Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Power Bank Green Cell GC PowerPlay10S 10000mAh with fast charging 2x USB Ultra Charge and 2x USB-C Power Delivery 18W

Green Cell
În stoc.
Satisfacție garantată - Politica de returnare de 30 de zile
 • Obțineți un avantaj oriunde vă aflați cu Green Cell PowerPlay10S - până la 36 de ore suplimentare pentru dispozitivele dvs.
 • Încărcați până la 3 dispozitive simultan - datorită porturilor USB-C Power Delivery 18W și 2x USB-A Ultra Charge , puteți încărca rapid nu numai smartphone-uri, ci și mai multe dispozitive solicitante precum iPad Pro 2020
 • Designul extrem de elegant și incredibil de durabil permite utilizarea confortabilă și sigură a băncii de alimentare în toate condițiile
 • Creat cu pasiune pentru mobilitate - GC PowerPlay10S este un produs complet conceput de o echipă de ingineri Green Cell
212,95 LEI
-20%
169,95 LEI
Salvați: 43,00 LEI

Cantitate:

 
 • Power Bank Green Cell GC PowerPlay10S 10000mAh with fast charging 2x USB Ultra Charge and 2x USB-C Power Delivery 18W
 • 212,95 LEI
  169,95 LEI

GC PowerPlay10S

GC PowerPlay10S este următorul pas în evoluția băncilor de energie cu celule verzi. Am luat cel mai bun din GC PRIME și am fost înarmați cu cele mai noi soluții tehnologice, ducându-l la un nou nivel. Prin adăugarea a două porturi suplimentare, am creat o Power Bank, datorită căreia câștigați un avantaj în fiecare domeniu.

Proiecta

La proiectarea PowerPlay10S, am știut că dorim să continuăm designul caracteristic al Power Bank-ului nostru de vârf. De aceea am închis celulele litiu-polimer extrem de capabile într-o carcasă elegantă, pe care am îmbunătățit-o nu numai prin adăugarea a două porturi suplimentare, ci și prin schimbarea siglei Green Cell într-un buton care afișează capacitatea actuală a Power Bank.

Chiar și mai multe dispozitive

Banca de alimentare GC PowerPlay10S a fost echipată cu 3 porturi rapide, datorită cărora puteți încărca până la 3 dispozitive în același timp: port USB-C Power Delivery, care poate fi utilizat pentru a încărca dispozitive cu o putere de până la 18W sau pentru încărcarea Power Play, 2 porturi USB-A echipate cu tehnologia patentată Ultra Charge și suplimentar un port USB-C dedicat încărcării instantanee a Power Bank în sine.

Obține un avantaj

Într-o lume în care contează secundele, îți oferim ore. Datorită celulelor de înaltă calitate litiu-polimer, GC PowerPlay10S vă va oferi confortul de a utiliza dispozitivele oriunde vă aflați, chiar și pentru 36 de ore suplimentare!

Porturi

Uitați de problema dispozitivelor descărcate! Datorită celor 3 porturi, PowerPlay10S va face față în mod eficient încărcării dispozitivelor, iar funcția Pass Through vă va permite să o utilizați ca un încărcător multiport. Powerbank-ul în sine poate fi încărcat folosind unul dintre cele două porturi USB de tip C cu o putere de până la 20W.

Lasă puterea să curgă liber

Funcția Pass-Through permite încărcarea simultană a Power Bank, precum și a tuturor dispozitivelor conectate la acesta. Acest lucru economisește timp și spațiu în bagaje.

Compatibilitate

Din ce în ce mai mult, smartphone-urile nu sunt singurele dispozitive pe care le purtăm cu noi care trebuie reîncărcate. Prin urmare, pentru a garanta cea mai rapidă încărcare a dispozitivelor și mai exigente, ne-am echipat banca de energie cu un port USB-C PD 18W, care va gestiona cu ușurință dispozitive de încărcare precum iPad Pro 2020 sau Nintendo Switch. Desigur, nu am uitat nici de smartphone-urile clasice - datorită celor două porturi USB-A Ultra Charge, puteți încărca simultan Samsung S21 și iPhone 12 sau SE (2020)!

Securitate pentru dvs. și dispozitivele dvs.

Siguranța operațională este asigurată de electronice de înaltă clasă, iar rezistența la avarii este asigurată de designul și materialele bine concepute cu care a fost creat PowerPlay10S.

Compatibil cu următoarele modele de baterii
  Compatibil cu următoarele dispozitive
   Feedback și întrebări ale clienților
   Exprimă-ți opinia

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   nota medie
   Exprimă-ți opinia

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Opinia ta:
   ×

   Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

   închide
   Date tehnice
   capacitate:
   10000 mAh
   putere:
   18W
   Tipul celulei:
   Li-Polymer
   stare:
   Neu
   A trece prin:
   Ja
   Protecție la supraîncălzire:
   Ja
   Protecție împotriva descărcării profunde:
   Ja
   Protecție la suprasarcină:
   Ja
   culoare:
   Schwarz
   Garanție:
   12 Monate
   Producător:
   Green Cell
   Dimensiuni:
   14 x 7.2 x 1.4 cm
   Codul produsului:
   PBGC02S
   Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
   OK