Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Baterii pentru camere digitale (4)

Bateria camerei

Filtrează după:

Zona de ajutor

Cum să alegi o baterie pentru o cameră?

Pentru a selecta o baterie compatibilă pentru o cameră, trebuie să verificați modelul bateriei originale. Unde puteți găsi aceste informații? Pe plăcuța de identificare, desigur, care se află direct pe produs.


Pentru a selecta o baterie compatibilă pentru o cameră, trebuie să verificați modelul bateriei...

Înlocuirea bateriei într-o cameră

După cumpărarea unei baterii noi, tot ce rămâne este să începeți să o utilizați. Înlocuirea bateriei nu este dificilă și, în majoritatea cazurilor, o poți face singur - dacă întâmpinați probleme, puteți consulta oricând ghidurile de pe youtube.


După cumpărarea unei baterii noi, tot ce rămâne este să începeți să o utilizați. Înlocuirea...

Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?

Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare decât bateria originală. Vă rugăm să rețineți că, cu cât bateria este mai mare, cu atât durata de viață a dispozitivului este mai lungă.


Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare decât bateria originală. Vă rugăm să rețineți că, cu...
Green Cell ® Akku EN-EL9 / EN-EL9E und Ladegerät MH-23 für Nikon D-SLR D40 D40A D40C D40X D60 D3000 D5000
Green Cell ® Akku DMW-BMB9 (Half-Decoded) und Ladegerät DE-A83, DE-A84 für Panasonic DMC-FZ70, DMC-FZ60, DMC-FZ100
Grip Green Cell BG-E18 pentru Canon EOS 750D T6i 760D T6s
capacitate: 1000 mAh
Tensiune: 7.4V
Codul produsului: CB06+ADCB03
162,95 LEI
capacitate: 750 mAh
Tensiune: 7.4V
Codul produsului: CB55+ADCB33
187,95 LEI
capacitate: 6000 mAh
Tensiune: 7.2V
Codul produsului: CB75
116,95 LEI
226,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole

Bateriile camerei digitale și ale camerei video sunt un accesoriu fără de care echipamentul pentru captarea momentelor importante și înregistrarea diverselor evenimente nu poate funcționa. Bateriile camerei funcționează în mod necesar în timp. După aproximativ o duzină de luni, capacitatea reală a bateriei scade semnificativ, astfel încât dispozitivele să poată fi utilizate eficient pentru perioade de timp tot mai scurte și din ce în ce mai multe dintre ele sunt consumate pe un cablu de încărcare. Dacă schimbați ocazional bateriile camerei sau a camerei, puteți respira rapid noua echipament și vă puteți recăpăta confortul obișnuit. O baterie a camerei nu este o cheltuială costisitoare și, fără ea, dispozitivele, de multe ori în valoare de câteva mii de zloti, nu pot funcționa corect. Schimbând bateria camerei sau a camerei, puteți fi siguri că echipamentul funcționează eficient și că nu veți fi dezamăgiți în cel mai nepotrivit moment.

Ce baterie ar trebui aleasă pentru cameră?

Magazinul nostru Battery World vă oferă acces la baterii de înaltă calitate pentru camere și camere video care pot fi adaptate rapid la nevoile individuale ale echipamentului și bugetului dvs. Toate bateriile camerei noastre au o garanție de 12 luni. Datorită acestui fapt, clienții noștri pot fi siguri că cumpără soluții de înaltă calitate, care își vor păstra funcționalitatea pentru o lungă perioadă de timp. Bateriile camerei sunt o cheltuială care, mai devreme sau mai târziu, va ajunge la cărți. Utilizarea intensă a camerei, atât la locul de muncă, cât și pentru divertisment, poate afecta rapid capacitatea bateriei. Magazinul nostru furnizează piesele care vă vor menține camerele digitale funcționale mult timp.

Baterii adecvate pentru camere digitale și camere video

Cumpărarea unei baterii adecvate este o prioritate. Aplicațiile universale sunt adesea nesigure și vă supun dispozitivele la diverse defecțiuni. Nu merită să urmezi cea mai mică linie de rezistență. O cameră adaptată sau bateria camerei este o investiție care se plătește rapid atât pe termen scurt, cât și pe termen lung - pe multe niveluri. Adaptarea la cerințele tehnologice ale dispozitivelor dvs. vă oferă certitudinea că oferiți sistemelor dvs. electronice cele mai bune și mai fiabile pentru o funcționare fără probleme. Dacă vă luați camera sau camera digitală cu dvs. atunci când călătoriți, nu mai trebuie să vă uitați la cureaua bateriei și să vă faceți griji dacă echipamentul va rezista până la următorul film sau fotografie.

Baterii de cameră de înaltă calitate

Magazinul nostru Battery World se străduiește să extindă în mod constant gama. Aici veți găsi baterii performante pentru camere și camere video de la cele mai cunoscute mărci. Datorită extinderii constante a gamei de produse disponibile, putem răspunde și mai bine nevoilor și așteptărilor în continuă creștere ale clienților noștri. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid echipamentul care satisface nevoile dumneavoastră.