Găsiți ceva pentru dvs.

Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Green Cell ® UPS / USV 1000VA 600W Alimentare neîntreruptibilă cu protecție la supratensiune 230V

Green Cell
În stoc.
Satisfacție garantată - Politica de returnare de 30 de zile
 • Green Cell oferă protecție completă pentru toate dispozitivele conectate în caz de întrerupere a alimentării sau de vârfuri de curent. Sursa de alimentare de urgență ne permite să salvăm efectele muncii noastre și să oprim dispozitivul în siguranță
 • UPS-ul cu o putere totală de 600 W și o putere aparentă de 1000VA este echipat cu baterii Green Cell AGM care oferă parametri stabili și siguri pentru dispozitivele dvs.
 • Cu cele mai noi tehnologii, am obținut un timp scurt maxim pentru comutarea Green Cell în modul baterie de 2-6 milisecunde, iar duratele de rezervă ale dispozitivului sunt între 30 de minute, în funcție de încărcare.
 • Software-ul ușor de utilizat oferă opțiuni extinse de gestionare a UPS-urilor de pe computer. Trimiteți notificări, programați timpii de funcționare de urgență , analizați grafice în timp real și multe altele.
499,95 LEI

Cantitate:

 

Ce este un UPS?
La ce se utilizează?

Un sistem de alimentare neîntreruptă (UPS) este un dispozitiv al cărui scop este de a furniza energie electrică atunci când casa sau locul de muncă rămâne fără curent electric. O întrerupere bruscă a alimentării cu energie electrică poate cauza nu numai pierderea de date importante, ci și deteriorarea echipamentelor electronice. Alimentarea de urgență ne permite să salvăm impactul muncii noastre și să oprim în siguranță dispozitivul. Datorită bateriilor încorporate, sursa de alimentare poate prelua rolul unei prize de curent și menține alimentarea cu energie chiar și în cazul unor fluctuații mari și de lungă durată ale tensiunii. Atunci când există curent în priză, UPS-ul stochează energia în baterie și asigură o protecție suficientă împotriva supratensiunilor pentru echipamentele conectate.

Computer

Echipament RTV

Server

Case de marcat

Sisteme de alarmă

Cu dragoste pentru detalii

Când am dezvoltat UPS-urile, am avut grijă de fiecare aspect. Combinând funcționalitatea maximă cu un design unic, am creat un dispozitiv care arată foarte bine și se potrivește în orice mediu. Pentru a face utilizarea UPS-ului cât mai confortabilă, l-am echipat cu un ecran LCD lizibil care informează despre mulți parametri importanți pentru funcționarea UPS-ului.

Tipuri de sisteme UPS

Linie interactivă: Sistemul UPS cu topologie AVR Line-Interactive este o versiune îmbunătățită a sursei de alimentare offline. Acestea sunt echipate cu un stabilizator automat de tensiune care protejează nu numai împotriva întreruperilor de curent, ci și împotriva perturbațiilor din rețea Aceste surse de alimentare garantează siguranța deplină a tuturor dispozitivelor conectate la UPS.

Parametrii importanți

Putere

Acesta determină cât de repede reacționează UPS-ul în cazul unei pene de curent. Cu cât valoarea este mai mică, cu atât UPS-ul este mai bun. UPS-urile Green Cell garantează cele mai mici timpi de comutare, astfel încât acestea reacționează imediat la căderile de tensiune, asigurând astfel securitatea documentelor și echipamentelor dumneavoastră.

Timp de comutare

Acesta determină cât de repede reacționează UPS-ul în cazul unei pene de curent. Cu cât valoarea este mai mică, cu atât UPS-ul este mai bun. UPS-urile Green Cell garantează cele mai mici timpi de comutare, astfel încât acestea reacționează imediat la căderile de tensiune, asigurând astfel securitatea documentelor și echipamentelor dumneavoastră.

/ Ecran LCD
/ 2x ieșire de rețea de ieșire (Schuko)
/ Conexiune USB
/ Mufe RJ11

De ce o undă sinusoidală modificată?

Utilizarea unei unde sinusoidale modificate permite un design simplu al UPS-ului, astfel încât acesta are o rată de defecțiune și o greutate mai mică.Când alegeți o undă sinusoidală modificată, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la activitatea echipamentelor conectate!

Întotdeauna sub control

Pentru a putea utiliza toate funcțiile sistemului UPS Green Cell, a fost dezvoltat un software special care permite gestionarea avansată a dispozitivului. Aplicația garantează o funcționare simplă și intuitivă, astfel încât utilizarea nu implică nicio problemă. Programul oferă o previzualizare în timp real a datelor de măsurare, inclusiv a tensiunilor de intrare și de ieșire, a frecvențelor de încărcare a UPS, a temperaturilor echipamentelor și a capacității bateriei. Programați oprirea automată a sistemului, setați notificări și alerte prin e-mail în cazul trecerii la alimentarea cu energie din baterie. Puteți cunoaște aceste funcții și multe altele descărcând software-ul. AICI descărcați.

Compatibil cu următoarele modele de baterii
  Compatibil cu următoarele dispozitive
   Feedback și întrebări ale clienților
   Exprimă-ți opinia

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   nota medie
   Exprimă-ți opinia

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Opinia ta:
   ×

   Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

   închide
   Date tehnice
   Tobe:
   2 x 12V/7Ah
   putere:
   600W
   stare:
   Neu
   Garanție:
   24 luni (12 luni pentru baterii)
   Producător:
   Green Cell
   Dimensiuni:
   353x149x162mm
   Greutate:
   7.8kg
   Tensiune de intrare:
   220/230/240 V
   Frecvența de intrare:
   50/60 Hz
   Tensiunea de ieșire:
   230V AC
   Frecvența de ieșire:
   50Hz sau 60Hz (detectare automată)
   timp de raspuns:
   2-6 ms
   afişa:
   LCD
   Forma tensiunii de ieșire:
   Unda sinusoidală modificată
   politica de rambursare:
   30 de zile
   Timp de încărcare:
   6-8 h
   comunicare:
   USB
   Prize:
   2x Schuko + 2x IEC
   Putere aparentă:
   1000VA-1999VA
   Topologie:
   Line-Interactive AVR
   Tipul locuinței:
   Tower
   Siguranță:
   protecție termică, la supratensiune, la scurtcircuit
   Protectie de supravoltaj:
   RJ45
   Codul produsului:
   UPS03

   Video