Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Green Cell Sursa Neîntreruptibilă UPS 1000VA 600W cu Display LCD + Noua Aplicație

Green Cell
Produs disponibil
 • Green Cell oferă protecție completă pentru toate dispozitivele conectate în caz de întrerupere a alimentării sau de vârfuri de curent. Sursa de alimentare de urgență ne permite să salvăm efectele muncii noastre și să oprim dispozitivul în siguranță
 • UPS-ul cu o putere totală de 600 W și o putere aparentă de 1000VA este echipat cu baterii Green Cell AGM care oferă parametri stabili și siguri pentru dispozitivele dvs.
 • Cu cele mai noi tehnologii, am obținut un timp scurt maxim pentru comutarea Green Cell în modul baterie de 2-6 milisecunde, iar duratele de rezervă ale dispozitivului sunt între 30 de minute, în funcție de încărcare.
 • Software-ul proprietar oferă capabilități complete de gestionare a UPS-ului de pe PC. Aplicația garantează o operare simplă și intuitivă. Descărcați AICI.
519,95 LEI

Cantitate:

 

Ce este un UPS?
La ce se utilizează?

Un sistem de alimentare neîntreruptă (UPS) este un dispozitiv al cărui scop este de a furniza energie electrică atunci când casa sau locul de muncă rămâne fără curent electric. O întrerupere bruscă a alimentării cu energie electrică poate cauza nu numai pierderea de date importante, ci și deteriorarea echipamentelor electronice. Alimentarea de urgență ne permite să salvăm impactul muncii noastre și să oprim în siguranță dispozitivul. Datorită bateriilor încorporate, sursa de alimentare poate prelua rolul unei prize de curent și menține alimentarea cu energie chiar și în cazul unor fluctuații mari și de lungă durată ale tensiunii. Atunci când există curent în priză, UPS-ul stochează energia în baterie și asigură o protecție suficientă împotriva supratensiunilor pentru echipamentele conectate.

Computer

Echipament RTV

Server

Case de marcat

Sisteme de alarmă

Întotdeauna sub control

Pentru a putea utiliza toate funcțiile sistemului UPS Green Cell, a fost dezvoltat un software special care permite gestionarea avansată a dispozitivului. Aplicația garantează o funcționare simplă și intuitivă, astfel încât utilizarea nu implică nicio problemă. Programul oferă o previzualizare în timp real a datelor de măsurare, inclusiv a tensiunilor de intrare și de ieșire, a frecvențelor de încărcare a UPS, a temperaturilor echipamentelor și a capacității bateriei. Programați oprirea automată a sistemului, setați notificări și alerte prin e-mail în cazul trecerii la alimentarea cu energie din baterie. Puteți cunoaște aceste funcții și multe altele descărcând software-ul. AICI descărcați.

Cu dragoste pentru detalii

Când am dezvoltat UPS-urile, am avut grijă de fiecare aspect. Combinând funcționalitatea maximă cu un design unic, am creat un dispozitiv care arată foarte bine și se potrivește în orice mediu. Pentru a face utilizarea UPS-ului cât mai confortabilă, l-am echipat cu un ecran LCD lizibil care informează despre mulți parametri importanți pentru funcționarea UPS-ului.

Tipuri de sisteme UPS

Linie interactivă: Sistemul UPS cu topologie AVR Line-Interactive este o versiune îmbunătățită a sursei de alimentare offline. Acestea sunt echipate cu un stabilizator automat de tensiune care protejează nu numai împotriva întreruperilor de curent, ci și împotriva perturbațiilor din rețea Aceste surse de alimentare garantează siguranța deplină a tuturor dispozitivelor conectate la UPS.

Parametrii importanți

Putere

Acesta determină cât de repede reacționează UPS-ul în cazul unei pene de curent. Cu cât valoarea este mai mică, cu atât UPS-ul este mai bun. UPS-urile Green Cell garantează cele mai mici timpi de comutare, astfel încât acestea reacționează imediat la căderile de tensiune, asigurând astfel securitatea documentelor și echipamentelor dumneavoastră.

Timp de comutare

Acesta determină cât de repede reacționează UPS-ul în cazul unei pene de curent. Cu cât valoarea este mai mică, cu atât UPS-ul este mai bun. UPS-urile Green Cell garantează cele mai mici timpi de comutare, astfel încât acestea reacționează imediat la căderile de tensiune, asigurând astfel securitatea documentelor și echipamentelor dumneavoastră.

/ Ecran LCD
/ 2x ieșire de rețea de ieșire (Schuko)
/ Conexiune USB
/ Mufe RJ11

De ce o undă sinusoidală modificată?

Utilizarea unei unde sinusoidale modificate permite un design simplu al UPS-ului, astfel încât acesta are o rată de defecțiune și o greutate mai mică.Când alegeți o undă sinusoidală modificată, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la activitatea echipamentelor conectate!

Compatibil cu următoarele modele de baterii
  Compatibil cu următoarele dispozitive
   Date tehnice
   Tobe:
   2 x 12V/7Ah
   Putere:
   600W
   stare:
   Neu
   Garanție:
   24 luni (12 luni pentru baterii)
   Producător:
   Green Cell
   Dimensiuni:
   353x149x162mm
   Greutate:
   7.8kg
   Tensiune de intrare:
   220/230/240 V
   Frecvența de intrare:
   50/60 Hz
   Tensiunea de ieșire:
   230V AC
   Frecvența de ieșire:
   50Hz sau 60Hz (detectare automată)
   timp de raspuns:
   2-6 ms
   Forma tensiunii de ieșire:
   Unda sinusoidală modificată
   politica de rambursare:
   30 de zile
   Timp de încărcare:
   6-8 h
   Comunicare:
   USB
   Prize:
   2x Schuko + 2x IEC
   Putere aparentă:
   1000VA-1999VA
   Topologie:
   Line-Interactive AVR
   Siguranță:
   protecție termică, la supratensiune, la scurtcircuit
   Protectie de supravoltaj:
   RJ45
   Codul produsului:
   UPS03
   Feedback și întrebări ale clienților
   Exprimă-ți opinia

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

   nota medie
   Exprimă-ți opinia
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

   ×

   Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

   închide
   întrebări frecvente
   Cum să alegi și cum să folosești corect o baterie AGM?
   Vedea
   Înainte de a alege o baterie potrivită, verificați parametrii bateriei utilizate anterior.
   Vă rugăm să acordați o atenție deosebită:
   Tensiune (V), Capacitate (Ah).
   De asemenea, comparați dimensiunile bateriei cu dispozitivele dvs. anterioare pentru a vă asigura că se va potrivi cu ușurință în spațiul oferit. Comparând toate aceste elemente, puteți face achiziția în liniște.
   Cum să alegi o baterie pentru alimentarea de urgență?
   Vedea
   O baterie de rezervă bine aleasă asigură că echipamentul conectat la aceasta va funcționa corect Pentru a alege bateria de rezervă (UPS) potrivită, trebuie să verificați specificațiile UPS-ului pentru care baterii (tensiune (V), număr (buc) și (Ah)) au fost instalate și pe această bază selectați bateriile cu tensiunea și capacitatea corecte.
   Ce baterie pentru o mașină de jucărie?
   Vedea
   Bateriile cu gel AGM sunt cel mai frecvent utilizate în mașinile de jucărie. Majoritatea dintre ele au dimensiuni de 151 x 65 x 95 mm iar tensiunea lor este de 12 V. In gama noastra vei gasi multe baterii Green Cell AGM VRLA care indeplinesc aceste criterii. De aceea, poți găsi cu ușurință gadgeturile potrivite care pot prelungi timpul de joacă al copilului tău!
   Ce este o baterie AGM?
   Vedea
   Bateriile noastre sunt baterii AGM VRLA. Ce inseamna asta? Electrolitul este încapsulat în separatoare din fibră de sticlă și nu este gelificat.
   Ce baterie pentru o casă mobilă?
   Vedea
   Bateriile pentru o casă mobilă ar trebui să aibă o capacitate mare. In oferta noastra veti gasi baterii AGM cu o capacitate de pana la 200Ah, care asigura o functionare fara probleme chiar si in cele mai dificile conditii.
   Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
   Vedea
   Capacitatea mai mare a bateriei nu este o problemă. Cu cât o baterie are mai multe miliamperi ore (mAh), cu atât va dura mai mult difuzorul.
   Capacitatea bateriei (Ah) poate fi mai mare?
   Vedea
   Este absolut posibil să folosiți baterii cu o capacitate mai mare. Capacitatea bateriei este dată în amperi oră (Ah). Cu cât valoarea capacității este mai mare, de ex. B. 80 Ah, cu atât puteți lucra mai mult cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce vă crește mobilitatea și independența.
   Ce UPS să alegi pentru computer?
   Vedea
   Unul dintre cele mai importante puncte de luat în considerare atunci când alegeți un UPS este evaluarea puterii echipamentului conectat. În majoritatea cazurilor, computerele desktop consumă între 100 și 150 W, iar dispozitivele de jocuri între 250 și 350 W. Aceste informații vă pot ajuta să determinați care UPS este potrivit pentru dvs. Din fericire, în magazinul nostru veți găsi UPS Green Cell, care este perfect pentru a vă menține computerul să funcționeze normal. Dacă vă întrebați cât timp uneltele alese vă vor menține dispozitivul în funcțiune, utilizați calculatorul de pe site-ul nostru! Tot ce trebuie să faceți este să selectați orice UPS, să bifați căsuța „Select UPS”, să introduceți puterea dispozitivelor și gata - știți deja la ce să vă așteptați de la dispozitivele noastre!
   Ce UPS să alegi pentru o sobă?
   Vedea
   Alegerea unui invertor pentru o sobă cu gaz sau electrică poate fi problematică. Cu toate acestea, există câteva reguli simple de reținut. În primul rând, nu uitați să alegeți unități cu undă sinusoidală pură atunci când alegeți un UPS. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că UPS-ul are o putere adecvată - în acest caz ar trebui să alegeți un dispozitiv cu o putere nominală mai mare de 500W. Oferim mai multe UPS-uri Green Cell care îndeplinesc criteriile de mai sus. Vă garantăm că veți găsi UPS-ul potrivit la noi!
   Ce UPS să alegi pentru un server?
   Vedea
   Serverele computerelor sunt dispozitive cu consum mare, motiv pentru care au nevoie de UPS-uri selectate corespunzător. Cea mai bună soluție pentru camerele de server este utilizarea UPS-ului Green Cell pentru dulapuri de server. Au mult mai multă putere decât UPS-urile convenționale și, prin urmare, sunt perfecte pentru alimentarea de rezervă a serverelor de computer.
   Ce UPS să alegeți pentru sistemul de supraveghere?
   Vedea
   Dacă intenționați să cumpărați un UPS pentru sistemul dumneavoastră de supraveghere, ar trebui să acordați o atenție deosebită surselor de alimentare cu o capacitate mai mare de 100W. Astfel veți asigura un suport eficient pentru sistemul dumneavoastră de supraveghere. Cu toate acestea, merită să ne amintim că dispozitivele nu sunt aceleași și în funcție de camerele utilizate, consumul lor de energie poate varia semnificativ. Prin urmare, înainte de a cumpăra un UPS, este necesar să se estimeze consumul aproximativ de energie. Dacă o faci, vei fi făcut cea mai mare parte a muncii. Singurul lucru care mai rămâne de făcut este să verificați cât timp o anumită sursă de alimentare poate suporta dispozitivul dvs. Și nu este deloc dificil - doar selectează dispozitivul din oferta noastră, selectează câmpul „Select UPS”. Introduceți consumul de energie al dispozitivelor conectate și știți deja cât timp UPS-ul nostru vă va menține sistemul de supraveghere în funcțiune!
   Cum funcționează sistemul UPS?
   Vedea
   UPS-urile acționează ca o sursă de alimentare de urgență - în timpul diferitelor defecțiuni și întreruperi de curent, sunt capabile să mărească timpul de funcționare al dispozitivelor conectate la acestea. Acest lucru vă permite să opriți în siguranță echipamentele sensibile sau să salvați rezultatele muncii anterioare.
   Cât durează sistemul UPS?
   Vedea
   Durata funcționării UPS-ului depinde de mai mulți factori. Cel mai important lucru este să alegeți un UPS cu puterea potrivită și să estimați consumul de energie al echipamentului conectat, dar nu este nevoie de o formulă complicată pentru a determina timpul de funcționare - pe site-ul nostru veți găsi un calculator care calculează durata celui ales. UPS în funcție de dispozitivele conectate. Nu sunteți sigur de performanța computerului dvs.? Nu vă faceți griji, acest calculator include o filă care arată consumul de energie al celor mai populare dispozitive.

   Video

   Kliknij na miniaturę aby wczytać video