Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Baterii pentru șurubelnițe fără fir AEG

Green Cell ® Akku für AEG ABSE 10 ABE P7.2 7.2V 2.5Ah
capacitate: 1.5Ah
tensiune: 12V
Codul produsului: PT51
177,95 LEI
141,95 LEI
capacitate: 4Ah
tensiune: 18V
Codul produsului: PT95
373,95 LEI
298,95 LEI
capacitate: 2Ah
tensiune: 12V
Codul produsului: PT97
238,95 LEI
190,95 LEI
capacitate: 3Ah
tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT98
257,95 LEI
205,95 LEI
capacitate: 2.5Ah
tensiune: 9.6V
Codul produsului: PT99
208,95 LEI
166,95 LEI
capacitate: 3.3Ah
tensiune: 12V
Codul produsului: PT137
244,95 LEI
195,95 LEI
capacitate: 3.3Ah
tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT138
257,95 LEI
205,95 LEI
capacitate: 2.5Ah
tensiune: 7.2V
Codul produsului: PT96
202,95 LEI
161,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
O șurubelniță este unul dintre instrumentele electrice de bază care pot fi utilizate pentru finalizarea eficientă a reparațiilor. Nu trebuie să folosiți un burghiu peste tot și ar trebui să-l utilizați, pe care un depășitor exces de zel îl poate afla rapid. Șurubelnițele fără fir sunt un supliment la fabricarea uneltelor casnice care pot fi utilizate rapid. Este întotdeauna mai bine să o ai și să nu ai nevoie de ea (ceea ce este rar) decât să nu o ai și să o regreti. Șurubelnițele fără fir AEG sunt instrumente puternice care își mențin funcționalitatea pe o perioadă lungă de timp. Cu toate acestea, ele nu sunt indestructibile. Bateriile durează mult și dispozitivul începe să funcționeze. La jumătatea sau la jumătatea drumului nu există înșurubări. Dacă dispozitivul oferă mai multe probleme decât soluții, este timpul să faceți ceva în acest sens. Înlocuirea bateriei este adesea suficientă pentru ca dispozitivul să funcționeze din nou. Atunci când alegeți o baterie, acordați atenție modelului și capacității. O potrivire slabă duce la incapacitatea de a utiliza pe deplin capacitățile echipamentului, ceea ce duce la o lipsă de muncă. În gama Battery Empire veți găsi baterii AEG înaltă calitate de Green Cell , care garantează o durată lungă de funcționare cu o singură încărcare și o adaptare perfectă la modelul sculei AEG

Baterii prietenoase cu AEG

AEG Green Cell îndeplinesc rapid cerințele tehnice ale șurubelnițelor și ale altor unelte electrice AEG Drept urmare, fiecare mâner auriu poate fi reparat și reparat cu fermitate. Bateriile oferite în magazinul nostru sunt o combinație de calitate, performanță și preț scăzut. Acest lucru le face o investiție care se plătește rapid pe sine pe termen scurt și lung. Înlocuirea AEG cu una nouă economisește resurse considerabile și menține lucrările de renovare într-un ritm. Timpul de inactivitate nu mai este o problemă, care reduce nervii și permite șoferului care depășește să se concentreze pe priorități mai importante decât așezarea cablului de încărcare.

Puterea pe care o vei simți

Bateriile pentru șurubelnițe AEG Green Cell asigură un salt rapid și eficient. Aici rentabilitatea costurilor este semnificativă. Bateriile pentru AEG au o durată lungă de viață și oferă funcționalități optime pentru dispozitivele dvs. Acest lucru le oferă celor care renovează sau intenționează să renoveze încrederea că echipamentele lor nu vor da greș în cel puțin timp adecvat.

Oferim termeni favorabili pentru

Se garantează 12 luni pentru toate AEG De asemenea, clienții noștri au la dispoziție 30 de zile pentru a returna bateriile. În plus, Battery Empire oferă o gamă largă de accesorii suplimentare care vă permit să aveți mai multă grijă de dispozitivele dvs. și să le mențineți funcționalitatea. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră actualizată constant.

Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK