Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Green Cell® AGM 12V 75Ah VRLA acumulator plumb acid baterie fara mentenanta fotovoltaice autorulote camion

Green Cell
Produs indisponibil
 • Ideal pentru funcționarea tampon și ciclică , bateria poate fi utilizată, printre altele, în UPS-uri, jucării electrice, sisteme de alarmă, dispozitive de monitorizare sau portabile
 • Funcționarea bateriei fără întreținere - durată de viață de până la 5 ani
 • Construcție care împiedică scurgerea electrolitului - posibilitatea operării în siguranță a bateriei în orice poziție
 • Fiabilitatea operării - rezistență la vibrații, capacitate de stocare într-un interval amplu de temperatură
549,95 LEI
Stoc epuizat
 

Green Cell
Baterii AGM
Inima dispozitivelor tale

Durata de viață de peste 5 ani
Garanția siguranței

Ce este o baterie AGM?

Bateria AGM este o baterie de stocare a energiei cu o gamă amplă de aplicații comerciale. Poate alimenta jucăriile, dar și sistemele de alarmă. Bateria AGM este, de asemenea, inima fiecărui UPS.

Aplicație

Bateriile AGM Green Cell au o gamă foarte amplă de aplicații. Acestea pot fi utilizate atât pentru funcționarea ciclică, cât și pentru cea tampon.

Funcționare ciclică

Utilizarea ciclică a bateriei înseamnă utilizarea acesteia ca sursă de energie independentă. AGM-urile de acest tip sunt pregătite pentru încărcare și descărcare foarte frecvente.

Astfel, acestea sunt utilizate în scaune cu rotile, instalații fotovoltaice, mașinuțe de golf, jucării, mașini de tuns iarba.

Operare tampon

Funcționarea tampon permite bateriei să efectueze o funcție de alimentare de urgență pentru dispozitivul conectat. În caz de întrerupere a alimentării principale, bateria conectată la sistemul de alimentare cu energie furnizează energie suplimentară.

În acest fel, acestea sunt utilizate în scaune cu rotile, dispozitive fotovoltaice, căruțe de golf, jucării, mașini de tuns iarba.

Funcționare fără întreținere

Bateriile fabricate cu tehnologia AGM sunt proiectate pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță posibil în timpul utilizării. Fibrele speciale de sticlă asigură faptul că electrolitul este închis etanș în carcasă, ceea ce permite încărcarea și descărcarea repetată a bateriei fără teama de a-i pierde parametrii. Datorită funcției de autoreglare (supape VRLA) a AGM-urilor, acestea oferă până la peste 5 ani de funcționare fără întreținere. Aceasta crește siguranța dispozitivului, indiferent de poziția bateriei.

Siguranță

Bateriile AGM sunt proiectate să funcționeze în cele mai extreme condiții. Fibrele de sticlă utilizate asigură închiderea etanșă a electrolitului în carcasă, ceea ce permite utilizarea bateriei în orice poziție fără teama de scurgere. Acest aspect este deosebit de important în cazul jucăriilor alimentate electric care sunt expuse la diferite tipuri de șocuri. Astfel, bateriile AGM Green Cell sunt complet sigure pentru utilizatori.

Explorați alte modele

Compatibil cu următoarele modele de baterii
  Compatibil cu următoarele dispozitive
  arrow-up
   Date tehnice
   capacitate:
   75Ah
   Tensiune:
   12V
   Starea:
   Neu
   Culoare:
   Negru
   Garanție:
   24 Monate
   Producător:
   Green Cell
   Înălțimea totală (cu conectori):
   227mm
   Greutate:
   21.3kg
   Tip:
   VRLA AGM
   vitalitate:
   peste 5 ani
   Terminal:
   Șurub M8
   Rezistență internă:
   ⩽6.5mΩ (la 25°C)
   Auto-descărcare:
   2% în cursul lunii (la 25 ° C)
   cerere:
   pentru bărci și instalații fotovoltaice
   Capacitate în funcție de temperatură:
   (40 °C - 102%) (40 °C - 100%) (0 °C - 85%) (-15 °C - 65%)
   Încărcarea bufferului:
   13.5 – 13.8 V (-20 mV/C)
   Încărcare ciclică:
   14.5 – 14.9 V (-30 mV/C)
   Curent maxim de încărcare:
   20.0 A
   Așezați-vă:
   Șuruburi + piulițe
   Dimensiune (lungime x lățime x înălțime):
   259x169x208 mm
   Gama de capacitate:
   peste 50 Ah
   Codul produsului:
   AGM25
   Feedback și întrebări ale clienților
   Exprimă-ți opinia
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

   nota medie
   Exprimă-ți opinia
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

   ×
   comments icons

   Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

   închide
   Descarca
   întrebări frecvente
   Cum să alegi și cum să folosești corect o baterie AGM?
   Vedea
   Înainte de a alege o baterie potrivită, verificați parametrii bateriei utilizate anterior.
   Vă rugăm să acordați o atenție deosebită:
   Tensiune (V), Capacitate (Ah).
   De asemenea, comparați dimensiunile bateriei cu dispozitivele dvs. anterioare pentru a vă asigura că se va potrivi cu ușurință în spațiul oferit. Comparând toate aceste elemente, puteți face achiziția în liniște.
   Cum să alegi o baterie pentru alimentarea de urgență?
   Vedea
   O baterie de rezervă bine aleasă asigură că echipamentul conectat la aceasta va funcționa corect Pentru a alege bateria de rezervă (UPS) potrivită, trebuie să verificați specificațiile UPS-ului pentru care baterii (tensiune (V), număr (buc) și (Ah)) au fost instalate și pe această bază selectați bateriile cu tensiunea și capacitatea corecte.
   O baterie pentru iaht sau barcă - cum să o alegi?
   Vedea
   Fiecare proprietar de iaht sau barcă știe importanța alegerii bateriei potrivite. Când cumpărați o baterie nouă, ar trebui să acordați atenție tipului de motor, dimensiunilor și greutății acestuia. Bateriile AGM pentru ambarcațiuni și iahturi sunt foarte populare de mult timp.În oferta noastră veți găsi multe baterii AGM VRLA Green Cell care sunt ideale pentru iahturi și bărci!
   Ce baterie pentru o mașină de jucărie?
   Vedea
   Bateriile cu gel AGM sunt cel mai frecvent utilizate în mașinile de jucărie. Majoritatea dintre ele au dimensiuni de 151 x 65 x 95 mm iar tensiunea lor este de 12 V. In gama noastra vei gasi multe baterii Green Cell AGM VRLA care indeplinesc aceste criterii. De aceea, poți găsi cu ușurință gadgeturile potrivite care pot prelungi timpul de joacă al copilului tău!
   Ce este o baterie AGM?
   Vedea
   Bateriile noastre sunt baterii AGM VRLA. Ce inseamna asta? Electrolitul este încapsulat în separatoare din fibră de sticlă și nu este gelificat.
   Ce baterie pentru o casă mobilă?
   Vedea
   Bateriile pentru o casă mobilă ar trebui să aibă o capacitate mare. In oferta noastra veti gasi baterii AGM cu o capacitate de pana la 200Ah, care asigura o functionare fara probleme chiar si in cele mai dificile conditii.
   Cum să alegi o baterie LiFePO4 și cum să o folosești corect?
   Vedea
   Bateriile LiFePO4 sunt dispozitive care sunt foarte potrivite ca baterii pentru bărci, iahturi sau sisteme fotovoltaice.
   Ce ar trebui să știți când alegeți bateria potrivită:
   - Bateria LiFePO4 are o tensiune de 12,8 V,
   - Nu trebuie conectat în serie sau în paralel cu alte baterii datorită sistemului BMS (Battery Management System) încorporat.
   Cea mai lungă durată de viață a unei baterii LiFePO4 poate fi obținută asigurându-vă că funcționează la o temperatură potrivită pentru aceasta, între -10 și +45 grade Celsius.
   O baterie pentru iaht, barca cu pânze sau barcă - cum să alegi?
   Vedea
   Bateriile LiFePO4 sunt dispozitive care sunt foarte potrivite ca baterii pentru bărci, iahturi sau sisteme fotovoltaice.
   Ce ar trebui să știți când alegeți bateria potrivită:
   - Bateria LiFePO4 are o tensiune de 12,8 V,
   - Nu trebuie conectat în serie sau în paralel cu alte baterii datorită BMS (Battery Management System) încorporat.
   Cea mai lungă durată de viață a unei baterii LiFePO4 poate fi obținută asigurându-vă că funcționează la o temperatură adecvată pentru aceasta.
   Care este diferența dintre bateriile AGM și LiFePO4?
   Vedea
   Principala diferență dintre o baterie AGM și o baterie LiFePO4 este că AGM - este grupul de baterii cu gel și bateriile cu tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat) se numește VRLA (Valve Regulated Lead). În comparație cu bateriile tradiționale, AGM-urile au o durată de viață de până la patru ori mai mare și un număr de cicluri. Acest lucru se datorează utilizării materialului din fibră de sticlă menționat mai sus în producția acestor produse. Baterii cu litiu fier fosfat (alias LiFePO4). Structura sa este alcătuită din patru celule conectate în serie. Fiecare celulă funcționează la 3,2 V, dând o tensiune totală de 12,8 V. Unul dintre cele mai importante elemente ale acestui tip de baterie este un sistem electronic de management (BMS).
   Capacitatea bateriei (Ah) poate fi mai mare?
   Vedea
   Este absolut posibil să folosiți baterii cu o capacitate mai mare. Capacitatea bateriei este dată în amperi oră (Ah). Cu cât valoarea capacității este mai mare, de ex. B. 80 Ah, cu atât puteți lucra mai mult cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce vă crește mobilitatea și independența.
   Ce baterie ar trebui să alegi pentru pontonul meu?
   Vedea
   Atunci când alegeți bateria potrivită pentru pontonul dvs., ar trebui să acordați atenție dimensiunilor și greutății. Un ponton este de obicei mult mai ușor decât o barcă obișnuită, așa că o baterie prea grea poate încetini semnificativ operațiunile. Soluția este să alegeți o baterie LIFEPO4, care datorită designului său inovator este semnificativ mai ușoară decât bateriile convenționale cu gel și, prin urmare, și mai ușor de transportat. Durabilitatea și fiabilitatea LIFEPO4 le fac bateriile perfecte pentru pontoane și multe alte vehicule, nu doar pentru ambarcațiuni.
   Ce baterie pentru rulota mea?
   Vedea
   Bateriile cu litiu fier fosfat (cunoscute și sub numele de LiFePO4) se caracterizează prin densitate mare de energie și autodescărcare scăzută și, prin urmare, sunt foarte populare în rândul proprietarilor de RV. Avantajele lor sunt: rata scăzută de descărcare, capacitate mare, fără efect de memorie, durată lungă de viață și capacitatea de a lucra la temperaturi extreme (de la -10 la +45 grade Celsius).