Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Green Cell Sursa Neîntreruptibilă UPS 2000VA 1200W cu Display LCD + Noua Aplicație

Green Cell
Produs disponibil
  • Green Cell oferă protecție completă pentru toate dispozitivele conectate în caz de întrerupere a alimentării sau de vârfuri de curent. Sursa de alimentare de urgență ne permite să salvăm efectele muncii noastre și să oprim dispozitivul în siguranță
  • UPS-ul cu putere totală de 1200W și putere aparentă de 2000VA este echipat cu baterii Green Cell AGM care oferă parametri stabili și siguri pentru dispozitivele dvs.
  • Cu cele mai noi tehnologii, am obținut un timp scurt maxim pentru comutarea Green Cell în modul baterie de 2-6 milisecunde, iar duratele de rezervă ale dispozitivului sunt cuprinse între 50 de minute, în funcție de încărcare.
  • Software-ul proprietar oferă capabilități complete de gestionare a UPS-ului de pe PC. Aplicația garantează o operare simplă și intuitivă. Descărcați AICI.
649,95 LEI

Cantitate:

 

Ce este un UPS?

Pentru ce este folosit?

Un Sistem de Alimentare Întreruptibilă (UPS) este un dispozitiv care preia alimentarea în caz de întrerupere a energiei electrice. O întrerupere bruscă a alimentării cu energie electrică poate duce nu doar la pierderea datelor importante, dar și la deteriorarea dispozitivelor. Atunci când un UPS este conectat, aveți timp să vă salvați munca și să opriți în siguranță dispozitivele.

Un UPS Green Cell:

- protejează dispozitivele conectate de întreruperile de energie și astfel menține rezultatele muncii,
- reglează parametrii curentului de ieșire, asigurând tensiunea corectă în caz de întrerupere,
- are un conector RJ45 special pentru a proteja laptopul, routerul sau alte dispozitive de supratensiuni.

Icoana calculatorului Calculator
Icoana sistemului de alarmă Sisteme de alarmă
Icoana serverului Server
Icoana casei de marcat Case de marcat
Icoana echipamentului RTV Echipament RTV
Icoana routerului Router

Aplicația Green Cell UPS

UPS-ul în sine nu este totul! La Green Cell, am dezvoltat și o aplicație specială și gratuită care susține funcționarea UPS-ului.

Cu această aplicație puteți:

- urmări parametrii de funcționare ai UPS-ului,

- planifica operațiuni în caz de întrerupere a alimentării,

- seta notificări prin e-mail,

- stabili o conexiune la distanță cu aplicația în cadrul rețelei dvs. de acasă.

Aceasta este cea mai bună adăugare la UPS de la Green Cell!

DESCĂRCAȚI AICI

Proiectul ideal

La dezvoltarea UPS-ului, am luat în considerare fiecare aspect. Prin combinarea funcționalității maxime cu un design unic, am creat un dispozitiv care arată bine și se integrează în orice mediu. Pentru a face utilizarea UPS-ului cât mai confortabilă posibil, l-am echipat cu un ecran LCD ușor de citit, care furnizează informații despre multe parametrii de funcționare importante, precum și cu o aplicație specială care facilitează utilizarea.

Fotografie UPS

Tipuri de sisteme UPS

Offline - acesta este cel mai simplu și mai puțin funcțional tip de UPS. Furnizează energie direct din rețea și trece automat la alimentarea de urgență în caz de întrerupere a energiei. Nu este oferit de marca Green Cell.

GC Line interactive AVR - un tip de UPS mai avansat. Este echipat cu un stabilizator automat de tensiune, care protejează nu doar împotriva întreruperilor de energie, ci și împotriva modificărilor parametrilor optimi de tensiune. Garantează siguranța completă a tuturor dispozitivelor conectate. Timpul de comutare este mai mic de 10 ms.

GC Online - cel mai avansat tip de UPS. Transformă continuu energia preluată din rețea de două ori și încarcă bateriile (conversie AC-DC-AC) pentru a crea o barieră de protecție între supratensiunile de rețea și dispozitivele conectate. Nu există timp de comutare (0 ms).

Fotografie calculator cu UPS

Parametrii Importanți

Putere

Indică câte și ce dispozitive poate alimenta sursa de alimentare. Pentru a răspunde cerințelor utilizatorilor, UPS-urile Green Cell sunt echipate cu baterii AGM de cea mai înaltă calitate, cu o durată de viață de până la 5 ani și cea mai bună eficiență. Pentru a vă asigura că UPS-ul își îndeplinește pe deplin scopul, este important să alegeți un model a cărui putere depășește puterea totală a dispozitivelor conectate. Gama Green Cell include UPS-uri cu capacități cuprinse între 360 și 2.700 de wați, astfel încât să puteți alege exact dispozitivul care vă corespunde cerințelor.

Timp de Comutare

Acesta determină cât de repede reacționează UPS-ul în caz de întrerupere a energiei. Sursele de alimentare ininterruptibile Green Cell Power Proof garantează cele mai mici timpi de comutare - chiar și sub 10 ms (Line Interactive AVR) și, pentru dispozitivele cu risc crescut de întrerupere a alimentării, 0 ms (GC UPS Online) - menținând în același timp continuitatea absolută a energiei. Astfel, ele asigură siguranța completă a dispozitivelor fără a le afecta funcționarea.

Undă Sinusoidală Pura sau Modificată?

În funcție de dispozitivele care trebuie susținute de UPS, puteți alege varianta de undă sinusoidală pură sau modificată.

Dacă dispozitivul necesită o undă sinusoidală pură, adică aceeași ca cea dintr-o priză (de exemplu, frigider, cuptor cu microunde și alte dispozitive cu motor de inducție), un UPS cu undă sinusoidală pură este mai potrivit pentru aplicație. Verificați aici.

Pentru dispozitivele mai puțin pretențioase, cum ar fi becuri, un laptop, un fierbător de apă, un calculator sau alt dispozitiv care funcționează ușor cu o undă sinusoidală modificată, puteți alege un UPS cu undă sinusoidală modificată. Verificați aici.

Cunoașteți alte modele

UPS
Ups 360W GC PowerProof
360W
Vizualizați
Ups 360W GC PowerProof
480W
Vizualizați
Ups 360W GC PowerProof
600W
Vizualizați
Ups 360W GC PowerProof
900W
Vizualizați
Ups 360W GC PowerProof
1200W
Vizualizați

Ce este un UPS?

Pentru ce se utilizează?

Un sistem de alimentare neîntreruptă (UPS) este un dispozitiv care preia furnizarea de energie în cazul întreruperii curentului electric. O întrerupere bruscă a curentului electric poate duce la pierderea datelor importante și la deteriorarea echipamentelor. Atunci când un UPS este conectat, aveți timp să salvați munca și să opriți în siguranță dispozitivele.

Un UPS Green Cell:

- protejează dispozitivele conectate de întreruperi de curent și astfel menține rezultatele muncii,
- reglează parametrii curentului de ieșire și asigură astfel tensiunea corectă în cazul unei întreruperi,
- dispune de un conector RJ45 special pentru a proteja laptopul, routerul sau alte dispozitive de supratensiuni.

Pictogramă computer Computer
Pictogramă sistem de alarmă Sisteme de alarmă
Pictogramă server Server
Pictogramă casă de marcat Case de marcat
Pictogramă echipament RTV Echipament RTV
Pictogramă router Router

Aplicație GC UPS

UPS-ul în sine nu este totul! La Green Cell, am dezvoltat și o aplicație specială și gratuită care sprijină funcționarea UPS-ului.

Cu această aplicație puteți:

- urmări parametrii de funcționare ai UPS-ului,

- planifica operațiunile în caz de întrerupere a curentului,

- configura notificări prin e-mail și,

- stabili o conexiune la distanță cu aplicația în cadrul rețelei dvs. de acasă.

Aceasta este cea mai bună adiție la un UPS Green Cell!

DESCĂRCAȚI AICI

Proiectul ideal

La dezvoltarea UPS-ului am avut în vedere fiecare aspect. Prin combinarea funcționalității maxime cu un design unic, am creat un dispozitiv care arată bine și se integrează în orice mediu. Pentru a face utilizarea UPS-ului cât mai confortabilă posibil, l-am dotat cu un afișaj LCD ușor de citit, care furnizează informații despre mulți parametri importanți de funcționare, precum și cu o aplicație specială care facilitează utilizarea.

Fotografie UPS

Tipuri de Sisteme de Alimentare Neîntreruptă (USV)

Offline - acesta este cel mai simplu și mai puțin funcțional tip de USV. Furnizează energie direct din rețea și trece automat la alimentarea din baterii în caz de întrerupere a curentului electric. Nu este oferit de către marca Green Cell.

GC Line interactive AVR - un tip mai avansat de USV. Este echipat cu un stabilizator automat de tensiune care protejează nu doar împotriva întreruperii curentului, ci și împotriva variațiilor parametrilor optimi ai tensiunii. Garantează siguranța completă a tuturor dispozitivelor conectate. Timpul de comutare este mai mic de 10 ms.

GC Online - cel mai avansat tip de USV. Transformă energia preluată din rețea în mod continuu și de două ori și încarcă bateriile (conversie AC-DC-AC), creând astfel o barieră de protecție între supratensiunile din rețea și dispozitivele conectate. Nu există timp de comutare (0 ms).

Fotografie calculator cu UPS

Parametri Importanți

Putere

Indică câte și ce dispozitive poate alimenta sursa de alimentare. Pentru a satisface cerințele utilizatorilor, USV-urile Green Cell sunt echipate cu baterii AGM de cea mai înaltă calitate, cu o durată de viață de până la 5 ani și cea mai bună eficiență. Pentru a vă asigura că USV-ul își îndeplinește pe deplin scopul, este important să alegeți un model ale cărui caracteristici de putere depășesc puterea totală a dispozitivelor conectate. Gama Green Cell de USV-uri include capacități cuprinse între 360 și 2.700 de wați, astfel încât să puteți alege exact dispozitivul care să corespundă nevoilor dvs.

Timp de Comutare

Acesta determină cât de rapid reacționează USV-ul în caz de întrerupere a alimentării cu energie electrică. Sistemele de alimentare neîntreruptă Green Cell Power Proof garantează cele mai scurte timpi de comutare - chiar și sub 10 ms (Line Interactive AVR) și, pentru dispozitivele cu risc crescut de întrerupere a curentului, 0 ms (GC UPS Online) - menținând în același timp continuitatea totală a energiei. Astfel, asigură siguranța deplină a dispozitivelor fără a afecta funcționarea acestora.

Ondă Sinusoidală Pură sau Modificată?

În funcție de dispozitivele pe care USV-ul urmează să le susțină, se poate opta pentru un tip de undă sinusoidală pură sau modificată.

Dacă dispozitivul necesită o undă sinusoidală pură, adică aceeași cu cea din priza de perete (de exemplu, frigider, cuptor cu microunde și alte dispozitive cu motor de inducție), un USV cu undă sinusoidală pură este mai potrivit pentru aplicație. Verificați aici.

Pentru dispozitive mai puțin pretențioase, cum ar fi becurile, laptopurile, fierbătoarele, calculatoarele sau alte dispozitive care funcționează fără probleme cu o undă sinusoidală modificată, se poate opta pentru un USV cu undă sinusoidală modificată. Verificați aici.

Descoperiți Alte Modele

UPS
Ups 360W GC PowerProof
360W
Vezi
Ups 360W GC PowerProof
480W
Vezi
Ups 360W GC PowerProof
600W
Vezi
Ups 360W GC PowerProof
900W
Vezi
Ups 360W GC PowerProof
1200W
Vezi

Ce este o Sursă de Alimentare Intreruptibilă (UPS)?

Pentru ce este utilizată?

O Sursă de Alimentare Intreruptibilă (UPS) este un dispozitiv care preia furnizarea de energie în cazul în care apare o întrerupere a alimentării. O întrerupere bruscă a curentului electric poate duce nu doar la pierderea datelor importante, ci și la deteriorarea echipamentelor. Atunci când este conectat un UPS, aveți timp să vă salvați munca și să opriți în siguranță dispozitivele.

Un UPS Green Cell:

- protejează dispozitivele conectate de întreruperile de curent, păstrând astfel rezultatele muncii,
- reglează parametrii curentului de ieșire, asigurând tensiunea corectă în caz de întrerupere,
- dispune de un conector RJ45 special pentru a proteja laptop-ul, router-ul sau alte dispozitive împotriva supratensiunilor.

Pictograma laptopului Laptop
Pictograma sistemului de alarmă Sisteme de Alarmă
Pictograma serverului Server
Pictograma casei de marcat Case de Marcat
Pictograma echipamentului RTV Echipament RTV
Pictograma routerului Router

Aplicația Green Cell UPS

UPS-ul în sine nu este totul! La Green Cell, am dezvoltat și o aplicație specială și gratuită care susține funcționarea UPS-ului.

Cu ajutorul aplicației puteți:

- urmări parametrii de funcționare ai UPS-ului,

- planifica operațiunile în caz de întrerupere a alimentării,

- seta notificări prin e-mail,

- stabili o conexiune la distanță cu aplicația în cadrul rețelei dvs. de acasă.

Acesta este cel mai bun adăugăm pentru UPS de la Green Cell!

DESCARCĂ DE AICI

Proiectul Ideal

La dezvoltarea UPS-ului, am luat în considerare fiecare aspect. Prin combinarea funcționalității maxime cu un design unic, am creat un dispozitiv care arată bine și se potrivește în orice mediu. Pentru a face utilizarea UPS-ului cât mai confortabilă posibil, l-am echipat cu un afișaj LCD ușor de citit, care oferă informații despre multe parametri de funcționare importanți, precum și cu o aplicație specială care facilitează utilizarea.

Imagine UPS

Tipuri de Sisteme de Alimentare Intreruptibilă (UPS)

Offline - acesta este cel mai simplu și cel mai puțin funcțional tip de UPS. Furnizează energie direct din rețea și trece automat la alimentarea de rezervă în caz de întrerupere a alimentării. Nu este oferit de Green Cell.

GC Line interactive AVR - un tip mai avansat de UPS. Este echipat cu un stabilizator automat de tensiune care protejează nu doar împotriva întreruperilor de alimentare, ci și împotriva modificărilor parametrilor optimi ai tensiunii. Garantează siguranța completă a tuturor dispozitivelor conectate. Timpul de comutare este mai mic de 10 ms.

GC Online - cel mai avansat tip de UPS. Transformă continuu și de două ori energia preluată din rețea și încarcă bateriile (transformare AC-DC-AC), creând astfel o barieră de protecție între supratensiunile din rețea și dispozitivele conectate. Nu există timp de comutare (0 ms).

Imagine computer cu UPS

Parametri Importanți

Putere

Indică câte și ce dispozitive poate alimenta sursa de alimentare. Pentru a satisface cerințele utilizatorilor, UPS-urile Green Cell sunt echipate cu baterii AGM de cea mai înaltă calitate, cu o durată de viață de până la 5 ani și cea mai bună eficiență. Pentru a vă asigura că UPS-ul își îndeplinește complet scopul, este important să alegeți un model ale cărui caracteristici depășesc puterea totală a dispozitivelor conectate. Gama Green Cell de UPS-uri are capacități cuprinse între 360 și 2.700 de wați, astfel încât să puteți alege exact dispozitivul care se potrivește cerințelor dvs.

Timp de Comutare

Acesta determină cât de rapid reacționează UPS-ul în caz de întrerupere a alimentării. Sursele de alimentare intreruptibile Green Cell Power Proof garantează cele mai mici timpi de comutare - chiar și sub 10 ms (Line Interactive AVR) și, pentru dispozitivele cu risc ridicat de întrerupere, 0 ms (GC UPS Online) - menținând în același timp continuitatea absolută a energiei. Astfel, asigură siguranța completă a dispozitivelor fără a le afecta funcționarea.

Unde vom alege între Undă Sinusoidală Pură și Undă Sinusoidală Modificată?

În funcție de dispozitivele pe care doriți să le protejați cu ajutorul UPS-ului, puteți alege între varianta de Undă Sinusoidală Pură și cea de Undă Sinusoidală Modificată.

Dacă dispozitivul necesită o undă sinusoidală pură, adică aceeași ca și cea prezentă în priza de perete (de exemplu, frigider, cuptor cu microunde și alte dispozitive cu motor cu inducție), atunci un UPS cu undă sinusoidală pură este mai potrivit pentru aplicație. Aici verificați.

Pentru dispozitive mai puțin solicitante precum becuri, laptop-uri, boilere, calculatoare sau alte dispozitive care funcționează fără probleme cu o undă sinusoidală modificată, puteți alege un UPS cu undă sinusoidală modificată. Aici verificați.

Cunoașterea altor modele

UPS
Ups 360W GC PowerProof
360W
Vezi
Ups 360W GC PowerProof
480W
Vezi
Ups 360W GC PowerProof
600W
Vezi
Ups 360W GC PowerProof
900W
Vezi
Ups 360W GC PowerProof
1200W
Vezi

Ce este un UPS?

Pentru ce se utilizează?

Un sistem de alimentare neîntreruptă (UPS) este un dispozitiv care preia alimentarea în cazul în care curentul electric este întrerupt. O întrerupere bruscă a curentului electric poate duce nu doar la pierderea datelor importante, ci și la deteriorarea echipamentelor. Atunci când un UPS este conectat, aveți timp să vă salvați munca și să închideți în siguranță dispozitivele.

Un UPS Green Cell:

- protejează echipamentele conectate de întreruperile de curent și păstrează astfel rezultatele muncii,

- reglează parametrii curentului de ieșire și asigură tensiunea corectă în cazul unei întreruperi,

- are un conector RJ45 special pentru a proteja laptop-ul, router-ul sau alte dispozitive de supratensiuni.

Pictogramă laptop Calculator
Pictogramă sistem de alarmă Sisteme de alarmă
Pictogramă server Server
Pictogramă casă de marcat Case de marcat
Pictogramă echipament RTV Echipament RTV
Pictogramă router Router

Aplicația GC UPS

UPS-ul în sine nu este totul! La Green Cell am dezvoltat, de asemenea, o aplicație specială și gratuită care susține funcționarea UPS-ului.

Cu aplicația puteți:

- urmări parametrii de funcționare ai UPS-ului,

- să vă planificați acțiunile în caz de întrerupere a curentului,

- să configurați notificări prin e-mail,

- să stabiliți o conexiune la distanță cu aplicația în cadrul rețelei dvs. de acasă.

Aceasta este cea mai bună adăugare pentru UPS de la Green Cell!

DESCĂRCAȚI AICI

Proiectul ideal

La dezvoltarea UPS-ului am avut în vedere fiecare aspect. Combinând funcționalitatea maximă cu un design unic, am creat un dispozitiv care arată bine și se potrivește în orice mediu. Pentru a face utilizarea UPS-ului cât mai confortabilă posibil, l-am echipat cu un ecran LCD ușor de citit, care oferă informații despre mulți parametri de funcționare importanți, precum și cu o aplicație specială care facilitează utilizarea.

Imagine UPS

Tipuri de unități UPS

Offline - acesta este cel mai simplu și mai puțin funcțional tip de UPS. Furnizează energie direct din rețea și trece automat la alimentarea cu energie de rezervă în cazul în care curentul electric este întrerupt. Nu este oferit de Green Cell.

GC Line interactive AVR - un tip mai avansat de UPS. Este echipat cu un stabilizator automat de tensiune care protejează nu numai de întreruperile de curent, ci și de modificările parametrilor optimi de tensiune. Garantează siguranța completă a tuturor dispozitivelor conectate. Timpul de comutare este mai mic de 10 ms.

GC Online - cel mai avansat tip de UPS. Transformă continuu energia preluată din rețea și o converteste de două ori, încărcând bateriile (conversie AC-DC-AC) și astfel formează o barieră de protecție între supratensiunile din rețea și dispozitivele conectate. Nu există timp de comutare (0 ms).

Imagine computer cu UPS

Parametri importanți

Putere

Indică câte și ce dispozitive poate alimenta sursa de alimentare. Pentru a satisface cerințele utilizatorilor, UPS-urile Green Cell sunt echipate cu baterii AGM de cea mai înaltă calitate, cu o durată de viață de până la 5 ani și cea mai bună eficiență. Pentru a vă asigura că UPS-ul își îndeplinește în întregime scopul, este important să alegeți un model ale cărui specificații de putere depășesc puterea totală a dispozitivelor conectate. Gama Green Cell include UPS-uri cu capacități cuprinse între 360 și 2.700 de wați, astfel încât să puteți alege exact dispozitivul care să corespundă cerințelor dvs.

Timp de comutare

Determină cât de rapid răspunde UPS-ul în caz de întrerupere a curentului electric. UPS-urile Green Cell Power Proof garantează cele mai mici timpi de comutare - chiar și sub 10 ms (Line Interactive AVR) și, pentru dispozitivele cu risc crescut de întrerupere a curentului, 0 ms (GC UPS Online) - menținând în același timp continuitatea absolută a energiei. În acest fel , asigură siguranța completă a dispozitivelor fără a afecta funcționarea acestora.

Unde să cumpărați?

Produsele Green Cell pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al Green Cell sau de la partenerii săi autorizați.

Cunoașteți alte modele

UPS
Ups 360W GC PowerProof
360W
Vezi
Ups 360W GC PowerProof
480W
Vezi
Ups 360W GC PowerProof
600W
Vezi
Ups 360W GC PowerProof
900W
Vezi
Ups 360W GC PowerProof
1200W
Vezi
Compatibil cu următoarele modele de baterii
    Compatibil cu următoarele dispozitive
    arrow-up
      Date tehnice
      Tobe:
      2 x 12V/9Ah
      Putere:
      1200W
      Starea:
      Neu
      Garanție:
      24 luni (12 luni pentru baterii)
      Producător:
      Green Cell
      Dimensiuni:
      380x158x198mm
      Greutate:
      11.5kg
      Tip:
      Tower
      Tensiune de intrare:
      220/230/240 V
      Frecvența de intrare:
      50/60 Hz
      Tensiunea de ieșire:
      230V AC
      Frecvența de ieșire:
      50Hz sau 60Hz (detectare automată)
      timp de raspuns:
      2-6 ms
      Forma tensiunii de ieșire:
      Unda sinusoidală modificată
      politica de rambursare:
      30 de zile
      Timp de încărcare:
      6-8 h
      Comunicare:
      USB
      Prize:
      4x Schuko + IEC
      Putere aparentă:
      2000VA-3000VA
      Topologie:
      Line-Interactive AVR
      Siguranță:
      protecție termică, la supratensiune, la scurtcircuit
      Protectie de supravoltaj:
      RJ45
      Codul produsului:
      UPS05
      Feedback și întrebări ale clienților
      Exprimă-ți opinia
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      nota medie
      Exprimă-ți opinia
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      ×
      comments icons

      Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

      închide
      întrebări frecvente
      Ce baterie pentru o mașină de jucărie?
      Vedea
      Bateriile cu gel AGM sunt cel mai frecvent utilizate în mașinile de jucărie. Majoritatea dintre ele au dimensiuni de 151 x 65 x 95 mm iar tensiunea lor este de 12 V. In gama noastra vei gasi multe baterii Green Cell AGM VRLA care indeplinesc aceste criterii. De aceea, poți găsi cu ușurință gadgeturile potrivite care pot prelungi timpul de joacă al copilului tău!
      Ce este o baterie AGM?
      Vedea
      Bateriile noastre sunt baterii AGM VRLA. Ce inseamna asta? Electrolitul este încapsulat în separatoare din fibră de sticlă și nu este gelificat.
      Ce baterie pentru o casă mobilă?
      Vedea
      Bateriile pentru o casă mobilă ar trebui să aibă o capacitate mare. In oferta noastra veti gasi baterii AGM cu o capacitate de pana la 200Ah, care asigura o functionare fara probleme chiar si in cele mai dificile conditii.
      Cum să alegi o baterie LiFePO4 și cum să o folosești corect?
      Vedea
      Bateriile LiFePO4 sunt dispozitive care sunt foarte potrivite ca baterii pentru bărci, iahturi sau sisteme fotovoltaice.
      Ce ar trebui să știți când alegeți bateria potrivită:
      - Bateria LiFePO4 are o tensiune de 12,8 V,
      - Nu trebuie conectat în serie sau în paralel cu alte baterii datorită sistemului BMS (Battery Management System) încorporat.
      Cea mai lungă durată de viață a unei baterii LiFePO4 poate fi obținută asigurându-vă că funcționează la o temperatură potrivită pentru aceasta, între -10 și +45 grade Celsius.
      O baterie pentru iaht, barca cu pânze sau barcă - cum să alegi?
      Vedea
      Bateriile LiFePO4 sunt dispozitive care sunt foarte potrivite ca baterii pentru bărci, iahturi sau sisteme fotovoltaice.
      Ce ar trebui să știți când alegeți bateria potrivită:
      - Bateria LiFePO4 are o tensiune de 12,8 V,
      - Nu trebuie conectat în serie sau în paralel cu alte baterii datorită BMS (Battery Management System) încorporat.
      Cea mai lungă durată de viață a unei baterii LiFePO4 poate fi obținută asigurându-vă că funcționează la o temperatură adecvată pentru aceasta.
      Care este diferența dintre bateriile AGM și LiFePO4?
      Vedea
      Principala diferență dintre o baterie AGM și o baterie LiFePO4 este că AGM - este grupul de baterii cu gel și bateriile cu tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat) se numește VRLA (Valve Regulated Lead). În comparație cu bateriile tradiționale, AGM-urile au o durată de viață de până la patru ori mai mare și un număr de cicluri. Acest lucru se datorează utilizării materialului din fibră de sticlă menționat mai sus în producția acestor produse. Baterii cu litiu fier fosfat (alias LiFePO4). Structura sa este alcătuită din patru celule conectate în serie. Fiecare celulă funcționează la 3,2 V, dând o tensiune totală de 12,8 V. Unul dintre cele mai importante elemente ale acestui tip de baterie este un sistem electronic de management (BMS).
      Capacitatea bateriei (Ah) poate fi mai mare?
      Vedea
      Este absolut posibil să folosiți baterii cu o capacitate mai mare. Capacitatea bateriei este dată în amperi oră (Ah). Cu cât valoarea capacității este mai mare, de ex. B. 80 Ah, cu atât puteți lucra mai mult cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce vă crește mobilitatea și independența.
      Ce baterie ar trebui să alegi pentru pontonul meu?
      Vedea
      Atunci când alegeți bateria potrivită pentru pontonul dvs., ar trebui să acordați atenție dimensiunilor și greutății. Un ponton este de obicei mult mai ușor decât o barcă obișnuită, așa că o baterie prea grea poate încetini semnificativ operațiunile. Soluția este să alegeți o baterie LIFEPO4, care datorită designului său inovator este semnificativ mai ușoară decât bateriile convenționale cu gel și, prin urmare, și mai ușor de transportat. Durabilitatea și fiabilitatea LIFEPO4 le fac bateriile perfecte pentru pontoane și multe alte vehicule, nu doar pentru ambarcațiuni.
      Ce baterie pentru rulota mea?
      Vedea
      Bateriile cu litiu fier fosfat (cunoscute și sub numele de LiFePO4) se caracterizează prin densitate mare de energie și autodescărcare scăzută și, prin urmare, sunt foarte populare în rândul proprietarilor de RV. Avantajele lor sunt: rata scăzută de descărcare, capacitate mare, fără efect de memorie, durată lungă de viață și capacitatea de a lucra la temperaturi extreme (de la -10 la +45 grade Celsius).
      Ce UPS să alegi pentru computer?
      Vedea
      Unul dintre cele mai importante puncte de luat în considerare atunci când alegeți un UPS este evaluarea puterii echipamentului conectat. În majoritatea cazurilor, computerele desktop consumă între 100 și 150 W, iar dispozitivele de jocuri între 250 și 350 W. Aceste informații vă pot ajuta să determinați care UPS este potrivit pentru dvs. Din fericire, în magazinul nostru veți găsi UPS Green Cell, care este perfect pentru a vă menține computerul să funcționeze normal. Dacă vă întrebați cât timp uneltele alese vă vor menține dispozitivul în funcțiune, utilizați calculatorul de pe site-ul nostru! Tot ce trebuie să faceți este să selectați orice UPS, să bifați căsuța „Select UPS”, să introduceți puterea dispozitivelor și gata - știți deja la ce să vă așteptați de la dispozitivele noastre!
      Ce UPS să alegi pentru o sobă?
      Vedea
      Alegerea unui invertor pentru o sobă cu gaz sau electrică poate fi problematică. Cu toate acestea, există câteva reguli simple de reținut. În primul rând, nu uitați să alegeți unități cu undă sinusoidală pură atunci când alegeți un UPS. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că UPS-ul are o putere adecvată - în acest caz ar trebui să alegeți un dispozitiv cu o putere nominală mai mare de 500W. Oferim mai multe UPS-uri Green Cell care îndeplinesc criteriile de mai sus. Vă garantăm că veți găsi UPS-ul potrivit la noi!
      Ce UPS să alegi pentru un server?
      Vedea
      Serverele computerelor sunt dispozitive cu consum mare, motiv pentru care au nevoie de UPS-uri selectate corespunzător. Cea mai bună soluție pentru camerele de server este utilizarea UPS-ului Green Cell pentru dulapuri de server. Au mult mai multă putere decât UPS-urile convenționale și, prin urmare, sunt perfecte pentru alimentarea de rezervă a serverelor de computer.
      Ce UPS să alegeți pentru sistemul de supraveghere?
      Vedea
      Dacă intenționați să cumpărați un UPS pentru sistemul dumneavoastră de supraveghere, ar trebui să acordați o atenție deosebită surselor de alimentare cu o capacitate mai mare de 100W. Astfel veți asigura un suport eficient pentru sistemul dumneavoastră de supraveghere. Cu toate acestea, merită să ne amintim că dispozitivele nu sunt aceleași și în funcție de camerele utilizate, consumul lor de energie poate varia semnificativ. Prin urmare, înainte de a cumpăra un UPS, este necesar să se estimeze consumul aproximativ de energie. Dacă o faci, vei fi făcut cea mai mare parte a muncii. Singurul lucru care mai rămâne de făcut este să verificați cât timp o anumită sursă de alimentare poate suporta dispozitivul dvs. Și nu este deloc dificil - doar selectează dispozitivul din oferta noastră, selectează câmpul „Select UPS”. Introduceți consumul de energie al dispozitivelor conectate și știți deja cât timp UPS-ul nostru vă va menține sistemul de supraveghere în funcțiune!
      Cum funcționează sistemul UPS?
      Vedea
      UPS-urile acționează ca o sursă de alimentare de urgență - în timpul diferitelor defecțiuni și întreruperi de curent, sunt capabile să mărească timpul de funcționare al dispozitivelor conectate la acestea. Acest lucru vă permite să opriți în siguranță echipamentele sensibile sau să salvați rezultatele muncii anterioare.
      Cât durează sistemul UPS?
      Vedea
      Durata funcționării UPS-ului depinde de mai mulți factori. Cel mai important lucru este să alegeți un UPS cu puterea potrivită și să estimați consumul de energie al echipamentului conectat, dar nu este nevoie de o formulă complicată pentru a determina timpul de funcționare - pe site-ul nostru veți găsi un calculator care calculează durata celui ales. UPS în funcție de dispozitivele conectate. Nu sunteți sigur de performanța computerului dvs.? Nu vă faceți griji, acest calculator include o filă care arată consumul de energie al celor mai populare dispozitive.

      Video

      Kliknij na miniaturę aby wczytać video