Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Green Cell® LiFePO4 Baterie 10Ah 12.8V 128Wh litiu-fier-fosfat pentru Sistem fotovoltaic, Camper, Barca

Green Cell
Produs indisponibil
 • Greutate mai ușoară și utilizare mai lungă - Bateria LiFePO4 10h cântărește cu aproximativ 1,5kg mai puțin decât omologul său plumb-acid, oferă o capacitate de utilizare 100% și este potrivită pentru funcționare ciclică și descărcare profundă.
 • Durată de viață mai lungă - peste 3000 de cicluri încărcare pentru DoD 100%, garantând astfel peste 10 ani de funcționare și datorită autodescărcării scăzute chiar și dupa un an de neutilizare, bateria va fi pe deplin functionala.
 • Celulele eficiente de nanofosfat permit utilizarea unor curenți mari de încărcare și descărcare, iar intervalul de temperatură de funcționare de la -10° la 55°C le permite să fie utilizate în campinguri, bărci, cărucioare electrice sau fotovoltaice
 • Siguranță - Bateriile cu fosfat au stabilitate termică și chimică excelentă. Fabricate din metale ușoare, sunt non-toxice și nepoluante. Reciclarea lor este simplă și ieftină.
399,00 LEI
Stoc epuizat
 

Green Cell

LiFePO4 Baterie

baterie pentru fotovoltaice

Ce este o baterie LiFePO4?

LiFePO4 este o baterie cu litiu fosfat de fier care oferă avantaje semnificative față de bateriile din alte tehnologii.

Datorită duratei lungi de viață de peste 3000 de cicluri, acestea ne oferă peste 10 ani de utilizare și eficiență ridicată a curentului și o greutate de peste de 3 ori mai mică b> decât echivalentul în tehnologia acidului - cu plumb, ideal ca sursă de energie în autocaravane, bărci, vehicule electrice sau instalații solare.

baterie pentru cărucior

Soluție inteligentă pe termen lung

În ciuda prețului mai ridicat, bateriile LiFePO4 se caracterizează printr-un cost de funcționare mult mai mic, ceea ce înseamnă că achiziția se plătește foarte repede. Pe parcursul duratei de viață a bateriei LiFePO4 costă mai mult cu 100% mai puțin decât o baterie standard AGM, ceea ce le face o investiție utilă și o soluție inteligentă pe termen lung.

Tabelul prezintă o comparație a costului total de proprietate pentru bateriile 12V 100Ah.

BMS

Cea mai înaltă clasă de energie

Bateriile LiFePO4 oferă densitate de energie mai mare decât bateriile cu plumb-acid de pe piață. Nu există niciun efect de memorie care să reducă capacitatea reală a bateriei împreună cu utilizarea acesteia, iar descărcarea automată este mică, astfel încât încărcarea bateriei nu cauzează probleme. Bateriile au, de asemenea, o tensiune de descărcare constantă, ceea ce le face cele mai sigure baterii de pe piață.

La cumpărarea unei baterii litiu-fier-fosfat, nu trebuie să ne facem griji cu privire la întreținere, nu este necesară. Toate bateriile pierd energie în mod natural când sunt în repaus. Cu LiFePO4 această pierdere este redusă la minimum, asigurându-vă astfel că aveți acces la energie ori de câte ori aveți nevoie de ea.

Sistem de gestionare a bateriei

Nenumărate utilizări

Bateriile LiFePO4 au fost proiectate pentru un acces ușor la o sursă de energie eficientă, care poate face față chiar și celor mai dificile condiții. Tehnologia nanofosfatului asigură stabilitate termică și chimică, datorită căreia temperatura nu afectează semnificativ performanța acestora. Acestea pot funcționa eficient într-o gamă largă de temperaturi de la -10°C la 55°C , păstrând în același timp capacitatea mare.

Sunt folosite, printre altele, ca baterii pentru mașini electrice, unde, datorită ratei mari de descărcare, fac față perfect la pornirea mașinilor și asigură o conducere stabilă și de lungă durată. De asemenea, sunt folosite acolo unde contează dimensiunea și greutatea sursei de energie - în autocaravane, bărci electrice sau scaune cu rotile. Sunt folosite și în fotovoltaic, care devine încet standardul energetic pentru gospodării și chiar pentru moșii întregi.

12.8V baterie

Siguranța ta și a bateriei tale

Bateriile sunt echipate cu un BMS (Battery Management System) de înaltă clasă. Sarcina acestui sistem este de a monitoriza tensiunea și temperatura celulelor atât în ​​timpul încărcării, cât și al descărcării. Dacă sunt depășite valori periculoase, sistemul întrerupe alimentarea cu energie, asigurând astfel siguranța bateriei, a dispozitivelor conectate și, mai ales, a utilizatorului!

Bateriile LiFePO4 sunt mult mai sigure decât soluțiile litiu-ion (li-on), în același timp caracterizate prin stabilitate termică semnificativ mai mare, rezistență la condițiile meteorologice în schimbare sau încărcare cu curent ridicat, ceea ce le face un excelent propunere pentru toți clienții care se așteaptă mulți ani de funcționare fără întreținere.

/ Mult mai durabil și mai sigur decât celulele cu litiu-ion

/ Spre deosebire de omologii lor cu plumb-acid, nu emit gaze periculoase și nu există riscul de expunere la electroliți corozivi

sistem fotovoltaic

Creșteți tensiunea - conectarea în serie

Datorită posibilității de conectare a bateriilor în serie, putem obține o tensiune mai mare păstrând aceeași capacitate. Bateriile LiFePO4 de la Green Cell permit construirea de seturi de până la 2 piese (25,6 V), ceea ce este perfect pentru UPS, bărci, mașini și alte vehicule electrice

Creșterea capacității - Paralela

Pe măsură ce cererea de energie crește, putem conecta mai multe baterii în paralel și putem obține aproape orice capacitate mare. De exemplu, pentru a obține un depozit de 20 Ah, putem conecta, de exemplu, două baterii de 10 Ah.

La conectarea în serie și în paralel, trebuie îndeplinite în mod absolut următoarele condiții:

/ Capacitatea bateriei este aceeași

/ Bateriile sunt noi

/ Bateriile sunt complet încărcate (diferența maximă <0,3V)

/ Acestea trebuie instalate de către personal autorizat corespunzător

akumulator do silników zaburtowych

O gamă largă de baterii LiFePO4 de la Green Cell!

green cell
Compatibil cu următoarele modele de baterii
  Compatibil cu următoarele dispozitive
  arrow-up
   Date tehnice
   capacitate:
   10Ah
   Tensiune:
   12V
   Tipul celulei:
   Cilindric
   Starea:
   Neu
   Garanție:
   24 Monate
   Producător:
   Green Cell
   Dimensiuni:
   151x65x95mm
   Greutate:
   1,26kg
   Tip:
   LiFePO4
   Temperatura de lucru:
   din -10 ° C până la 55 ° C
   Temperatura de depozitare:
   0 °C până la 45 °C (la 60-80% SOC)
   vitalitate:
   Până la 3000 de cicluri (la DoD 100%), până la 5500 de cicluri (la DoD 60%)
   Terminal:
   Faston 250 (F2)
   Rezistență internă:
   ≤48mΩ
   politica de rambursare:
   30 de zile
   Standardentladestrom:
   10A
   Curent de descărcare de vârf:
   15A
   Curent de încărcare standard:
   5A
   Temperatura de încărcare:
   0°C - 45°C
   Conexiune în serie:
   Da, maxim 2
   Conexiune în paralel:
   Da, fără limită de bucăți
   Codul produsului:
   CAV10
   Feedback și întrebări ale clienților
   Exprimă-ți opinia
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

   nota medie
   Exprimă-ți opinia
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

   ×
   comments icons

   Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

   închide
   întrebări frecvente
   Ce baterie pentru o mașină de jucărie?
   Vedea
   Bateriile cu gel AGM sunt cel mai frecvent utilizate în mașinile de jucărie. Majoritatea dintre ele au dimensiuni de 151 x 65 x 95 mm iar tensiunea lor este de 12 V. In gama noastra vei gasi multe baterii Green Cell AGM VRLA care indeplinesc aceste criterii. De aceea, poți găsi cu ușurință gadgeturile potrivite care pot prelungi timpul de joacă al copilului tău!
   Ce este o baterie AGM?
   Vedea
   Bateriile noastre sunt baterii AGM VRLA. Ce inseamna asta? Electrolitul este încapsulat în separatoare din fibră de sticlă și nu este gelificat.
   Ce baterie pentru o casă mobilă?
   Vedea
   Bateriile pentru o casă mobilă ar trebui să aibă o capacitate mare. In oferta noastra veti gasi baterii AGM cu o capacitate de pana la 200Ah, care asigura o functionare fara probleme chiar si in cele mai dificile conditii.
   Cum să alegi o baterie LiFePO4 și cum să o folosești corect?
   Vedea
   Bateriile LiFePO4 sunt dispozitive care sunt foarte potrivite ca baterii pentru bărci, iahturi sau sisteme fotovoltaice.
   Ce ar trebui să știți când alegeți bateria potrivită:
   - Bateria LiFePO4 are o tensiune de 12,8 V,
   - Nu trebuie conectat în serie sau în paralel cu alte baterii datorită sistemului BMS (Battery Management System) încorporat.
   Cea mai lungă durată de viață a unei baterii LiFePO4 poate fi obținută asigurându-vă că funcționează la o temperatură potrivită pentru aceasta, între -10 și +45 grade Celsius.
   O baterie pentru iaht, barca cu pânze sau barcă - cum să alegi?
   Vedea
   Bateriile LiFePO4 sunt dispozitive care sunt foarte potrivite ca baterii pentru bărci, iahturi sau sisteme fotovoltaice.
   Ce ar trebui să știți când alegeți bateria potrivită:
   - Bateria LiFePO4 are o tensiune de 12,8 V,
   - Nu trebuie conectat în serie sau în paralel cu alte baterii datorită BMS (Battery Management System) încorporat.
   Cea mai lungă durată de viață a unei baterii LiFePO4 poate fi obținută asigurându-vă că funcționează la o temperatură adecvată pentru aceasta.
   Care este diferența dintre bateriile AGM și LiFePO4?
   Vedea
   Principala diferență dintre o baterie AGM și o baterie LiFePO4 este că AGM - este grupul de baterii cu gel și bateriile cu tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat) se numește VRLA (Valve Regulated Lead). În comparație cu bateriile tradiționale, AGM-urile au o durată de viață de până la patru ori mai mare și un număr de cicluri. Acest lucru se datorează utilizării materialului din fibră de sticlă menționat mai sus în producția acestor produse. Baterii cu litiu fier fosfat (alias LiFePO4). Structura sa este alcătuită din patru celule conectate în serie. Fiecare celulă funcționează la 3,2 V, dând o tensiune totală de 12,8 V. Unul dintre cele mai importante elemente ale acestui tip de baterie este un sistem electronic de management (BMS).
   Capacitatea bateriei (Ah) poate fi mai mare?
   Vedea
   Este absolut posibil să folosiți baterii cu o capacitate mai mare. Capacitatea bateriei este dată în amperi oră (Ah). Cu cât valoarea capacității este mai mare, de ex. B. 80 Ah, cu atât puteți lucra mai mult cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce vă crește mobilitatea și independența.
   Ce baterie ar trebui să alegi pentru pontonul meu?
   Vedea
   Atunci când alegeți bateria potrivită pentru pontonul dvs., ar trebui să acordați atenție dimensiunilor și greutății. Un ponton este de obicei mult mai ușor decât o barcă obișnuită, așa că o baterie prea grea poate încetini semnificativ operațiunile. Soluția este să alegeți o baterie LIFEPO4, care datorită designului său inovator este semnificativ mai ușoară decât bateriile convenționale cu gel și, prin urmare, și mai ușor de transportat. Durabilitatea și fiabilitatea LIFEPO4 le fac bateriile perfecte pentru pontoane și multe alte vehicule, nu doar pentru ambarcațiuni.
   Ce baterie pentru rulota mea?
   Vedea
   Bateriile cu litiu fier fosfat (cunoscute și sub numele de LiFePO4) se caracterizează prin densitate mare de energie și autodescărcare scăzută și, prin urmare, sunt foarte populare în rândul proprietarilor de RV. Avantajele lor sunt: rata scăzută de descărcare, capacitate mare, fără efect de memorie, durată lungă de viață și capacitatea de a lucra la temperaturi extreme (de la -10 la +45 grade Celsius).

   Video