Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Convertor de tensiune invertor Green Cell® de 12V la 220V 2000W / 4000W

Green Cell
Produs disponibil
  • Convertor auto (invertor tensiune, convertor) - permite conectarea dispozitivelor care necesită alimentare cu tensiune alternativă de 220V la instalația auto. Ai nevoie de o priză în mașină? Acesta este produsul potrivit pentru tine.
  • Ai nevoie de invertor 12V/24V? Vrei să alimentezi dispozitive precum computer, lampă sau sursă de alimentare? Alegi convertor pentru camping sau camion? Gama GC oferă modele potrivite.
  • Calitatea înaltă a componentelor, siguranța certificată, fiabilitatea - acestea sunt cele trei caracteristici cheie ale convertizoarelor GC. Încredințează-te specialiștilor în furnizarea de Energie Proaspătă!
  • Dacă ai îndoieli în alegerea unui invertor adecvat, verifică blogul nostru sau contactează-ne pentru asistență. Vom oferi clarificări!
482,95 LEI

Cantitate:

 

Caracteristici mari într-un pachet mic

Un convertor, numit și invertor sau invertor, este un dispozitiv a cărui sarcină este de a schimba tensiunea de curent continuu de la o baterie de mașină sau de la o priză de brichetă în curent alternativ ~230V. Aceasta este exact aceeași tensiune care se găsește în fiecare priză de uz casnic (tip F) din Europa. Convertorul este o alegere excelentă pentru cei care pleacă într-o călătorie cu mașina, rulota sau camionul - vă va oferi libertatea de a utiliza toate dispozitivele necesare care necesită o priză pentru a funcționa.


Laptop

Încălzitor

Kettle

Sursa de alimentare




Design bine gândit

Dispozitivul a fost proiectat pentru a face utilizarea sa cât mai confortabilă. Partea frontală a invertorului este echipată cu o priză de rețea adaptată la prizele utilizate în întreaga Europă și un port USB, datorită căruia ne putem încărca smartphone-ul, cititorul de cărți electronice sau orice alt dispozitiv cu posibilitatea de conectare prin intermediul unui port USB.

Pe partea din spate a invertorului se află un ventilator care asigură o răcire corespunzătoare a dispozitivului.

Totul este închis într-o carcasă mică, dar foarte rezistentă. Acesta este fabricat din aluminiu de înaltă calitate și, prin urmare, este rezistent la orice deteriorare mecanică și la șocuri în timpul călătoriei. În plus, datorită materialelor utilizate, convertorul este foarte ușor.



Parametrii care contează

Atunci când căutați un invertor, acordați atenție unor parametri precum tensiunea [V] și puterea [W]. Acest lucru este de o importanță cheie, deoarece alegerea unui invertor cu o tensiune de intrare proastă sau cu o putere prea mică nu va permite funcționarea dispozitivelor noastre.


Primul parametru care trebuie determinat este tensiunea bateriei noastre, care trebuie să fie pe deplin compatibilă cu cea specificată pe invertor. Cea mai frecventă valoare a tensiunii este de 12 V, întâlnită la autoturisme, rulote și unele camioane, și de 24 V, utilizată în principal la camioane.






Odată ce a fost selectată tensiunea, este necesar să se decidă asupra puterii adecvate a invertorului. Acesta este un aspect esențial, deoarece ne spune câte și ce dispozitive poate alimenta cu curent. Dacă doriți să conectați la invertor un aparat la alegere, trebuie să verificați pe plăcuța de identificare câtă putere consumă acesta (dacă doriți să conectați mai multe aparate, puterile trebuie să fie adunate). Puterea consumată de dispozitivul dumneavoastră nu trebuie să depășească 85% din puterea nominală a invertorului! De exemplu, pentru un laptop care consumă 100 W și un încălzitor care consumă 300 W, un invertor adecvat va fi unul care consumă 500 W sau mai mult.

De ce o undă sinusoidală modificată?

Utilizarea unei unde sinusoidale modificate asigură un design simplu al invertorului, astfel încât acesta are o rată de defecțiune mai mică și este foarte ușor.

Ventilator inteligent

Ventilatorul de răcire inteligent se pornește automat dacă temperatura de funcționare depășește nivelul permis. Acesta este fabricat din materiale de înaltă calitate și se potrivește perfect cu carcasa, asigurând o liniște fără compromisuri și o eficiență ridicată.

Liniște
operațiune

Mare
performanță

Remarcabil
durabilitate

Siguranța înainte de toate

Invertorul este echipat cu o serie de caracteristici de siguranță necesare pentru a proteja utilizatorul și dispozitivele conectate. Acest lucru este confirmat de certificatele CE și RoHS, care reprezintă o garanție de siguranță.

Invertoarele Green Cell sunt echipate cu o siguranță înlocuibilă, care asigură protecția necesară pentru invertor și pentru dispozitivele conectate. Înlocuirea siguranței este foarte ușoară și nu ar trebui să cauzeze probleme nimănui. Am inclus siguranțe de rezervă cu fiecare invertor pentru a asigura o siguranță completă și o durată de viață cât mai lungă a echipamentului dumneavoastră.


Protecție împotriva
scurtcircuitului

Monitorizare
tensiune și curent

Built-in
siguranță

Protecție
termică



Tot ce aveți nevoie la îndemână

Sunt incluse cele mai importante accesorii pentru funcționarea în siguranță a dispozitivului dumneavoastră:

  • / Cabluri pentru conectarea directă la baterie
  • / Siguranțe de rezervă
  • / Manual de operare




Compatibil cu următoarele modele de baterii
    Compatibil cu următoarele dispozitive
    arrow-up
      Date tehnice
      Starea:
      Neu
      Protecție la supraîncălzire:
      Ja
      eficacitate:
      85%
      Culoare:
      Negru
      Garanție:
      24 Monate
      Producător:
      Green Cell
      Dimensiuni:
      315x178x76mm
      Dimensiuni cu suport de montare:
      32,7cm x 17,8cm x 7,8cm
      Greutate:
      3772g
      Tensiune de intrare:
      12V DC
      Tensiunea de ieșire:
      230V AC
      Frecvența de ieșire:
      50Hz
      Protectie de supravoltaj:
      Ja
      Putere utilizabilă (continuă):
      2000W
      Forma tensiunii de ieșire:
      Unda sinusoidală modificată
      Performanță imediată (puls):
      4000W
      Valoarea siguranței:
      30A
      Număr de copii de rezervă:
      6
      Consum de energie fără sarcină:
      1,3A
      Codul produsului:
      INV10
      Feedback și întrebări ale clienților
      Exprimă-ți opinia
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      nota medie
      Exprimă-ți opinia
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      ×
      comments icons

      Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

      închide
      întrebări frecvente
      Ce invertor este potrivit pentru module solare?
      Vedea
      Cea mai bună soluție aici este să alegeți un invertor solar special conceput pentru acest scop. Modelul prezentat în linkul de mai jos are conexiuni pentru module fotovoltaice, baterii și dispozitive care urmează să fie operate. invertor solar
      Ce invertor pentru scule electrice?
      Vedea
      Cel mai important aspect la selectarea invertorului este determinarea puterii maxime a dispozitivului conectat. Dacă doriți să utilizați invertorul permanent, ar trebui să utilizați maxim 90% din puterea lui continuă. Să folosim un exemplu simplu pentru a ilustra acest lucru: Dacă utilizați un invertor cu o putere de 1000 W, consumul maxim de energie al dispozitivului conectat nu trebuie să depășească 900 W.
      Ce invertor pentru o mașină?
      Vedea
      Într-o mașină veți găsi o priză de brichetă de 12 volți și astfel de invertoare sunt cele mai bune de cumpărat.
      Cum funcționează un invertor?
      Vedea
      Un invertor este un dispozitiv independent care se conectează la priza brichetei sau direct la baterie. Sarcina sa este de a converti tensiunea de 12V/24V din sistemul DC al mașinii în 230V AC. Din acest motiv, veți găsi foarte des următoarea abreviere lângă numele invertorului: DC/AC.
      Ce tipuri de invertoare există?
      Vedea
      Când vine vorba de invertoare pentru automobile, putem distinge două tipuri principale: invertoare cu undă sinusoidală pură și modificată. Primul este destinat dispozitivelor care necesită o alimentare continuă. Acest tip de invertor trebuie ales pentru dispozitive precum pompele de căldură, aragazele electrice sau ceainicele electronice. Magazinul nostru oferă și invertoare cu undă sinusoidală modificată. Acest tip de invertor este potrivit pentru dispozitive precum laptopuri, surse de alimentare sau iluminat.