Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Încărcător solar Green Cell GC SolarCharge 21W - Panou solar cu funcție de bancă de putere 10000mAh USB-C 18W PD USB-A QC

Green Cell
Produs indisponibil
  • Încărcător solar GC SolarCharge - Transformă energia solară în energie pentru dispozitivele tale!
  • Datorită panoului solar eficient cu o putere de 21W și conversie de 25% veți folosi eficient fiecare zi însorită pentru a vă încărca dispozitivele
  • O bancă de alimentare inclusă de 10000mAh îți va permite să stochezi energie, iar cu două porturi USB-A, unul echipat cu Quick Charge, și un port USB-C 18W PD îți vei alimenta dispozitivele odată ce este colectat
  • Designul unic și greutatea redusă a GC SolarCharge asigură nu numai transportul ușor, ci și instalarea convenabilă datorită carabinierelor incluse
539,95 LEI
Stoc epuizat
 
Responsive image
Responsive image

Vremea bună este o energie bună nu numai pentru tine, ci și pentru dispozitivele tale!

Încărcătorul solar GC SolarCharge cu o bancă de energie încorporată cu o capacitate de 10000 mAh este soluția perfectă pentru orice iubitor de călătorii. Alegeți un mod ecologic de a vă alimenta dispozitivele și bucurați-vă de energie solară nelimitată, curată și gratuită, oriunde v-ați afla.

Responsive image

Responsive image

Utilizarea eficientă a energiei solare

Datorită utilizării unor panouri solare eficiente de 21W și a unei eficiențe de aproximativ 25%, veți profita la maximum de fiecare zi însorită pentru a genera energie. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați dispozitivele la porturile USB și să plasați panourile solare într-un loc însorit, iar GC SolarCharge vă va încărca toate dispozitivele în timp ce vă relaxați în natură.

Responsive image

Responsive image

Porturi încorporate și stocare de energie

Încărcătorul solar GC SolarCharge are încorporată o bancă de energie de 10000 mAh care stochează constant energie atunci când niciun dispozitiv nu este conectat la el.

Modulul de control al încărcătorului solar are două porturi USB-A, dintre care unul este realizat în tehnologie Quick Charge și un port USB-C 18W Power Delivery bidirecțional, care în total vă permite să conectați până la 3 dispozitive în același timp, precum și un port Micro USB suplimentar care servește ca sursă de alimentare alternativă pentru banca de energie încorporată. În plus, pe acesta se află o diodă LED, care informează despre nivelul de radiație solară a panoului solar, ceea ce se traduce prin eficiența încărcării cu energie solară.

Responsive image

Responsive image

Ușor și compact

Designul ușor, compact și pliabil al încărcătorului solar garantează un transport ușor al dispozitivului. Încărcătorul complex nu ocupă mult spațiu - dimensiunile sale sunt similare cu cele ale unui A4. Carabinierele incluse în set vă permit să atașați SolarCharge la orice rucsac, astfel încât să îl puteți utiliza confortabil și eficient, chiar și în mișcare. Acesta este cu siguranță un must have atunci când mergem în drumeții, în camping sau în situația în care avem nevoie să ne încărcăm dispozitivele în caz de urgență.

Responsive image

Responsive image

Compatibilitate largă

GC SolarCharge, datorită utilizării a două porturi USB-A și USB-C, este pe deplin compatibil cu toate smartphone-urile, tabletele, consolele, căștile fără fir, playerele MP3, aparatele foto, băncile de alimentare și toate dispozitivele alimentate prin intermediul unei prize USB, ceea ce vă poate fi util în călătoriile dumneavoastră.

Responsive image
Compatibil cu următoarele modele de baterii
    Compatibil cu următoarele dispozitive
    arrow-up
      Date tehnice
      capacitate:
      10000 mAh
      Putere:
      21W
      Intrare:
      USB-C1: 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A; Micro USB1: 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A
      eficacitate:
      20%
      Garanție:
      12 Monate
      Producător:
      Green Cell
      Dimensiuni:
      Trimis 305x180x20mm / Extinse 520x305x10mm
      Greutate:
      730g
      Model:
      SolarCharge
      Sunt setat:
      Încărcător solar, cablu USB - Micro USB 25 cm, 2 carabiniere, manual de instrucțiuni
      Codul produsului:
      SOL02
      Feedback și întrebări ale clienților
      Exprimă-ți opinia
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      nota medie
      Exprimă-ți opinia
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      ×
      comments icons

      Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

      închide
      întrebări frecvente
      Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
      Vedea
      Este posibil să utilizați baterii de capacitate mai mare. Capacitatea bateriei este exprimată în mile de amperi oră (mAh), cu cât valoarea capacității este mai mare, de exemplu 3000 mAh, cu atât timpul de lucru poate fi atins cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce ne crește mobilitatea și eficiența.
      Cum să alegi power bank?
      Vedea
      1. Capacitatea bateriei în telefon Cel mai important lucru pe care trebuie să-l verificăm este capacitatea bateriei telefoanelor noastre și poate varia de la puțin peste 1000 mAh până la 4000 mAh. Vă rugăm să rețineți că există o pierdere inevitabilă de energie în timpul procesului de încărcare, care poate reduce performanța reală a bancului de alimentare cu până la 75%. Acesta este un fenomen complet natural și trebuie luat în considerare.
      2. Power bank pentru smartphone - ce parametri ar trebui luați în considerare? Dacă aveți un telefon care permite încărcare rapidă, merită să alegeți un adaptor de alimentare care acceptă încărcarea 2.1A sau QC 3.0, permițându-vă să încărcați de până la două ori mai repede decât cu alte modele. Totuși, vă rugăm să rețineți că, dacă telefonul nu este compatibil cu acesta, opțiunea de încărcare rapidă nu ne va ajuta de nimic.
      Ce este Ultra Charge?
      Vedea
      Încărcarea rapidă Ultra Charge se bazează pe trei profiluri de încărcare - 5/9/9/12V. În funcție de dispozitivul pe care îl conectați, puteți fi sigur că este aleasă corectă tensiunea de încărcare și intensitatea este cât mai mare. Tehnologia garanteaza o incarcare sigura si rapida indiferent de dispozitivul conectat. Cu Ultra Charge putem încărca majoritatea smartphone-urilor de la 0 la 100% în 1-1,5 ore.
      Este conectat un cablu la power bank?
      Vedea
      Fiecare adaptor de alimentare vine cu un cablu USB-Micro-USB sau USB-C (vezi specificatii) care poate fi folosit pentru incarcarea adaptorului de alimentare iar daca telefonul are o priza potrivita poate fi incarcat si prin acest cablu.
      Va fi acest power bank potrivit pentru modelul meu de telefon?
      Vedea
      De fapt, orice power bank va fi potrivit pentru telefonul nostru atâta timp cât este un smartphone. Totul depinde de preferințele noastre și de scopul nostru. Dacă aveți nevoie de un dispozitiv la îndemână, care să nu ocupe mult spațiu și care poate fi purtat în buzunar, vă recomandăm power bank-uri de până la 10.000 mAh. Totuși, dacă dorim să avem un power bank specific pentru a furniza energie altor dispozitive, vă propunem un model dublu de 20 000 mAh.
      Cum verifici capacitatea bateriei unui telefon mobil?
      Vedea
      Capacitatea bateriei este indicată direct pe baterie. Aceste informații se află în interiorul dispozitivului. De asemenea, puteți utiliza aplicații moderne care monitorizează starea bateriei. Un exemplu de astfel de program este Battery Info, dezvoltat pentru smartphone-uri Android. Aplicația este ușor de utilizat, astfel încât se pot verifica cu ușurință informațiile despre starea curentă a bateriei.
      Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
      Vedea
      Capacitatea bateriei exprimată în miliamperi ore (mAh) poate diferi de cea a bateriei din fabrică. Dacă alegi o baterie cu o capacitate mai mare, dispozitivul tău va avea o durată de viață mai lungă și vei câștiga mai multă mobilitate și confort de utilizare!
      Incarcatorul are functie de incarcare rapida?
      Vedea
      Este foarte ușor să verifici dacă încărcătorul are o funcție de încărcare rapidă - se întâmplă dacă dispozitivul are un conector USB verde. Acesta este un semn că încărcătorul îți încarcă rapid telefonul.
      Parametrii încărcătorului - la ce ar trebui să fiți atenți?
      Vedea
      Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când alegeți încărcătoare. Cele mai importante dintre acestea sunt: puterea încărcătorului, tipul de intrare și tehnologiile de încărcare rapidă utilizate.
      Încărcător cu tehnologie Power Delivery, ce înseamnă PD?
      Vedea
      Power Delivery este o tehnologie de încărcare rapidă. Mai simplu spus, încărcătoarele care acceptă această variantă selectează automat încărcarea potrivită pentru dispozitivul conectat, asigurând o încărcare rapidă și eficientă.
      Încărcătorul cu funcția de încărcare rapidă poate încărca un telefon mobil obișnuit?
      Vedea
      Dacă utilizați un telefon mobil mai vechi care nu are tehnologie de încărcare rapidă, nu trebuie să treceți fără să cumpărați un încărcător special. Telefonul dvs. se va încărca corect, iar încărcătoarele moderne au câteva funcții suplimentare care vă vor fi utile în orice situație.
      Ce capacitate de încărcare ar trebui să aibă încărcătorul telefonului mobil?
      Vedea
      Înainte de a cumpăra un încărcător de rețea, verificați puterea maximă de încărcare a telefonului dvs. mobil (acest parametru este dat în wați). De asemenea, acordați atenție numărului de conectori de pe încărcător - în acest fel alegeți un dispozitiv care este convenabil de utilizat. Cele mai populare modele le găsești la următorul link: Cum să alegi încărcătorul de telefon potrivit?