Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

RDY Baterie A41-X550A pentru laptop Asus A550 F550J F550L R510 R510C R510J R510JK R510L R510CA X550 X550C X550CA X550CC X550L

RDY
Produs disponibil
 • Bine-cunoscut producător RDY
 • Celulele RDY de înaltă calitate garantează durate mari de operare, durabilitate ridicată și siguranță maximă
 • Cea mai modernă tehnologie garantează că această baterie funcționează la fel de fiabil ca cea de origine
 • Capacitate: 2000 mAh | Tensiune: 14.4V / 14.8V | Garanție : 12 Monate
114,95 LEI

Cantitate:

 
Array ( [0] => Array ( [cover] => 1 [id_image] => 54408 [legend] => Baterie pentru laptop laptop Green Cell ® A41-X550A pentru A450 A550 R510 R510CA X550 X550CA X550CC X550VC [position] => 1 )[1] => Array ( [cover] => [id_image] => 54409 [legend] => Baterie pentru laptop laptop Green Cell ® A41-X550A pentru A450 A550 R510 R510CA X550 X550CA X550CC X550VC [position] => 2 )[2] => Array ( [cover] => [id_image] => 54410 [legend] => Baterie pentru laptop laptop Green Cell ® A41-X550A pentru A450 A550 R510 R510CA X550 X550CA X550CC X550VC [position] => 3 )[3] => Array ( [cover] => [id_image] => 54411 [legend] => Baterie pentru laptop laptop Green Cell ® A41-X550A pentru A450 A550 R510 R510CA X550 X550CA X550CC X550VC [position] => 4 )[4] => Array ( [cover] => [id_image] => 54412 [legend] => Baterie pentru laptop laptop Green Cell ® A41-X550A pentru A450 A550 R510 R510CA X550 X550CA X550CC X550VC [position] => 5 )) 1
12

Baterii de înaltă calitate făcute
pentru laptopul dvs.

RDY

O nouă viață pentru laptopul dumneavoastră

Bateria RDY a fost proiectată cu gândul la cei mai exigenți utilizatori și la dispozitivele lor. Celulele de înaltă calitate asigură o performanță fiabilă și o durată de viață extinsă a bateriei. Bateria este compatibilă cu laptopurile: laptop Asus A550 F550J F550L R510 R510C R510J R510JK R510L R510CA X550 X550C X550CA X550CC X550L.

Sistemul de control modern garantează compatibilitate deplină și siguranță maximă, în timp ce fabricarea precisă și materialele de înaltă calitate utilizate în producția bateriei asigură o potrivire perfectă cu carcasa laptopului.

RDY

Celule de calitate superioară

Când vine vorba de celule, nu se pot face concesii. Ele sunt inima bateriei, motiv pentru care am proiectat bateriile noastre cu celule premium, pentru durabilitate excelentă de până la 500 de cicluri de încărcare completă, durată de viață lungă și performanță fiabilă în orice situație.

Componente de înaltă calitate

RDY

Sistem de control inteligent

Utilizarea de componente de înaltă calitate garantează compatibilitatea bateriei cu laptopul, iar electronica de control modernă asigură că bateria comunică cu laptopul dumneavoastră exact așa cum trebuie.

Protecție la supraîncărcare

Termic protecție

Protecție la scurtcircuit

RDY

Pachet de securitate complet

Protecția avansată împotriva supraîncărcării și supraîncărcării, precum și protecția termică asigură siguranță deplină la utilizarea laptopului în orice condiții.

RDY

Perfect montat

Materialele de înaltă calitate utilizate la fabricarea bateriei și manopera precisă asigură faptul că bateria este ușor de instalat și se potrivește perfect în carcasa laptopului.

RDY

Cum să alegeți bateria potrivită?

Puteți căuta bateria în funcție de modelul original al bateriei sau în funcție de modelul laptopului.

Modelul laptopului este, de obicei, vizibil pe partea inferioară a dispozitivului. Modelul și specificațiile bateriei sunt întotdeauna plasate pe bateria însăși. Scoateți bateria din laptop și verificați plăcuța cu informații a producătorului.

Asigurați-vă că toți parametrii se potrivesc.

Codul individual al bateriei este de obicei indicat lângă țara de fabricație, tensiunea și capacitatea bateriei. Unele modele de baterii sunt disponibile în mai multe variante, așa că, înainte de a cumpăra, verificați dacă tensiunea bateriei pe care o cumpărați este aceeași cu cea de pe plăcuța de informații.

RDY

Compatibil cu următoarele modele de baterii
  Compatibil cu următoarele dispozitive
  arrow-up
   Date tehnice
   capacitate:
   2000 mAh
   Tensiune:
   14.4V / 14.8V
   numărul de celule:
   4
   Tipul celulei:
   Li-Ion
   Producător de celule:
   RDY
   Starea:
   Neu
   Protecție împotriva descărcării profunde:
   Ja
   Protecție la suprasarcină:
   Ja
   Culoare:
   Negru
   Garanție:
   12 Monate
   Producător:
   RDY
   Codul produsului:
   AS58BRDY
   Feedback și întrebări ale clienților
   Exprimă-ți opinia
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

   nota medie
   Exprimă-ți opinia
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

   ×
   comments icons

   Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

   închide
   întrebări frecvente
   Cum aleg bateria potrivită pentru dispozitivul meu?
   Vedea
   Cum să alegi modelul potrivit.
   Două moduri simple de a găsi bateria potrivită pentru laptop.
   1. echipamente model
    Modelul de laptop se află de obicei în partea de jos a dispozitivului, îl citește și îl introduce în motorul de căutare al magazinului.
    de exemplu, Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278
   2. codul bateriei
    Codul bateriei se află pe interiorul fiecărei baterii, pe plăcuța cu date tehnice. Citiți codul și introduceți-l în motorul de căutare al magazinului.
    de exemplu, AA-PB9NC6B / A32-M47 / BTY-L45
   Conectat nu se încarcă, ce ar trebui să fac?
   Vedea
   O problemă cu încărcarea unei baterii noi este rară la modelele Green Cell. Cu toate acestea, dacă acesta este cazul, linkul de mai jos oferă instrucțiuni despre cum să faceți acest lucru: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
   Cum pot prelungi durata de viață a bateriei laptopului meu?
   Vedea
   Doar urmați acești 5 pași:
   1. Evitați timpii scurti de încărcare, deoarece bateria din dispozitivul nostru are numărul de timpi de încărcare specificat de producător.
   2. Folosiți baterii. Bateria noastră reîncărcabilă este proiectată pentru utilizare. Scoaterea continuă a bateriei din dispozitiv nu are un efect pozitiv asupra stării acestuia.
   3. Nu permiteți descărcarea completă. Bateriile de astăzi litiu-ion și litiu-polimer sunt extrem de sensibile la descărcarea profundă. Repetarea repetată a unei astfel de situații poate cauza deteriorarea ireversibilă a bateriei.
   4. Acordați atenție temperaturii de funcționare. Temperatura este un factor extrem de important care afectează durata de viață a bateriei noastre. Pentru a asigura temperaturi optime, ar trebui să curățați în mod regulat sistemul de disipare a căldurii al laptopului (cu aer comprimat sau un compresor) și să evitați utilizarea dispozitivelor pe suprafețe moi (care pot bloca orificiile de răcire).
   5. Lăsați bateria să se odihnească. Dacă intenționați să luați o pauză lungă de la utilizarea laptopului, scoateți bateria și puneți-o într-un loc uscat și răcoros. Merită să-l încărcați la aproximativ 50% pentru a evita o descărcare completă.
   Este potrivită o baterie de 11,1 V dacă bateria anterioară este de 14,4 V?
   Vedea
   Bateria de 11,1 V nu este folosită interschimbabil cu 14,4 V și invers. Acest lucru poate provoca daune permanente laptopului dvs. Atunci când alegeți o nouă baterie pentru laptop, fiți atenți la tensiunea la care era bateria din fabrică. Puteți găsi aceste informații direct pe baterie.
   De ce sunt disponibile bateriile în două versiuni, 10.8V și 11.1V, este corect?
   Vedea
   Este absolut corect. Diferențele de tensiune rezultă din diferite măsurători și celule utilizate. Trebuie remarcat faptul că astfel de mici diferențe de tensiune nu sunt observate de laptopul nostru și nu afectează în niciun fel funcționarea acestuia.
   Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
   Vedea
   Este posibil să utilizați baterii de capacitate mai mare. Capacitatea bateriei este exprimată în miliamperi ore (mAh), cu cât valoarea capacității este mai mare, de exemplu 6800 mAh, cu atât timpul de lucru poate fi atins cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce ne crește mobilitatea și independența.
   Cum aleg bateria potrivită pentru dispozitivul meu?
   Vedea
   Mai jos sunt două moduri de a alege bateria potrivită pentru dispozitivul dvs.
   1. modelul dispozitivului
    Modelul de unealtă este de obicei amplasat pe mâner sau pe corp lângă motorul dispozitivului.
   2. model de baterie
    Codul bateriei este situat în partea de jos a bateriei, adesea este un cod digital, de exemplu 194309-1, sau amestecat cu litere, de exemplu BL1830.
   Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
   Vedea
   Este posibil să utilizați baterii de capacitate mai mare. Capacitatea bateriei este exprimată în mile de amperi oră (mAh), cu cât valoarea capacității este mai mare, de exemplu 3000 mAh, cu atât timpul de lucru poate fi atins cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce ne crește mobilitatea și eficiența.