Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Docking Station, Adapter, HUB USB-C HDMI Adaptor HD Green Cell - 7 porturi pentru MacBook Pro, Dell XPS, Lenovo X1 Carbon și alt

Green Cell
În stoc.
Satisfacție garantată - Politica de returnare de 30 de zile
 • Extindeți un port USB-C pentru a include cele șapte intrări cele mai necesare pentru o muncă convenabilă pe care le puteți utiliza în același timp și extindeți-vă capacitățile
 • Porturi disponibile: USB Type-C cu Power Delivery, USB 3.0, 2xUSB 2.0, HDMI 4K, microSD, SD
 • Utilizați dispozitivul ca stație de andocare pentru computer sau schimbați telefonul Samsung la computer cu suport DeX
 • Compatibil cu toate laptopurile echipate cu USB-C, inclusiv: Apple MacBook 12, Pro 13, Pro 15 (2016, 2017), Asus ZenBook 3, Dell XPS 13/15 . Adaptorul HUB GC 7in1 nu este compatibil cu MacBook-urile 2020 cu procesor M1
263,95 LEI
-20%
210,95 LEI
Salvați: 53,00 LEI

Cantitate:

 
 • Docking Station, Adapter, HUB USB-C HDMI Adaptor HD Green Cell - 7 porturi pentru MacBook Pro, Dell XPS, Lenovo X1 Carbon și alt
 • 263,95 LEI
  210,95 LEI
logo.jpg

USB-C HUB
Extindeți-vă posibilitățile

logo.jpg

Electronica de protecție avansată, designul modern, dimensiunile mici și universalitatea fac ca adaptorul Green Cell să fie de neînlocuit dacă doriți să extindeți posibilitățile dispozitivului. Schimbați un slot în 7 și distrați-vă cu posibilități nelimitate de ex. transmiterea de date, imagini și încărcare rapidă de către un singur dispozitiv.

7-in-one

logo.jpg

Multifuncțional


Adaptorul Green Cell este o soluție perfectă pentru utilizarea mai multor porturi în același timp. Acesta va fi cel mai potrivit pentru utilizatorii celor mai noi Apple MacBook, Chromebook și Zenbook - numai modelele echipate cu cel mai recent slot USB-C.

Adaptorul HUB GC 7in1 nu este compatibil cu MacBook 2020 cu procesor M1 . Pentru unele configurații hardware, poate apărea o funcționare incorectă, așa că lucrăm la verificarea problemei din nou.

Aplicarea celor mai populare intrări de pe piață vă permite să schimbați portul USB de tip C în de ex. încărcător rapid, cititor de carduri de memorie, emițător foto 4K sau un conector pentru dispozitive USB-A standard. În plus, poate înlocui stația DeX și alte sisteme PC Mode de exemplu, Samsung Galaxy S8 / S9, Note, S20/S20+/S20 Ultra, S21/S21+/S21 Ultra sau Huawei Mate 10 care vă permite să utilizați smartphone-ul la fel de ușor ca computerul.

logo.jpg

Tot ce aveți nevoie la îndemână


Adaptorul are 7 ieșiri care extind funcționalitatea dispozitivului.

Puteți găsi intrări precum: 

logo.jpg

Și totul este închis într-o carcasă compactă, unibody, cu dimensiuni de 30mm x 109mm x 12,5mm.

logo.jpg

Schimbați telefonul în computer prin Samsung Dex


Samsung DeX vă permite să conectați Galaxy S8 / S8 +, S9 / S9 +, S20 / S20 + / S20 Ultra, S21 / S21 + / S21 Ultra sau Note8 la ecran, tastatură sau la mouse și utilizați-l ca un mini- eficient computer gata de lucru.

Trebuie doar să vă conectați telefonul și încărcătorul la adaptorul Green Cell și sistemul va porni automat. Acum, în interfața personalizată a computerului, puteți utiliza aplicații, vizualiza documente, crea grafică și multe altele. În același timp, toate funcțiile telefonului sunt disponibile.

Nimic mai simplu...

logo.jpg

Port USB-C PD


Tehnologia Power Delivery vă permite să utilizați adaptorul Green Cell ca încărcător prin sistem de trecere. Este suficient să conectați încărcătorul la adaptor și electronica va seta automat parametrii corespunzători pentru a vă încărca dispozitiv.

logo.jpg

Încărcare rapidă


Slotul USB disponibil pe dispozitivul nostru acceptă tehnologia de încărcare rapidă, ceea ce face ca încărcarea să fie chiar de mai rapidă.

logo.jpg
Compatibil cu următoarele modele de baterii
  Compatibil cu următoarele dispozitive
   Feedback și întrebări ale clienților
   Exprimă-ți opinia

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   nota medie
   Exprimă-ți opinia

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Opinia ta:
   ×

   Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

   închide
   Date tehnice
   stare:
   Neu
   culoare:
   Silber
   Garanție:
   12 Monate
   Producător:
   Green Cell
   Dimensiuni:
   30mm x 109mm x 12,5mm
   Greutate:
   60g
   Codul produsului:
   AK50
   Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
   OK