Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Starter auto, Powerbank și Compresor Lokithor JA301, 2000A, 20000mAh, 10-150 PSI Starter auto multifuncțional 4 în 1

Lokithor
Produs disponibil
  • Dispozitivul practic și multifuncțional Lokithor JA301, în afară de funcția de pornire, servește și ca powerbank, compresor și lanternă. Bateria descărcată nu va mai fi niciodată o problemă.
  • Compatibilitate largă - vei putea porni motoarele pe benzină de până la 8 litri și diesel de până la 6 litri, îți vei încărca dispozitivele și vei umfla roțile cu ajutorul funcției de compresor.
  • Utilizare sigură datorită seriei de protecții împotriva scurtcircuitelor, supratensiunilor și supraîncălzirii.
  • Detectarea tensiunii bateriei în timp real, verificarea presiunii în anvelope și posibilitatea de a-ți încărca rapid dispozitivele.
799,95 LEI

Cantitate:

 

Lokithor JA301 - Powerbank, Starter auto și compresor într-un singur dispozitiv

Ce este un Starter auto?

Starterul auto, cunoscut și sub denumirea de dispozitiv de pornire pentru mașină, este o unealtă indispensabilă pentru orice șofer. Acest gadget compact și portabil permite pornirea rapidă și ușoară a motorului vehiculului în cazul în care bateria este descărcată. Datorită tehnologiei starterelor auto, nu mai trebuie să vă faceți griji în situațiile în care mașina dvs. refuză să pornească. Trebuie doar să conectați starterul auto la baterie, iar puterea de pornire puternică vă va restabili mobilitatea într-o clipă. Uitați de problemele cu pornirea sau de încercările de a solicita ajutor de la alți șoferi. Investiți într-un Starter auto și aveți certitudinea că nu veți rămâne niciodată blocat pe stradă cu mașina dvs.

Capacitate de 20000mAh, curent de pornire de 2000A, Compresor cu presiune de până la 150 PSI

Bateria dvs. s-a descărcat? Aveți nevoie de un powerbank în călătorie? Sau poate trebuie să umflați roțile, dar sunteți în drum? Dispozitivul de la Lokithor este o unealtă extrem de practică și versatilă care vă va fi cu siguranță de ajutor în multe situații. Starterul auto are o compatibilitate ridicată, ceea ce înseamnă că nu numai că va porni ușor mașina dvs., dar se va descurca și excelent cu bărcile, tractorasele, SUV-urile și multe alte vehicule. Datorită diverselor protecții, puteți utiliza întotdeauna dispozitivul în siguranță, iar funcția de powerbank vă permite să vă încărcați telefonul sau tableta în caz de nevoie. Proprietarii dispozitivului vor aprecia și lanterna incorporată, care vă va asigura vizibilitatea în întuneric.

Starter auto cu funcție de powerbank, compresor pentru anvelope și lanternă.

Fidel

Starterul auto are multe funcții utile, inclusiv detectarea presiunii în anvelope și capacitatea de a încărca bateria. De asemenea, poate comuta între unitățile BAR/PSI, cu o precizie de măsurare de ±2 PSI, iar presiunea maximă atinge 150 PSI. Setul include 3 tipuri de ace pentru umflare, ceea ce vă permite să umflați aerul în diferite dispozitive, cum ar fi mașini, biciclete, caiace, mingi și multe altele.

Starter auto cu funcție de powerbank, compresor pentru anvelope și lanternă.

Compatibilitate largă

Datorită curentului de pornire de 2000A, starterul auto va porni vehiculul dvs. în doar 1-3 secunde. Se potrivește cu mașinile cu motoare pe benzină de până la 8 litri și motoare diesel de până la 6 litri. Colaborează cu mașini, motociclete, bărci, rulote, ATV-uri, tractorase și multe alte vehicule. În plus, dispozitivul poate funcționa în modul de așteptare timp de până la 180 de zile, consumând o cantitate mică de curent.

Starter auto cu funcție de powerbank, compresor pentru anvelope și lanternă.

Sigur pentru vehiculul dvs.

Starterul auto de la Lokithor detectează tensiunea bateriei în timp real și vă informează despre eventualele erori întâlnite. Este echipat cu numeroase protecții, inclusiv protecție împotriva scurtcircuitului, supratensiunii și supraîncălzirii, ceea ce vă permite să-l utilizați în siguranță.

Starter auto cu funcție de powerbank, compresor pentru anvelope și lanternă.

Multi-funcțional

Pe lângă funcția de starter auto, Lokithor JA301 funcționează și ca powerbank și lanternă. Cu ajutorul portului USB, puteți încărca ușor telefonul, tableta sau alte dispozitive. Produsul suportă încărcarea rapidă USB 3.0. Lanterna LED are 3 moduri de funcționare: lumină difuză, stroboscop și SOS.

Starter auto cu funcție de powerbank, compresor pentru anvelope și lanternă.

Setul include:

· Starter auto JA301
· Cleme x2
· Adaptor
· Cablu USB-C
· Geantă de depozitare

Compatibil cu următoarele modele de baterii
    Compatibil cu următoarele dispozitive
    arrow-up
      Date tehnice
      capacitate:
      74Wh
      Tensiune:
      12V
      Starea:
      Neu
      Culoare:
      Negru
      Garanție:
      12 Monate
      Producător:
      Lokithor
      Dimensiuni:
      24,9 x 14,2 x 10,3 cm
      Greutate:
      1.77 kg
      Model:
      JA301
      Lanterna cu LED:
      Da
      Temperatura de lucru:
      0 - 45 °C
      Temperatura de depozitare:
      din -20 ° C până la 50 ° C
      vitalitate:
      Peste 1000 de cicluri
      Timp de încărcare:
      4 - 7,5 ore
      Port:
      1 x USB-C (5V/3A, 9V/2A) 1 x USB-A (5V/3A, 9V/2A)
      Curent maxim:
      2000A
      Codul produsului:
      JA301
      Feedback și întrebări ale clienților
      Exprimă-ți opinia
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      nota medie
      Exprimă-ți opinia
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      ×
      comments icons

      Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

      închide
      întrebări frecvente
      Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
      Vedea
      Este posibil să utilizați baterii de capacitate mai mare. Capacitatea bateriei este exprimată în mile de amperi oră (mAh), cu cât valoarea capacității este mai mare, de exemplu 3000 mAh, cu atât timpul de lucru poate fi atins cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce ne crește mobilitatea și eficiența.
      Cum să alegi power bank?
      Vedea
      1. Capacitatea bateriei în telefon Cel mai important lucru pe care trebuie să-l verificăm este capacitatea bateriei telefoanelor noastre și poate varia de la puțin peste 1000 mAh până la 4000 mAh. Vă rugăm să rețineți că există o pierdere inevitabilă de energie în timpul procesului de încărcare, care poate reduce performanța reală a bancului de alimentare cu până la 75%. Acesta este un fenomen complet natural și trebuie luat în considerare.
      2. Power bank pentru smartphone - ce parametri ar trebui luați în considerare? Dacă aveți un telefon care permite încărcare rapidă, merită să alegeți un adaptor de alimentare care acceptă încărcarea 2.1A sau QC 3.0, permițându-vă să încărcați de până la două ori mai repede decât cu alte modele. Totuși, vă rugăm să rețineți că, dacă telefonul nu este compatibil cu acesta, opțiunea de încărcare rapidă nu ne va ajuta de nimic.
      Ce este Ultra Charge?
      Vedea
      Încărcarea rapidă Ultra Charge se bazează pe trei profiluri de încărcare - 5/9/9/12V. În funcție de dispozitivul pe care îl conectați, puteți fi sigur că este aleasă corectă tensiunea de încărcare și intensitatea este cât mai mare. Tehnologia garanteaza o incarcare sigura si rapida indiferent de dispozitivul conectat. Cu Ultra Charge putem încărca majoritatea smartphone-urilor de la 0 la 100% în 1-1,5 ore.
      Este conectat un cablu la power bank?
      Vedea
      Fiecare adaptor de alimentare vine cu un cablu USB-Micro-USB sau USB-C (vezi specificatii) care poate fi folosit pentru incarcarea adaptorului de alimentare iar daca telefonul are o priza potrivita poate fi incarcat si prin acest cablu.