Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Powerbank Baseus Amblight 30000mAh, 65W, 4xUSB, USB-C, Încărcare rapidă a dispozitivelor, autonomie prelungită

Baseus
Produs disponibil
  • Baseus Amblight are o baterie cu o capacitate uriașă de 30000mAh, asigurând până la 7 zile de autonomie. În pachet vei găsi un cablu USB-C către USB-C, care va restabili în jur de 3 ore de energie completă pentru powerbank.
  • Încărcare rapidă și versatilă. Încarcă cinci dispozitive simultan, utilizând protocoalele PD3.0, QC3.0, FCP. Astfel, poți încărca rapid telefoanele Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi și altele, precum Samsung S20 Ultra în doar 60 de minute.
  • Ecran LED încorporat. Ecranul LED integrat furnizează informații cheie în timp real, cum ar fi curentul, tensiunea și nivelul de încărcare a bateriei. Ai control asupra tuturor parametrilor.
  • Siguranță și mobilitate. Protecția împotriva supratensiunii, scurtcircuitului, supraincălzirii și supracurentului garantează utilizarea în siguranță, iar reglarea inteligentă a curentului de încărcare protejează dispozitivele tale.
449,95 LEI

Cantitate:

 

Baseus Amblight - Powerbank cu o capacitate de 30000mAh și o putere de 65W

O capacitate mare și putere într-un singur dispozitiv, mereu la îndemână

Cu ajutorul lui Baseus Amblight - Powerbank cu o capacitate de 30000mAh, îți poți încărca cu ușurință dispozitivele, cum ar fi smartphone-ul sau laptopul. Produsul utilizează o putere de 65W și acceptă protocoale de încărcare rapidă, cum ar fi PD, QC, SCP etc. Datorită celor cinci porturi diferite, poți conecta mai multe dispozitive simultan, iar afișajul LED îți va furniza cele mai importante informații despre funcționarea powerbank-ului.

Power bank Baseus

Încărcare rapidă a mai multor dispozitive în același timp

Cu Baseus Amblight, poți încărca până la cinci dispozitive simultan, economisindu-ți timpul. Produsul funcționează cu protocoale de încărcare rapidă precum PD3.0, QC3.0, FCP, SCP etc., ceea ce înseamnă că poți încărca rapid smartphone-urile Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi și multe altele. De exemplu, Samsung S20 Ultra se încarcă în aproximativ 60 de minute.

Power bank Baseus

O capacitate mare

Nu mai trebuie să-ți faci griji cu privire la încărcarea frecventă a lui Baseus Amblight. Powerbank-ul are o baterie cu o capacitate de 30000mAh, ceea ce îi permite să funcționeze timp de 7 zile. În pachet se află un cablu USB-C către USB-C, care îți permite să-ți reînnoiești energia produsului în aproximativ 3 ore.

Power bank Baseus

Siguranța este fundamentală

Utilizarea lui Baseus Amblight este complet sigură. Powerbank-ul respectă standardele internaționale de siguranță, ceea ce îl face potrivit pentru a fi luat în călătoria cu avionul. În plus, este echipat cu o serie de protecții, cum ar fi protecția împotriva supratensiunii, scurtcircuitului, întreruperii de circuit, supraîncălzirii și supracurentului. Produsul reglează curentul de încărcare în funcție de dispozitivul încărcat, ceea ce previne daunele acestuia.

Power bank Baseus

Afișaj LED integrat

Baseus Amblight este echipat cu un afișaj LED integrat. Datorită acestuia, poți citi în timp real valori precum curentul, tensiunea și nivelul de încărcare a bateriei. Este suficient să arunci o privire asupra lui pentru a fi la curent cu informațiile.

Power bank Baseus

Pachetul include:

● Powerbank
● Cablu USB-C către USB-C

Compatibil cu următoarele modele de baterii
    Compatibil cu următoarele dispozitive
    arrow-up
      Date tehnice
      capacitate:
      30000mAh
      Culoare:
      Negru
      Garanție:
      12 Monate
      Producător:
      Baseus
      Dimensiuni:
      14,5 x 6,5 x 3,8 cm
      Greutate:
      550 g
      Model:
      PPLG000101
      Tensiune de intrare:
      Lightning: 5V/2.1A Micro USB: QC2.0, 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.5A, 18W max. USB-C: PD3.0+QC2.0, 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3A, 60W max.
      Tensiunea de ieșire:
      USB 1/2/3/4: 5V/3A 15W USB 4: QC3.9+SCP, 5V/4.5A, 4.5V/5A, 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 20V/1.5A 30W USB-C: PD3.0+QC3.0, 5V/4.5A, 4.5V/5A, 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 20V/1.5A 60W Total: 5V/6A
      Putere de iesire:
      USB4 + USB-C: 18W + 45 W USB1 + USB2 + USB3 + USB4 + USB-C: 15W + 45 W USB1/USB2/USB3 + USB-C: 15W + 45 W
      Eficienta conversiei:
      75%
      Codul produsului:
      PPLG000101
      Feedback și întrebări ale clienților
      Exprimă-ți opinia
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      nota medie
      Exprimă-ți opinia
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      ×
      comments icons

      Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

      închide
      întrebări frecvente
      Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
      Vedea
      Este posibil să utilizați baterii de capacitate mai mare. Capacitatea bateriei este exprimată în mile de amperi oră (mAh), cu cât valoarea capacității este mai mare, de exemplu 3000 mAh, cu atât timpul de lucru poate fi atins cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce ne crește mobilitatea și eficiența.
      Cum să alegi power bank?
      Vedea
      1. Capacitatea bateriei în telefon Cel mai important lucru pe care trebuie să-l verificăm este capacitatea bateriei telefoanelor noastre și poate varia de la puțin peste 1000 mAh până la 4000 mAh. Vă rugăm să rețineți că există o pierdere inevitabilă de energie în timpul procesului de încărcare, care poate reduce performanța reală a bancului de alimentare cu până la 75%. Acesta este un fenomen complet natural și trebuie luat în considerare.
      2. Power bank pentru smartphone - ce parametri ar trebui luați în considerare? Dacă aveți un telefon care permite încărcare rapidă, merită să alegeți un adaptor de alimentare care acceptă încărcarea 2.1A sau QC 3.0, permițându-vă să încărcați de până la două ori mai repede decât cu alte modele. Totuși, vă rugăm să rețineți că, dacă telefonul nu este compatibil cu acesta, opțiunea de încărcare rapidă nu ne va ajuta de nimic.
      Ce este Ultra Charge?
      Vedea
      Încărcarea rapidă Ultra Charge se bazează pe trei profiluri de încărcare - 5/9/9/12V. În funcție de dispozitivul pe care îl conectați, puteți fi sigur că este aleasă corectă tensiunea de încărcare și intensitatea este cât mai mare. Tehnologia garanteaza o incarcare sigura si rapida indiferent de dispozitivul conectat. Cu Ultra Charge putem încărca majoritatea smartphone-urilor de la 0 la 100% în 1-1,5 ore.
      Este conectat un cablu la power bank?
      Vedea
      Fiecare adaptor de alimentare vine cu un cablu USB-Micro-USB sau USB-C (vezi specificatii) care poate fi folosit pentru incarcarea adaptorului de alimentare iar daca telefonul are o priza potrivita poate fi incarcat si prin acest cablu.