Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Suport pentru Laptop UGREEN, pentru Dispozitive cu Dimensiuni de la 8" la 17", Pliabil și Reglabil în 5 Trepte de Înălțime

Ugreen
Produs disponibil
  • Suportul Ugreen vă permite să navigați pe internet și să citiți cu ușurință, reducând tensiunea asupra mușchilor spatelui și gâtului. Reglați înălțimea și unghiul pentru a se potrivi nevoilor dvs., datorită reglajului în 5 trepte.
  • Compatibilitate de top. Suportul Ugreen poate fi adaptat pentru laptopuri cu dimensiuni între 8" și 17,3", asigurând o susținere stabilă chiar și pentru dispozitivele mai grele. Construcția ergonomică ajută la o răcire eficientă a laptopului.
  • Confortabilă atât în călătorii, la birou și acasă - Datorită designului pliabil și a geantei incluse, suportul este un companion ideal pentru călătoriile de afaceri. Uitați de durerile de spate și de gât în timpul lucrului de la distanță!
  • Sigură și durabilă - Suportul Ugreen este echipat cu picioare antiderapante și margini rotunjite, care asigură stabilitate și siguranță în utilizare. Suprafața din aluminiu este rezistentă la zgârieturi și deformări.
109,95 LEI

Cantitate:

 

Suport ergonomic pentru laptop UGREEN LP451 cu 5 nivele reglabile de înălțime

O adăugare perfectă pentru laptopul tău

Lucrezi sau înveți de la distanță? Sau poate căuți o unealtă practică pentru a viziona filme sau naviga pe internet în mod confortabil? Suportul multifuncțional UGREEN pentru laptop este alegerea perfectă! Datorită celor cinci niveluri reglabile de înălțime, suportul poate fi perfect adaptat nevoilor tale, iar construcția sa bine gândită oferă stabilitate, durabilitate și o mai bună dispersare a căldurii.

Suport pentru laptop Ugreen

Utilizare universală

Acest accesoriu universal se potrivește în multe situații. Poate susține dispozitive cu diagonale de la 8 la 17,3 inch. În plus față de laptop, suportul poate găzdui și tablete și cărți. Acesta îți va fi de folos atunci când lucrezi, participi la întâlniri online, înveți, citești sau urmărești filme. Vezi cum îți poate ușura viața!

Suport pentru laptop Ugreen

Stabil și antiderapant

Construcția bine finisată a suportului îi asigură stabilitatea de neegalat. Elementele de silicon antiderapante fac ca suportul să nu alunece pe suprafața biroului și protejează dispozitivele tale de zgârieturi. Nu trebuie să-ți faci griji că laptopul se va deplasa de pe suport și va fi deteriorat - soluțiile aplicate de UGREEN garantează siguranța.

Suport pentru laptop Ugreen

Design ergonomic și înălțime reglabilă

Poți lucra, învăța sau naviga pe internet cât vrei, fără a te teme de oboseală. Acest suport ergonomic are o înclinare de 53 de grade, ceea ce îți permite să îți eliberezi încheieturile și să eviți disconfortul. Accesoriul permite, de asemenea, reglarea pe cinci niveluri a înălțimii în intervalul 46,5-136,5 mm, permițându-ți să-l adaptezi nevoilor tale și să eviți durerile de spate.

Suport pentru laptop Ugreen

Construcție solidă

Suportul este fabricat din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, asigurându-i o durabilitate de neegalat. Datorită finisajului atent și a grosimii de până la 4 mm, este incredibil de rezistent la daune. Colțurile rotunjite nu numai că îi conferă un aspect modern și elegant, dar protejează și dispozitivele tale de zgârieturi și te protejează de răniri.

Suport pentru laptop Ugreen

O mai bună răcire pentru laptopul tău

Nu mai trebuie să-ți faci griji pentru supraîncălzirea laptopului tău. Acest suport a fost proiectat pentru a permite răcirea eficientă a dispozitivului. În plus, accesoriul nu acoperă o suprafață prea mare, ceea ce asigură o mai bună dissipare a căldurii. Acum poți lucra fără griji, să editezi fotografii, să urmărești clipuri pe YouTube și să navighezi pe site-urile tale preferate!

Suport pentru laptop Ugreen

Construcție pliabilă perfectă pentru călătorii

Acest suport practic te poate însoți aproape oriunde. Este foarte ușor și devine extrem de compact după pliere, fiind ușor de transportat. Îl poți pune în valiză, geantă sau rucsac fără probleme, deci ia-l cu tine în vacanță sau în călătoriile de afaceri. Acum poți utiliza laptopul în mod confortabil oriunde mergi.

Suport pentru laptop Ugreen

Pachetul include:

● Suport pentru laptop
● Manual de utilizare

Compatibil cu următoarele modele de baterii
    Compatibil cu următoarele dispozitive
    arrow-up
      Date tehnice
      Starea:
      Neu
      Culoare:
      Silber
      Garanție:
      24 Monate
      Producător:
      UGREEN
      Greutate:
      300g
      Model:
      LP451
      Funcții suplimentare:
      Dispozitive cu diagonală de 8″ - 17,3″
      informatii suplimentare:
      Înălțime reglabilă - 46,5 - 136,5 mm
      Dimensiune (lungime x lățime x înălțime):
      29,3 x 8,5 x 3,1 cm
      Codul produsului:
      40289B
      Feedback și întrebări ale clienților
      Exprimă-ți opinia
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      nota medie
      Exprimă-ți opinia
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      ×
      comments icons

      Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

      închide