Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Green Cell Încărcător de rețea 65W GaN GC PowerGan pentru Laptop, MacBook, Iphone, Tabletă, Nintendo Switch - 2x USB-C, 1x USB-A

Green Cell
Produs disponibil
 • Încărcătorul universal GC PowerGaN vă va alimenta laptopul (MacBook, Lenovo, HP), tableta (iPad, Samsung Galaxy Tab), smartphone-ul (iPhone 13 Pro, Samsung Galaxy S22) și alte accesorii (căști, Nintendo Switch)
 • GC PowerGaN vă va încărca simultan ultrabook-ul, tableta și telefonul cu o putere de 65 W (porturi: 2x USB-C PD și 1x USB-A QC 3.0)
 • Ușor de transportat - GC PowerGaN este cu 40% mai mic și mai ușor decât încărcătoarele standard, astfel încât îl puteți avea la îndemână în orice moment.
 • Sigur și ecologic - GC PowerGaN este mai ecologic și mai sigur decât încărcătoarele tradiționale, deoarece nu "irosește" energie sub formă de căldură generată în timpul încărcării, datorită utilizării semiconductorilor (nitrură de galiu - GaN).
179,95 LEI

Cantitate:

 

PowerNest

GC PowerGaN 65 W - un singur încărcător pentru mai multe dispozitive

GC PowerGaN este un încărcător universal care va încărca dispozitivele pe care le utilizați zilnic. Alimentează-ți laptopul, ultrabook-ul, tableta, telefonul, căștile și multe altele. Datorită puterii de 65 W și a celor trei porturi (2x USB-C și 1x USB-A), le puteți încărca pe toate în același timp.

Gata cu încărcătoare multiple și cabluri încurcate!

Energia pod kontrolą

Bine conceput = ușor de utilizat

Preferați soluțiile practice și bine gândite? Alegeți dispozitive care sunt multifuncționale, dar care au fost concepute cu gândul la utilizator? GC PowerGaN 65 W este un încărcător de rețea care vă va satisface așteptările și vă va îmbunătăți experiența în domeniul electronicelor de consum. De ce? Simplu! Dimensiunea compactă a dispozitivului îl face să funcționeze oriunde: la birou, acasă și în deplasare.

Energia pod kontrolą

Încărcătorul perfect pentru călătorii

GC PowerGaN 65 W este un încărcător de călătorie, perfect pentru călătorii. Este mult mai mic decât alte soluții de putere similară. Dimensiunea compactă a dispozitivului va economisi spațiu în valiza dvs. - în loc de 3 încărcătoare diferite, luați unul care să vă alimenteze laptopul, telefonul, căștile sau orice alt dispozitiv compatibil. În plus, capacitatea de a încărca mai multe dispozitive în același timp vă va economisi timp. Simțiți-vă independent - oriunde ați merge!

Korzystaj kiedy chcesz

Tehnologia GaN - ce este și de ce ar trebui să o folosiți

Până în prezent, siliciul a fost folosit pentru a produce semiconductori care se află în interiorul încărcătorului. Prin înlocuirea acestuia cu nitrură de galiu, componentele pot fi dispuse mai aproape unele de altele, reducând dimensiunea dispozitivului. Este important de menționat că performanța încărcătorului GC PowerGaN de 65 W a fost menținută. Utilizarea tehnologiei GaN garantează, de asemenea, pierderi reduse de energie și protecție împotriva supraîncălzirii dispozitivului de încărcare.

Twoje potrzeby

Încărcare inteligentă

Distribuția energiei vă permite să încărcați în mod optim dispozitivele conectate. În funcție de portul pe care îl utilizați, încărcătorul de rețea ajustează puterea de încărcare pentru a vă oferi cea mai rapidă și benefică putere. De exemplu: atunci când încărcați 3 dispozitive simultan, încărcătorul GC PowerGaN 65 W va distribui puterea către trei porturi independente: USB-C Power Delivery 30 W, USB-C Power Delivery 18 W și USB-A Ultra Charge 18 W, astfel încât să vă puteți încărca ultrabook-ul, telefonul și căștile în același timp.

Pełna kompatybilność

Modelul polonez

GC PowerGaN 65 W is ontworpen door het team van specialisten van Green Cell. Deze lichtgewicht en compacte netlader is de ideale oplossing voor op reis, maar ook voor dagelijks gebruik. Het R&D team heeft zorg gedragen voor de functionaliteit van het apparaat en de esthetiek van het uiteindelijke ontwerp. Het is een moderne oplader voor uw telefoon (en niet alleen!), die het gebruikscomfort aanzienlijk zal verbeteren.

Wsparcie
Compatibil cu următoarele modele de baterii
  Compatibil cu următoarele dispozitive
  arrow-up
   Date tehnice
   Putere:
   65W
   Intrare:
   100-240 V, ~50/60 Hz, 1.7 A Max.
   Ieșire USB-C:
   5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/3.25 A (max. 65 W)
   Ieșire USB-A:
   5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 20 V/1.8 A (max. 18 W)
   Tehnologie de încărcare rapidă:
   Power Delivery 3.0, PPS, Green Cell Ultra Charge
   Tehnologii de încărcare acceptate:
   Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP/SCP
   Încărcătorul nu funcționează cu dispozitivele:
   Lenovo Yoga
   Protecție la supraîncălzire:
   Ja
   Culoare:
   Negru; Panther black
   Garanție:
   24 Monate
   Dimensiuni:
   92.5 x 55 x 32 mm
   Greutate:
   127 g
   Protectie de supravoltaj:
   Ja
   Certificări:
   LVD, EMC, ErP, RoHS, REACH
   politica de rambursare:
   30 de zile
   Port:
   2x USB-C, 1x USB-A
   Numărul de porturi:
   3
   Codul produsului:
   CHARGC08
   Feedback și întrebări ale clienților
   Exprimă-ți opinia
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

   nota medie
   Exprimă-ți opinia
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

   ×
   comments icons

   Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

   închide
   întrebări frecvente
   Cum verifici capacitatea bateriei unui telefon mobil?
   Vedea
   Capacitatea bateriei este indicată direct pe baterie. Aceste informații se află în interiorul dispozitivului. De asemenea, puteți utiliza aplicații moderne care monitorizează starea bateriei. Un exemplu de astfel de program este Battery Info, dezvoltat pentru smartphone-uri Android. Aplicația este ușor de utilizat, astfel încât se pot verifica cu ușurință informațiile despre starea curentă a bateriei.
   Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
   Vedea
   Capacitatea bateriei exprimată în miliamperi ore (mAh) poate diferi de cea a bateriei din fabrică. Dacă alegi o baterie cu o capacitate mai mare, dispozitivul tău va avea o durată de viață mai lungă și vei câștiga mai multă mobilitate și confort de utilizare!
   Ce încărcător ar trebui să cumpărați pentru un smartphone?
   Vedea
   Înainte de a cumpăra un încărcător de rețea, verificați puterea maximă de încărcare a telefonului dvs. mobil (acest parametru este dat în wați). De asemenea, acordați atenție numărului de conectori de pe încărcător - în acest fel alegeți un dispozitiv care este convenabil de utilizat. Cele mai populare modele le găsești la următorul link: Cum să alegi încărcătorul de telefon potrivit?
   Cum să alegi un încărcător pentru un smartphone, tabletă sau cititor de cărți electronice?
   Vedea
   Atunci când selectați încărcătorul pentru tabletă sau cititorul de cărți electronice, ar trebui să verificați setările încărcătorului original. Pentru smartphone-uri, ar trebui să alegeți un încărcător și un cablu adecvat (Micro-USB, Lightning sau USB-C).
   Incarcatorul are functie de incarcare rapida?
   Vedea
   Este foarte ușor să verifici dacă încărcătorul are o funcție de încărcare rapidă - se întâmplă dacă dispozitivul are un conector USB verde. Acesta este un semn că încărcătorul îți încarcă rapid telefonul.
   Incarcatorul are functie de incarcare rapida?
   Vedea
   Este foarte ușor să verifici dacă încărcătorul are o funcție de încărcare rapidă - se întâmplă dacă dispozitivul are un conector USB verde. Acesta este un semn că încărcătorul îți încarcă rapid telefonul.
   Parametrii încărcătorului - la ce ar trebui să fiți atenți?
   Vedea
   Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când alegeți încărcătoare. Cele mai importante dintre acestea sunt: puterea încărcătorului, tipul de intrare și tehnologiile de încărcare rapidă utilizate.
   Încărcător cu tehnologie Power Delivery, ce înseamnă PD?
   Vedea
   Power Delivery este o tehnologie de încărcare rapidă. Mai simplu spus, încărcătoarele care acceptă această variantă selectează automat încărcarea potrivită pentru dispozitivul conectat, asigurând o încărcare rapidă și eficientă.
   Ultra Charge
   Vedea
   Una dintre cele mai populare tehnologii de încărcare rapidă este Ultra Charge. Porturile de încărcare care acceptă acest standard încarcă dispozitivul conectat de până la 3,5 ori mai rapid decât modelele standard actuale.
   Încărcătorul cu funcția de încărcare rapidă poate încărca un telefon mobil obișnuit?
   Vedea
   Dacă utilizați un telefon mobil mai vechi care nu are tehnologie de încărcare rapidă, nu trebuie să treceți fără să cumpărați un încărcător special. Telefonul dvs. se va încărca corect, iar încărcătoarele moderne au câteva funcții suplimentare care vă vor fi utile în orice situație.
   Ce capacitate de încărcare ar trebui să aibă încărcătorul telefonului mobil?
   Vedea
   Înainte de a cumpăra un încărcător de rețea, verificați puterea maximă de încărcare a telefonului dvs. mobil (acest parametru este dat în wați). De asemenea, acordați atenție numărului de conectori de pe încărcător - în acest fel alegeți un dispozitiv care este convenabil de utilizat. Cele mai populare modele le găsești la următorul link: Cum să alegi încărcătorul de telefon potrivit?