Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Canon (1)

Bateria camerei Canon

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Cum să alegi o baterie pentru o cameră?

Pentru a selecta o baterie compatibilă pentru o cameră, trebuie să verificați modelul bateriei originale. Unde puteți găsi aceste informații? Pe plăcuța de identificare, desigur, care se află direct pe produs.


Pentru a selecta o baterie compatibilă pentru o cameră, trebuie să verificați modelul bateriei...

Înlocuirea bateriei într-o cameră

După cumpărarea unei baterii noi, tot ce rămâne este să începeți să o utilizați. Înlocuirea bateriei nu este dificilă și, în majoritatea cazurilor, o poți face singur - dacă întâmpinați probleme, puteți consulta oricând ghidurile de pe youtube.


După cumpărarea unei baterii noi, tot ce rămâne este să începeți să o utilizați. Înlocuirea...

Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?

Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare decât bateria originală. Vă rugăm să rețineți că, cu cât bateria este mai mare, cu atât durata de viață a dispozitivului este mai lungă.


Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare decât bateria originală. Vă rugăm să rețineți că, cu...
capacitate: 6000 mAh
Tensiune: 7.2V
Codul produsului: CB75
116,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Canon va epuiza în timp. Cheltuie din ce în ce mai mult timp, iar durata funcționalității este semnificativ mai scurtă. Aceasta este o problemă care nu trebuie trecută cu vederea. Bateriile trebuie să reziste mult, iar camera le solicită foarte mult. Astăzi sunt din ce în ce mai mulți iubitori de fotografie. Capturarea unui moment important și frumos din viața dvs. și capturarea acestuia cu o cameră vă permite să vă păstrați memoria pentru totdeauna. Fotografiile cu aparatul foto sunt întotdeauna mai bune decât chiar și cel mai bun telefon mobil. Canon sunt una dintre cele mai populare opțiuni disponibile pentru utilizatorul modern și informat. Dar nici Canon nu poate furniza energie inepuizabilă. Schimbările ocazionale ale bateriei de pe Canon vă permit să respirați rapid noua viață echipamentului și să îl mențineți mai mult timp. Magazinul nostru Battery Empire oferă o gamă largă de Canon care sunt adaptate rapid nevoilor individuale ale utilizatorului și ale dispozitivelor. Pentru fiecare

Baterie Canon

oferim o garanție de 12 luni. Acest lucru oferă clienților noștri încrederea că primesc soluții de cea mai bună calitate, care vor dura mult timp.

Canon mare capacitate

Canon este un brand care oferă consumatorilor din întreaga lume acces la echipamente de calitate, nu doar la fotografie. Canon sunt apreciate de utilizatorii care caută o combinație de calitate, performanță și raport calitate / preț. Bateriile camerei sunt o achiziție prioritară și este puțin probabil ca echipamentul dvs. să reziste întreaga sa viață cu o singură baterie - mai ales dacă este utilizat intens. O Canon reprezintă o cheltuială mică care poate prelungi durata de viață a dispozitivelor dvs. cu câteva luni și vă poate restabili confortul cu care sunteți obișnuiți . În Battery Empire veți găsi o gamă largă de baterii care răspund nevoilor diferitelor modele de camere Canon Vă veți adapta rapid la nevoile și bugetul dvs. individuale și veți echipa din nou dispozitivele cu o marjă de energie mai mare. Înlocuirea bateriei în aparatul auditiv este o investiție care se plătește rapid pe termen scurt și lung. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant . Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.