Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

HP , Compaq (25)

Încărcător pentru laptop HP

Zona de ajutor

Cum aleg adaptorul de alimentare potrivit pentru dispozitivul meu?

dispozitiv model
Modelul de laptop este de obicei situat în partea de jos a dispozitivului. Citiți-l și introduceți-l în motorul de căutare al magazinului.
de exemplu, Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

valoarea INPUT / OUTPUT
Pe plăcuța de identificare a sursei de alimentare, valorile tensiunii și curentului sunt marcate ca IEȘIRE, iar pe partea de jos a laptopului aceiași parametri sunt marcați ca INTRARE. Citiți câteva dintre ele și introduceți-le în motorul de căutare al magazinului, adăugându-le marca dispozitivului. Asigurați-vă că ștecherul adaptorului de alimentare găsit este corect.
de exemplu, Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


dispozitiv model Modelul de laptop este de obicei situat în partea de jos a dispozitivului....

Am un PSU de 65 W sau pot folosi un PSU de 90 W?

Cu diferențe atât de mici, este acceptabil. Totuși, trebuie să ne amintim să folosim surse de alimentare cu putere mai mare, nu mai mică, deoarece la o putere mai mică laptopul poate să nu funcționeze.


Cu diferențe atât de mici, este acceptabil. Totuși, trebuie să ne amintim să folosim surse de...

Acest adaptor de alimentare este potrivit pentru laptopul meu?

Va fi potrivit pentru laptopul nostru dacă diametrul conectorului îndeplinește specificațiile pentru diametrul exterior, de exemplu 5,5 mm, iar parametrii de ieșire sunt compatibili. Care sunt parametrii de ieșire? Este valoarea tensiunii[V] și curentului[A] date de sursa de alimentare pentru un laptop, de exemplu 19V 4.74A.


Va fi potrivit pentru laptopul nostru dacă diametrul conectorului îndeplinește specificațiile...

Sursa de alimentare pentru laptop - ce tensiune?

Când alegeți o nouă sursă de alimentare pentru laptop, ar trebui să verificați tensiunea încărcătorului - acest parametru ar trebui să se potrivească cu dispozitivul original.


Când alegeți o nouă sursă de alimentare pentru laptop, ar trebui să verificați tensiunea...
Adaptor / încărcător pentru laptop pentru RDY Toshiba Satellite A100 A200 A300 L300 L40 L100 M600 M601 M602 M600
Tensiune: 19V
Codul produsului: AD26ARDYP
129,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Un încărcător pentru laptop este o necesitate care, paradoxal, nu este îngrijită până nu funcționează. Cu toate acestea, dacă apare o defecțiune, dispozitivul este deconectat rapid de la circuitul electric. În acest fel, dispozitivele mobile devin bagaje voluminoase care se află pe un raft acoperit cu praf și așteaptă să se dezvolte situația. Este necesară înlocuirea ocazională a încărcătorului din laptop. Este unul dintre cele mai vulnerabile elemente la daune care este uitat cel mai adesea. Un încărcător defect este o problemă care nu poate fi întotdeauna rezolvată rapid. Alegerea unui încărcător adaptat nevoilor fizice și electronice ale dispozitivului poate duce la creșterea timpului în timp, lăsând dispozitivul întins și risipit. Magazinul nostru Battery Empire oferă o gamă largă de opțiuni pentru încărcătoarele de laptop HP Green Cell . Este un accesoriu 100% compatibil, care este adaptat nevoilor dispozitivelor și asigură faptul că laptopul va funcționa eficient și pentru o lungă perioadă de timp. Pentru fiecare Green Cell

Încărcător HP

magazinul nostru oferă o garanție de 24 de luni. O investiție care dă roade rapid, pe termen scurt și lung.

Complet compatibil cu echipamentul dvs.

Înlocuirea unui încărcător de laptop este ceva cu care fiecare utilizator se va confrunta mai devreme sau mai târziu. Dar apoi încep scările abrupte. La început nu este clar ce încărcător să utilizați . Versiunile originale sunt adesea foarte scumpe și nu sunt disponibile - acest lucru înseamnă că timpul de așteptare pentru o parte a bateriei este mai mare și după câteva săptămâni dacă nu puteți utiliza dispozitivul. Cumpărarea înlocuirilor universale nu este, de asemenea, o soluție bună. Sursele de alimentare universale trebuie să fie compatibile cu multe modele și mărci de laptopuri. Personalizarea greșită este ușoară (ceea ce se traduce prin costuri), astfel încât puteți expune rapid dispozitivul la noi probleme și eșecuri care pot fi ușor evitate. Încărcătoarele HP potrivite de Green Cell înseamnă compatibilitate deplină și conștientizarea faptului că dispozitivul primește exact ceea ce are nevoie.

O gamă largă de încărcătoare

Oferta magazinului nostru Battery Empire a fost selectată special și se extinde constant pentru a satisface nevoile clienților moderni care caută o combinație de fiabilitate, calitate, performanță și preț accesibil. Datorită gamei noastre extinse, putem oferi Green Cell înaltă calitate pentru multe modele diferite de laptopuri HP Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră , suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.