Găsiți ceva pentru dvs.

Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Green Cell Încărcător de rețea 65W GaN GC PowerGan pentru Laptop, MacBook, Iphone, Tabletă, Nintendo Switch - 2x USB-C, 1x USB-A

Green Cell
În stoc.
Satisfacție garantată - Politica de returnare de 30 de zile
 • Încărcătorul universal GC PowerGaN vă va alimenta laptopul (MacBook, Lenovo, HP), tableta (iPad, Samsung Galaxy Tab), smartphone-ul (iPhone 13 Pro, Samsung Galaxy S22) și alte accesorii (căști, Nintendo Switch)
 • GC PowerGaN vă va încărca simultan ultrabook-ul, tableta și telefonul cu o putere de 65 W (porturi: 2x USB-C PD și 1x USB-A QC 3.0)
 • Ușor de transportat - GC PowerGaN este cu 40% mai mic și mai ușor decât încărcătoarele standard, astfel încât îl puteți avea la îndemână în orice moment.
 • Sigur și ecologic - GC PowerGaN este mai ecologic și mai sigur decât încărcătoarele tradiționale, deoarece nu "irosește" energie sub formă de căldură generată în timpul încărcării, datorită utilizării semiconductorilor (nitrură de galiu - GaN).
206,95 LEI

Cantitate:

 

PowerNest

GC PowerGaN 65 W - un singur încărcător pentru mai multe dispozitive

GC PowerGaN este un încărcător universal care va încărca dispozitivele pe care le utilizați zilnic. Alimentează-ți laptopul, ultrabook-ul, tableta, telefonul, căștile și multe altele. Datorită puterii de 65 W și a celor trei porturi (2x USB-C și 1x USB-A), le puteți încărca pe toate în același timp.

Gata cu încărcătoare multiple și cabluri încurcate!

Energia pod kontrolą

Bine conceput = ușor de utilizat

Preferați soluțiile practice și bine gândite? Alegeți dispozitive care sunt multifuncționale, dar care au fost concepute cu gândul la utilizator? GC PowerGaN 65 W este un încărcător de rețea care vă va satisface așteptările și vă va îmbunătăți experiența în domeniul electronicelor de consum. De ce? Simplu! Dimensiunea compactă a dispozitivului îl face să funcționeze oriunde: la birou, acasă și în deplasare.

Energia pod kontrolą

Încărcătorul perfect pentru călătorii

GC PowerGaN 65 W este un încărcător de călătorie, perfect pentru călătorii. Este mult mai mic decât alte soluții de putere similară. Dimensiunea compactă a dispozitivului va economisi spațiu în valiza dvs. - în loc de 3 încărcătoare diferite, luați unul care să vă alimenteze laptopul, telefonul, căștile sau orice alt dispozitiv compatibil. În plus, capacitatea de a încărca mai multe dispozitive în același timp vă va economisi timp. Simțiți-vă independent - oriunde ați merge!

Korzystaj kiedy chcesz

Tehnologia GaN - ce este și de ce ar trebui să o folosiți

Până în prezent, siliciul a fost folosit pentru a produce semiconductori care se află în interiorul încărcătorului. Prin înlocuirea acestuia cu nitrură de galiu, componentele pot fi dispuse mai aproape unele de altele, reducând dimensiunea dispozitivului. Este important de menționat că performanța încărcătorului GC PowerGaN de 65 W a fost menținută. Utilizarea tehnologiei GaN garantează, de asemenea, pierderi reduse de energie și protecție împotriva supraîncălzirii dispozitivului de încărcare.

Twoje potrzeby

Încărcare inteligentă

Distribuția energiei vă permite să încărcați în mod optim dispozitivele conectate. În funcție de portul pe care îl utilizați, încărcătorul de rețea ajustează puterea de încărcare pentru a vă oferi cea mai rapidă și benefică putere. De exemplu: atunci când încărcați 3 dispozitive simultan, încărcătorul GC PowerGaN 65 W va distribui puterea către trei porturi independente: USB-C Power Delivery 30 W, USB-C Power Delivery 18 W și USB-A Ultra Charge 18 W, astfel încât să vă puteți încărca ultrabook-ul, telefonul și căștile în același timp.

Pełna kompatybilność

Modelul polonez

GC PowerGaN 65 W is ontworpen door het team van specialisten van Green Cell. Deze lichtgewicht en compacte netlader is de ideale oplossing voor op reis, maar ook voor dagelijks gebruik. Het R&D team heeft zorg gedragen voor de functionaliteit van het apparaat en de esthetiek van het uiteindelijke ontwerp. Het is een moderne oplader voor uw telefoon (en niet alleen!), die het gebruikscomfort aanzienlijk zal verbeteren.

Wsparcie
Compatibil cu următoarele modele de baterii
  Compatibil cu următoarele dispozitive
   Feedback și întrebări ale clienților
   Exprimă-ți opinia

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   nota medie
   Exprimă-ți opinia

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Opinia ta:
   ×

   Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

   închide
   Date tehnice
   putere:
   65 W
   Intrare:
   100-240 V, ~50/60 Hz, 1.7 A Max.
   Ieșire USB-C:
   5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/3.25 A (max. 65 W)
   Ieșire USB-A:
   5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 20 V/1.8 A (max. 36 W)
   Tehnologie de încărcare rapidă:
   Power Delivery 3.0, PPS, Green Cell Ultra Charge
   Tehnologii de încărcare acceptate:
   Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP/SCP
   Protecție la supraîncălzire:
   Ja
   culoare:
   Schwarz
   Garanție:
   24 Monate
   Dimensiuni:
   92.5 x 55 x 32 mm
   Greutate:
   127 g
   Protectie de supravoltaj:
   Ja
   Certificări:
   LVD, EMC, ErP, RoHS, REACH
   politica de rambursare:
   30 de zile
   Port:
   2x USB-C, 1x USB-A
   Numărul de porturi:
   3
   Codul produsului:
   CHARGC08