posibil să înlocuiți singur bateria . A fost greșit să presupunem că un smartphone modern nu poate accepta piese de schimb decât pentru service. Integrarea serviciului nu numai că mărește costurile de înlocuire, dar se extinde și în timp. Dispozitivele sunt adesea pe raft (uneori după câteva săptămâni) în așteptarea unei piese de schimb. Schimbarea bateriilor în autoservire nu este un proces complicat care economisește timp și bani , ceea ce înseamnă că resursele economisite pot fi utilizate pentru alte priorități.

Baterii de înaltă calitate pentru HTC

Magazinul nostru oferă baterii pentru diferite HTC Green Cell care se adaptează rapid la nevoile tehnologice ale dispozitivelor. Sunt o replică perfectă a originalului, se caracterizează prin eficiență ridicată, durată lungă de viață și preț redus . Magazinul nostru Battery Empire încearcă să mențină gama actuală actualizată. Acest lucru ne permite să ne adaptăm mai bine la nevoile tot mai mari ale clienților noștri. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.

Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK